2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar birkaç gündür sorcak oluyorum soramıyorum fırsat bulup...ben meryem suresi okudum ayın 17 sinde bitti...her namazımda allahım hayırlısı senden kız erkek farketmez ismini sen ne istiyorsan onu koycam derim hep...işte meryem surelerimi bitirdiğim o gece rüyamda kerpiç evler gördüm hepsi toprak bir avluya bakıyor...ben o evlerden birinden avluya çıkıyorum.Birkaç başörtülü teyze var etrafimda içlerinden biri ne duruyosun oğlunu yusuf ereni kucağına alsana dedi..bende ne oğlu dedim ben mi doğurdum dedim...kadında 1 saat oluyo baygındın dedi...ben mehmet eymen koycaktık oğlumuz olursa dedim..biz onun adını yusuf eren koyduk dediler...öyle uyandım...adetime birkaç gün vardı pek ümitlendiydim ama adet oldum...sizce bu rüya ne ola ki...

Bilemiyorum canım.. Belki de ikiz oglun olacaktır.. Hayra yor canım isimleri kaydet yoluna devam et derim ben

Çok güzel bir rüya sanki ismi mesaj gibi canım ya , ben öyle anladım.. Geçen sene hiç unutmam çok ağlayıp Allahım dedim sen ne verirsen o uykuya dalmadan önce...rüyamda en üst kattayım gökyüzüne pek yakın bir mesafede, bir çocuk uçarak geldi elinde bir poşetle ve bana bir saat vererek devam etti zamanı var gibisinden.. Sanki senin rüyanda benim gibi ve olacağına delalet er ya da geç... Bu tarz rüyaların her insana nasip olmayacağına inanıyorum. Umarım hayırlısıyla olur

Allah hayır etsin o zaman inşallah..sende mi tüp bebiş denedin..

MAŞALLAH CANIM.. RABBİMİN BEREKETİ EKSİLMESİN ÜSTÜNDEN:)

Şu an doktoru bekliyorum yanımda bir çift var efendim kadın normal doğum istiyomuşmuş ama doktor sezaryen demiş bildiğiniz yıkılmışlar, yaşı genç ve bir çocuğu da yanında.. Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum. Offfff benim olsa da tarla da doğursam ya, yani benim beybi tuttu da kaldı doğumu ayy Allahım valla sinirlerim bozuldu akşam akşam

Maşallah canım inş her şey guzel devam eder

çok sevindim canım inşallah herşey güzel olacak rahat ol sen

Maceram başlamadan bitti 4 olan yumurta ikiye düşmüş, denemeyelim boşuna dedi. İğneleri kesti bitti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…