• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar..
Şu an paşalarım yanımda acil girip yazıp çıkıyorum...
Dün tedaviye vaşladım...
Her şey yolunda çok şükür..
150 doz fostimon
37.5 doz merional vuruyorum
veee hepinizi çok sev iyorum...
Hayırlı olsun canım seninde paşaların olsun inş

Elbet rabbim yardımcın olsun canım. Aynı problemle görümcem 2 kez tüp denedi olmadı. 3. için görüşmeye Memorial semra hanıma gitti. Asla normal yolla olmaz cocugun dedi. Hem 38 yaşındasın, hem bi tüp yok bi tarafta 3 tane yumurtayla olmaz demiş. Çok üzülmüştü hemen tüpte yapacak durumu pek yoktu.. Daha dogrusu bunun için sıkıntıya girmenin gerekmediğini düşünenlerdendir. Valla tam hatırlamıyorum canım ama bi 5-6 ay sonra heralde normal yolla oğlu oldu :) Hatta eşiyle söylediklerine göre o koca ayda sadece 1 kere ilişkiye girmişler.
Sana asla otur bekle demiyorum ama sakın moralini bozup strese girme .. İyi araştır, iyi öğren ve en önemlisi rahat ol

Gerisi nasip ise vesile olan karşına gelecektir.

saol canım böyle hikayeler duyunca insan seviniyor umut oluyor herşey nasip

şuan tüp bebek yaptıran arkadaşlar fiyatlar hakkında bilgi verrmisiniz? ne ne kadar tutuyor ona göre kendimi ayarlıycam

herkese günaydın sormak istediğim bazı şeyler var. tüp bebek tedavisine başlıycam istanbul'da en iyi tüp bebek merkezi neresi ve maliyetleri nedir? doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara tek geçerim.... Herşey dahil 6500-7000 civarı 3 deneme hakkı var ve giderek azalıyor fiyet diye hatırlıyorum.

Raporu çıkarmak için sanırım tüp bebekten bi kaç negatif sonuç almak gerekiyor yada sperm sayısının düşük olması.
Doğru mu biliyorum acaba ?
Hayır canım öyle değil, sen devletin infertile bölümüne gideceksin, onlar seni yönlendireceklerdir. Eğerki direkt tüp yapılacaksa kendileri bu raporu verirler, değilse önceki aşamaları yaparlar, bunlar yumurta takibi, aşılama gibi.. Yani oraya gitmek için illaha sende veya eşinde sorun olması gerekmiyor, sadece uzun süredir çocuk istediğinizi, korunmadığınızı söylemen yeterli. Zaten sendeki problem belli şuanda, bunu söylediğinde ona göre seni yönlendireceklerdir..

Merhaba arkadaşlar, 3. tedavime başladım hayırlısıyla. Benim sizlerden bir ricam olacaktı, benim adım Hüsniye,namaz kılanlar namazlarında, kılamayanlar ellerini ne zaman duaya açtıklarında, gönülden dua ettiklerinde dualarınıza beni de katarmısınız. Dualara çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer sorunsuz döllenme olur ve hamile kalır, sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum..Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..

slm kizlar nasilsiniz uzun zamandir yoktum. be.nde tekrar denedim bu arada. dondurulmus embriyo transfer edildi. test sonucu ilki 106 cikti ikincisi 227 . insallah cmt kalp atislarini duyacagiz. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. hic bir zaman vazgecmeyin . umudunuzu kaybetmeyin.

kızlarr selam :KK51:
bugün pek iyi değilim çünkü sistit oldugumu düşünüyorum
uzun bi zamandan sonra ilk defa oluyorum
sürekli tuvalete çıkma isteği ,yaparken yanma gibi şikayetlerim var şimdilik
doktora gideyim diorum lakin tamda yumi dönemimi yeni atlattım o_O
sonuçta bana ilaç yazıcak ve içmem gerekicek :KK14:
kendim ne gibi şeyler yapabilirim diye internete baktım
ayakları sıcak tutmak ve bol su içmek yazıyor yapabileceğim
sizin bi fikriniz varmı ?:KK61:

slm kizlar nasilsiniz uzun zamandir yoktum. be.nde tekrar denedim bu arada. dondurulmus embriyo transfer edildi. test sonucu ilki 106 cikti ikincisi 227 . insallah cmt kalp atislarini duyacagiz. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. hic bir zaman vazgecmeyin . umudunuzu kaybetmeyin.
canım Rabbiim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :nazar:
darısı bizlere olsun inşallah

