2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hadi gözünaydın canım inş kaliteli bebişlerin oluşur kaç yumurtan toplandı

Canım hayırlı olsun güzel haberlerin devamı gelsin inş

çok sağolun kızlar...
24 yumi toplanmış
kaçı olgun bilemiyorum...
sperm seçiminde yeni bir teknik olan micro çip yöntemi uygulanacaktı bugün yapılmıştır...
embriyolar 5.güne giderse cgh ye girecekler sağlam çıkan olursa dondurulacak..
sonraki aylarda histeroskopi olup aynı ay donmuş transferi oliciimm...

Süper kuzucuk hayırlısıyla sonucunu beklıyorum :)
İnşallah bereketli bir yıl olacak bize 2015

maşallah canım yumi sayısın mikemmel bu tedavinde herşey emin adımlarla ilerdi inşallah sonuda mutlu son olur bugün öğlen ezanı okunduğunda sana dua ettim canım

maşallah canım yumi sayısın mikemmel bu tedavinde herşey emin adımlarla ilerdi inşallah sonuda mutlu son olur bugün öğlen ezanı okunduğunda sana dua ettim canım

sağol canım benim Allahrazı olsun...
şükür her şey güzel gitti merak ediyorum benim kızlar ne alemde ama eskiye göre çok meraklı değilim şaka gibi bir rahatlık var üzerimde..

sağol canım benim Allahrazı olsun...
şükür her şey güzel gitti merak ediyorum benim kızlar ne alemde ama eskiye göre çok meraklı değilim şaka gibi bir rahatlık var üzerimde..

rahat olman güzel bişey birde emin ellerde olduğunu bildiğin ve yapılması gereken ne varsa yapıldığı için rahatsın sonuda güzel olacak canım

Gözün aydın, seninkilerin yolu önümüzdeki Günler'de aydınlık olsun:)

Hayırlı uğurlu sağlıklı ve bebekli ilerlesin hep...
Şansın bol, yolun açık olsun :)

Bu yoldaki herkese dilerim :)
Hepimizin hikayeleri değişse de aşağı yukarı bu yoldan geçiyoruz :)))))
"Smiley story" :) (İğnelerdeki fobiiii en çok bana özel)

canımmmmmmm maşallah kuzucuklara :) inşallahhh kaliteli kaliteli embriyoların olur :) yarın ve ertesi günler güzel haberlerini alırız inşallahhhhh :) dualarım senle ve bebişlerle :)

cnm maşalalhhh inşlh sağlıkla döllenir yumoşalrın...

ne kadar güzel yazmışsın ben tam aksine güzzel görüp güzel düşünüyosun diye geçti içimden aklımdan

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende tüp bebek yaptıranlardanım ama tutmadı. allahım inşallah ugrsan herkese versin bayadır takip ediyorum ve bende katılmak istedim burda okadar güzel destek oluyorsunuz ki inanın ancak bir insan bukadar rahatlar

inşallah tutar arkadaşım bende mart ayında dondurulmuşlar için histeroskopi olucam inşaallah olur bizede umut olursun...
cnm benim değil egunal arkadaşımızın yumoşalrı AMA ALALH SÖYLETTİ GALİBA BENDE NASİPSE OCAKTA DENİCEM TÜP BEBEĞİ BAKALIM NELER YAŞAYACAĞIZ..
inşlh sende histeroskopiden snra güzel haberler verrisin bize....

Hoş geldin...
Hakkında hayirlisi olsun elbet..
Dilerim sende yeni yilda bol bol bereketlenirsin:)

hayırlısıyla arkadaşım inşallah siz hangi hastanelere gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…