- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Sara ne yapmış ki..
Tsh inin yuksekliginden suphelenip doktora gitmis ve gercekten yuksek cikmis ve doktor bunlari kontrol altina alirsak belkide normal yolla bile hamile kalabilirsin demis:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sara ne yapmış ki..
Cuma günü transferim yapıldı artık beklemekteyim
amin cok cok tesrkkur ederim. bu site sayesinde cesaretimi tekrar topladim Allah hepinizden razi olsuncanım Rabbiim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bizlere olsun inşallah
Selam canimSelam biyologmerve,
Histeroskoi oldun sanırım. Geçmiş olsun.
Bende atlattım. 18 gün oldu. Estrofem kullandım yüksek doz ama yine rahim kalınlaşmadı ama bu operasyondan sonra 2-3 ay içinde doğal yolla hamile kalanları okuyorum biraz umut oluyor bana.
Sen hangi aşamadasın ?
merhaba canım bende bahçeci fulyada yaptırdım avcılardan gidip geldim metrobüsle kolay oluyor bu işin yakını yok bu civarda insanlar il dışından geliyor.teşekkür ederim esenyurttan gelip gidicem o yüzden yakın bi yer arıyorum
bende bahçeci fulyaya şehir dışından gidip geldim ama çok şükür sonuda güzel oldu...merhaba canım bende bahçeci fulyada yaptırdım avcılardan gidipb geldim metrobüsle kolay oluyor bu işin yakını yok bu civarda insanlar il dışından geliyor.
S
Selam canim
gecmis olsun sanada hayirlisi ile Rabbim bebeklerimize kavustursun bizleri.
cnm benim kasim ayinda yumilerim toplandi bebislerimi dondurduk.bu ayda histeroskopi yapildi.sonucu bu hafta cikar saniyorum.sonuca gore transfer icin baslicaz kismetse ocak ayinda. Sen nerde tedavi görüyorsun
Günaydın kızlar..
Şu an paşalarım yanımda acil girip yazıp çıkıyorum...
Dün tedaviye başladım...
Her şey yolunda çok şükür..
150 doz fostimon
37.5 doz merional vuruyorum
veee hepinizi çok sev iyorum...
Ay çok sevindim canım hadi hayırlı olsun, inşallah sonu güzel olur inşallahGünaydın kızlar..
Şu an paşalarım yanımda acil girip yazıp çıkıyorum...
Dün tedaviye başladım...
Her şey yolunda çok şükür..
150 doz fostimon
37.5 doz merional vuruyorum
veee hepinizi çok sev iyorum...
sara nasılsın hiç karşılaşamaıyoruzhayırlı uğurlu olsun canım sonu bebişli olsun
kendi adıma iyiyim sen nasılsınKızlar naber epeydir gelemiyordum bir merhaba diyeyim dedim.
Benim histereskopi temiz çıktı. Yapışıklık, miyom, polip vs.. şeyler yok. Sadece rahimi uyandırmak için çizdik dedi doktorum. 2 ay bekle, doğal dene dedi. Bende 2 ay bekliyim diyorum. Bakalım kalınlaşma olursa tüpe gerek kalmayacak. Ama olmazsa banada "yumurtaları toplarız, rahime yoğun östrojen verip hazırlarız öyle transfer yaparız" dedi.
Tedaviye nerden başlanır, ne yapılır tam bilgimde yok şu an. Ama Medipoldeki Mustafa Beyi söylüyor bir çok kişi. Sanki ona ikna olurum gibi geliyor bana.
Sen nerde, kaça yaptırıyorsun acaba ?
Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.
Canım ben ilk denememi mart ayında medipolde banu kumbak uygün ile denedim. hastane süper doktorda iyi .yoğunluk her yerde olduğu kadardı. ama kısmet değilmiş olmadı maalesef .bu konuda hastaneyi suçlayamam tabi. sonuçta neresi olursa olsun onlar ellerinden geleni yapıyor gerisi Rabbim in takdiri. medipol ücret olarak da çok uygun bir yer. ben ikinciyi de orda istedim ama eşim bahçecinin labı daha iyi orda deneyelim dedi. ikinci denememi bahçecide başladım.
ayy sen tedaviye mi başladn ohh hadi bakalm canm inşallah sonu bebişli olur hakkında hayrlısı olsun habersz bırakma bzleri:))çok sağolun kızçelerim...
duanızı eksik etmeyin olur mu...
İŞ YERİNDEYİM UĞRAŞIYORUM AYNI TAS AYNI HAMAM...kendi adıma iyiyim sen nasılsın
nasılsın canım görüşmeyeli neler yapıyorsun ?
Canim benim ya Hamdolsun sen naptin ? :)
günaydın kızlar