Günaydın kızlar..
Dün tedaviye vaşladım...
150 doz fostimon
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bizde seviozzzzzzz kiiiiiiiiii:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Günaydın kızlar..
Dün tedaviye vaşladım...
150 doz fostimon
Hadi hayırlısı olsun canım su gibi geçer inş zaman sonunda da bebişlerine kavuşursun

Kızlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz ve bana moral verdiğiniz için. Bugün yine aradılar. 4'e çıkmış bölünen yumurtalar. yarın ya da perş. günü transfer için çağıracağız dediler. Şimdi ben şunu sormak istiyorum; benim yumurtalar ctesi toplandı ama ptesi bölünmeye başladı. Bu durumda bunlar şuanda 3.gün emriyosu mu yoksa ptesi bölünmeye başladığı için 2.gün emriyosu mu oluyor?

Merhaba arkadaşlar, 3. tedavime başladım hayırlısıyla. Benim sizlerden bir ricam olacaktı, benim adım Hüsniye,namaz kılanlar namazlarında, kılamayanlar ellerini ne zaman duaya açtıklarında, gönülden dua ettiklerinde dualarınıza beni de katarmısınız. Dualara çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer sorunsuz döllenme olur ve hamile kalır, sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum..Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..

Canım rabbim inşallah sana ve eşine saglıklı bereketlı bir bebeği hayırlı kılar ve duaların gerçek olur..
Yolun açık olsun..

kızlarr selam :KK51:
bugün pek iyi değilim çünkü sistit oldugumu düşünüyorum
uzun bi zamandan sonra ilk defa oluyorum
sürekli tuvalete çıkma isteği ,yaparken yanma gibi şikayetlerim var şimdilik
doktora gideyim diorum lakin tamda yumi dönemimi yeni atlattım o_O
sonuçta bana ilaç yazıcak ve içmem gerekicek :KK14:
kendim ne gibi şeyler yapabilirim diye internete baktım
ayakları sıcak tutmak ve bol su içmek yazıyor yapabileceğim
sizin bi fikriniz varmı ?:KK61:

Niye ayaklarını sıcak tutup kendine bakmazsın ki:KK67:
Geçmiş olsun canım ama dikkat et muhakkak doktora da görün ilaçsız geçer mi bilmiyorum.
Bir daha da ayaklarını sıcak başını serin tut:KK20:

Rabbim tamamına erdirsin canım. Saglıklı bir gebelik sonra saglıklı bir bebekle hayatına musmutlu devam edesin :)

Günaydın kızlar..
Dün tedaviye vaşladım...
150 doz fostimon
TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR OLUR İNŞALLAH

Niye ayaklarını sıcak tutup kendine bakmazsın ki:KK67:
Geçmiş olsun canım ama dikkat et muhakkak doktora da görün ilaçsız geçer mi bilmiyorum.
Bir daha da ayaklarını sıcak başını serin tut:KK20:

ya aslında ben öyle üşüyen bi tipimdir :110: sıkı sıkı giyinirim hep ama bilemedim :KK76:
kadın prostatı gibi diyebilirim yani bu duruma :KK14:
aslında dr a gitmem gerek tabi ama
dediğim gibi yumi dönemim yeni bitti şimdi ya bebiş varsa düşüncesiyle ilaç kullanmak istemiyorum:KK51:
bgn ayağıma sıcak su torbası koydum ve bol su içiyorum umrım yarına bişey kalmaz cnm
tamam ayagım sıcak başım serin :KK52:

hüsniyecim inşallah Rabbim ol der ve olur busefer.. ben her zaman hepimize diye dua ediyorum
Hayırlı ugurlu olsun tedavin canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin

Back