• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hüsniyecim inşallah Rabbim ol der ve olur busefer.. ben her zaman hepimize diye dua ediyorum
Hayırlı ugurlu olsun tedavin canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
Çok sağol canım, Allah razı olsun güzel duaların için. Bende hep dua etmişimdir, her zamanda edeceğim ama şimdi daha çok duaya ihtiyacım olduğumu hissettim. Bu konuda beni kaderdaşlarımın yalnız bırakmayacağını biliyordum. İnşallah hepimize anne olmak nasip olur canım..

Çok sağol canım, Allah razı olsun güzel duaların için. Bende hep dua etmişimdir, her zamanda edeceğim ama şimdi daha çok duaya ihtiyacım olduğumu hissettim. Bu konuda beni kaderdaşlarımın yalnız bırakmayacağını biliyordum. İnşallah hepimize anne olmak nasip olur canım..

meryem suresini oku canım. Zekeriya (a.s.) duasını oku.. Kuran'da mucize çok tatlım bunun için inşallah yolunu aydınlatır ve hepimizin dualarını kabul eder güzel rabbim.

ya aslında ben öyle üşüyen bi tipimdir :110: sıkı sıkı giyinirim hep ama bilemedim :KK76:
kadın prostatı gibi diyebilirim yani bu duruma :KK14:
aslında dr a gitmem gerek tabi ama
dediğim gibi yumi dönemim yeni bitti şimdi ya bebiş varsa düşüncesiyle ilaç kullanmak istemiyorum:KK51:
bgn ayağıma sıcak su torbası koydum ve bol su içiyorum umrım yarına bişey kalmaz cnm
tamam ayagım sıcak başım serin :KK52:

Canım bende o konuda çok hassasım.. Dilerim bebek vardır:) Rabbim sana hayırlı bi nesil bağışlasın inşallah canım amin.

meryem suresini oku canım. Zekeriya (a.s.) duasını oku.. Kuran'da mucize çok tatlım bunun için inşallah yolunu aydınlatır ve hepimizin dualarını kabul eder güzel rabbim.
Meryem suresini okuyorum sık, inan ezbere okuyorum bir çok yerini.. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder, çok teşekkürler değerli desteklerin için :KK19:

Meryem suresini okuyorum sık, inan ezbere okuyorum bir çok yerini.. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder, çok teşekkürler değerli desteklerin için :KK19:
Bizlerin yapacağı bu kadar zaten canım. Rabbim vakti zamanı gelince elbet vesile kılacaktır. Ama dilerim ki artık vaktidir. Hepimizin kucaklarını gönüllerini doldursun inşallah :)

Kızlar iyi günler Nasılsıniz? Iki üç gündür misafir ankara git gel derken yazamadım bugün ignemin 6. Si dün doktor çok iyi dedi sağda sayı olarak solda en büyüğü 12.5 m olan yumurtalarim varmış e2 992 çıktı ilacın dozunu azalttı 150 ye. E2 kaç olunca toplama oluyor diğer hafta başı toplanacakmis dualarınızı eksik etmeyin benden de

Kızlar iyi günler Nasılsıniz? Iki üç gündür misafir ankara git gel derken yazamadım bugün ignemin 6. Si dün doktor çok iyi dedi sağda sayı olarak solda en büyüğü 12.5 m olan yumurtalarim varmış e2 992 çıktı ilacın dozunu azalttı 150 ye. E2 kaç olunca toplama oluyor diğer hafta başı toplanacakmis dualarınızı eksik etmeyin benden de

Dualarımız hepimize tatlım.. İnşallahh hepsi kaliteli olur :)

Hadi yolun açık, yumurtaların kaliteli olsun canım.
Maşallah...

Hayırlı olsun canım seninde paşaların olsun inş

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bizde seviozzzzzzz kiiiiiiiiii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Hadi hayırlısı olsun canım su gibi geçer inş zaman sonunda da bebişlerine kavuşursun

TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR OLUR İNŞALLAH

çok sağolun kızçelerim...
duanızı eksik etmeyin olur mu...

canım e2 kaç olunca yumi toplanıyor diye bir şey yok bu e2 sadece ilaç dozunu ayarlamak için bakılıyor...önemli olan en büyük yuminin kaç mm olduğu bu baz alınıyor toplama için...

kızlar bugün opu yapıldı 3. denemem olacak inş.çok heyecanlıyım embriyo gelişimi nasıl olacak lütfen bana da dua edin,bende dualarımda sizleri unutmuyorum tüm bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı sonuçlar diliyorum hepinizi öpüyorum..

canım e2 kaç olunca yumi toplanıyor diye bir şey yok bu e2 sadece ilaç dozunu ayarlamak için bakılıyor...önemli olan en büyük yuminin kaç mm olduğu bu baz alınıyor toplama için...
Canım 4. Ignede en büyük 12.5 m dedi yarın tekrar randevum var bakalim ne diyecek tsh ilacını 25 mg a düşürdü

G

günaydın lulindaaaa,

sabah melih beyin yanındaydım. harika bir doktor. kendi tüp bebek doktorumdan daha detaylı bilgi verdi walla. güven veriyor insana. bakalım evraklar sigortaya gitti provizyonu alırsak yrn 4te histomu olucam kısmetse.
gerçekten gebelik takibinde gidilebilecek bir doktor.

Selam biyologmerve,
Histeroskoi oldun sanırım. Geçmiş olsun.
Bende atlattım. 18 gün oldu. Estrofem kullandım yüksek doz ama yine rahim kalınlaşmadı :( ama bu operasyondan sonra 2-3 ay içinde doğal yolla hamile kalanları okuyorum biraz umut oluyor bana.
Sen hangi aşamadasın ?

kızlar bugün opu yapıldı 3. denemem olacak inş.çok heyecanlıyım embriyo gelişimi nasıl olacak lütfen bana da dua edin,bende dualarımda sizleri unutmuyorum tüm bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı sonuçlar diliyorum hepinizi öpüyorum..

cnm geçmiş olsun. inşallah bundan sonrasıda da güzel gelişmler olur
güzel hbrlerini merakla bekliyoruz

Günaydın kızlar..
Şu an paşalarım yanımda acil girip yazıp çıkıyorum...
Dün tedaviye başladım...
Her şey yolunda çok şükür..
150 doz fostimon
37.5 doz merional vuruyorum
veee hepinizi çok sev iyorum...
kaliteli yumoşların sağlıklı paşaların kızların (Allah ne verdiyse ) olsun inşallah
yani ocakta hamişssin:KK68::KK68::KK68: inşallah canımmmm duam seninle en az ben kadar sevincem sen hamiş kalırsan banada yakındır diyecem ve her şey çok güzel olacak

Back