- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
amin hepimiz için hayırlısı olsunhayırlısıyla arkadaşım inşallah siz hangi hastanelere gidiyorsunuz?
ben liv hastanesinde baslıcam tedaviye inşlh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin hepimiz için hayırlısı olsunhayırlısıyla arkadaşım inşallah siz hangi hastanelere gidiyorsunuz?
cnm benim değil egunal arkadaşımızın yumoşalrı AMA ALALH SÖYLETTİ GALİBA BENDE NASİPSE OCAKTA DENİCEM TÜP BEBEĞİ BAKALIM NELER YAŞAYACAĞIZ..
inşlh sende histeroskopiden snra güzel haberler verrisin bize....
hadi inşallah arkadaşım aramızda gurgan clinikte olan varmı?amin hepimiz için hayırlısı olsun
amin hepimiz için hayırlısı olsun
ay canım maşallah hayırlı olsun inşallah herşey güzel olur ALLAH yardımcımız olsun inşçok sağolun kızlar...
24 yumi toplanmış
kaçı olgun bilemiyorum...
sperm seçiminde yeni bir teknik olan micro çip yöntemi uygulanacaktı bugün yapılmıştır...
embriyolar 5.güne giderse cgh ye girecekler sağlam çıkan olursa dondurulacak..
sonraki aylarda histeroskopi olup aynı ay donmuş transferi oliciimm...
dr.um süleyman tosun cnm..Aaaa oylemi doktorun kim hayatim?
Uçan anne:) sen neden evdesin. Izne mi çıktın artık inşallah bir sıkıntı yoktur..Nabersiniz kızlar :)
Bu evde oturma olayının en güzel yanı sana bakan birilerinin olması
İnşallahhhhh mutlu umutlu haberler alırsın ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar ... Allah senin için en hayırlı olanını versin...Biliyorum merak ettiniz beni...
Opu oldum bugün iyi geçti şükür..
En son meşhur e2 değerim 4900 çıktı yani ohss riski demek bu sebeple çatlatma iğnesi vurmadım ve LH içerikli bir ilaçla çatlatma gerçekleştirildi..
Şimdi paşalarımla birlikte kardeşimde dinlenmedeyim yarın benim kızlar süpermenleri ile aşk yaşamışmı haber verecekler..
Hepinizi çok özledim valla billa...
dr.um süleyman tosun cnm..
hadi maşallah canım merakla bekliyorum sonuçlarıçok sağolun kızlar...
24 yumi toplanmış
kaçı olgun bilemiyorum...
sperm seçiminde yeni bir teknik olan micro çip yöntemi uygulanacaktı bugün yapılmıştır...
embriyolar 5.güne giderse cgh ye girecekler sağlam çıkan olursa dondurulacak..
sonraki aylarda histeroskopi olup aynı ay donmuş transferi oliciimm...
cnm benim değil egunal arkadaşımızın yumoşalrı AMA ALALH SÖYLETTİ GALİBA BENDE NASİPSE OCAKTA DENİCEM TÜP BEBEĞİ BAKALIM NELER YAŞAYACAĞIZ..
inşlh sende histeroskopiden snra güzel haberler verrisin bize....
Hoş geldin canım topigimiz uğur getirsin sana inş hamiş haberini alırsın inşslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende tüp bebek yaptıranlardanım ama tutmadı. allahım inşallah ugrsan herkese versin bayadır takip ediyorum ve bende katılmak istedim burda okadar güzel destek oluyorsunuz ki inanın ancak bir insan bukadar rahatlar
oyyy yerim kız seni inşlh hepimizede.....Dilerim tosun bi ogulun olmana vesile olur canim. Sıkı sıkı sariliyorum canim sana:)
ayyyy cnm bak sen inşlh sende bende hamiş oluruz....aynı dönemde başlıyoruz canım.
amin cnm ya sende arkamızdan gel...
İnşallah hep birlikte arkadaşım buradaki herkes tek tek hamis haberlerini duyarızHoş geldin canım topigimiz uğur getirsin sana inş hamiş haberini alırsın inş
Canım ailemize hoş geldin...biz büyük bir aileyiz inşallah dahada büyüyeceğiz evlatlarımızla..GÜLDEN çok sevindim 24 yumurta çok iyi..çip teknolojiside en yeni sanırım...seni takipteyim inşallah hayırlısı arkandan bizde hemen senin doktora gideriz...bülent beye topikcek gidiveririz kız bize topluluk indirimide yaptırıveririz belki...İnşallah hep birlikte arkadaşım buradaki herkes tek tek hamis haberlerini duyarız
aminn inşşoyyy yerim kız seni inşlh hepimizede.....
ayyyy cnm bak sen inşlh sende bende hamiş oluruz....
amin cnm ya sende arkamızdan gel...
inşşşşş inşşşşş herkes hamiş olsunİnşallah hep birlikte arkadaşım buradaki herkes tek tek hamis haberlerini duyarız