hayırlı cumalar canımgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
oyyy yerim kız seni inşlh hepimizede.....
ayyyy cnm bak sen inşlh sende bende hamiş oluruz....
amin cnm ya sende arkamızdan gel...
Ne güzel şeyler yazmış maşallah...çok güzel dilekte bulunmuş canım ya..rabbim inşallah 2015 te yüzümüzü güldürür..Eki Görüntüle 1351206 Eki Görüntüle 1351205 Günaydın kızlar...
Benim yiğenden yeni yıl kartı geldi sizlede paylasayım dedim.. pek duygusal
Kızlar birkaç gündür sorcak oluyorum soramıyorum fırsat bulup...ben meryem suresi okudum ayın 17 sinde bitti...her namazımda allahım hayırlısı senden kız erkek farketmez ismini sen ne istiyorsan onu koycam derim hep...işte meryem surelerimi bitirdiğim o gece rüyamda kerpiç evler gördüm hepsi toprak bir avluya bakıyor...ben o evlerden birinden avluya çıkıyorum.Birkaç başörtülü teyze var etrafimda içlerinden biri ne duruyosun oğlunu yusuf ereni kucağına alsana dedi..bende ne oğlu dedim ben mi doğurdum dedim...kadında 1 saat oluyo baygındın dedi...ben mehmet eymen koycaktık oğlumuz olursa dedim..biz onun adını yusuf eren koyduk dediler...öyle uyandım...adetime birkaç gün vardı pek ümitlendiydim ama adet oldum...sizce bu rüya ne ola ki...
Kızlar birkaç gündür sorcak oluyorum soramıyorum fırsat bulup...ben meryem suresi okudum ayın 17 sinde bitti...her namazımda allahım hayırlısı senden kız erkek farketmez ismini sen ne istiyorsan onu koycam derim hep...işte meryem surelerimi bitirdiğim o gece rüyamda kerpiç evler gördüm hepsi toprak bir avluya bakıyor...ben o evlerden birinden avluya çıkıyorum.Birkaç başörtülü teyze var etrafimda içlerinden biri ne duruyosun oğlunu yusuf ereni kucağına alsana dedi..bende ne oğlu dedim ben mi doğurdum dedim...kadında 1 saat oluyo baygındın dedi...ben mehmet eymen koycaktık oğlumuz olursa dedim..biz onun adını yusuf eren koyduk dediler...öyle uyandım...adetime birkaç gün vardı pek ümitlendiydim ama adet oldum...sizce bu rüya ne ola k
Allah hayır etsin o zaman inşallah..sende mi tüp bebiş denedin..Çok güzel bir rüya sanki ismi mesaj gibi canım ya , ben öyle anladım.. Geçen sene hiç unutmam çok ağlayıp Allahım dedim sen ne verirsen o uykuya dalmadan önce...rüyamda en üst kattayım gökyüzüne pek yakın bir mesafede, bir çocuk uçarak geldi elinde bir poşetle ve bana bir saat vererek devam etti zamanı var gibisinden.. Sanki senin rüyanda benim gibi ve olacağına delalet er ya da geç... Bu tarz rüyaların her insana nasip olmayacağına inanıyorum. Umarım hayırlısıyla olur
Kız ben ikizleri çok severim inşallah..Bilemiyorum canım.. Belki de ikiz oglun olacaktır.. Hayra yor canım isimleri kaydet yoluna devam et derim ben
İğnelerdeyim ilk deneme ama sadece 4 yumurta oluşmuş o da bakalım kaliteli çıkarsa artıkAllah hayır etsin o zaman inşallah..sende mi tüp bebiş denedin..
Uçan anne:) sen neden evdesin. Izne mi çıktın artık inşallah bir sıkıntı yoktur..
Kızçelerim kendimden haber vermeye geldim..
Toplanan 24 yumiden 20 tanesi işleme girmiş yani olgunmuş..
Bunlarında 14 tanesi döllenmiş..
Embriyolarım fazla fire vermeden yola devam ederler inşallah...
Sırada cgh genetik tarama var...
Maşallah canım inş her şey guzel devam ederKızçelerim kendimden haber vermeye geldim..
Canım okuyunca bende duygulandimEki Görüntüle 1351206 Eki Görüntüle 1351205 Günaydın kızlar...
Benim yiğenden yeni yıl kartı geldi sizlede paylasayım dedim.. pek duygusal
Kızçelerim kendimden haber vermeye geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?