@WishhDuygu canim benim sen edebiyatci misin :) cok iyi yaziyorsun:)
E egunal hayatim cok gecmis olsun rabbim basimizdan eksik etmesin
yeteeeeer canim vertigo olmasin sende dikkat et kendine dr a git
Kizlqr tesekkur ederim Çider e uye olucam
Acaba atladigim var mi:)
Canım çok geçmiş olsun annecin inşallah sağlığına kavuşur, sapa sağlam olur.
Bu hafta benim içinde çok zor geçti, iki gün önce babanemi kaybettik, dün ananem miğde kanaması geçirdi ki ben kendisine çok fena düşkünüm ödüm kopar canı yanacak diye onu hastaneye yatırdık. Bu gün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bu 3 gün benim için çok zor geçti çok.
Bugün saat 8 den 3 e kadar hastanedeydim annemin kalp ağrısı olmuştu nedir diye araştırmak istedik sonucu 3 gün sonra alacaz...Hastane ortamına girince dedim ki Allahım kimseyi sağlıkla sınama..
Neler gördüm bugünümüze binlerce şükür..
Evet evladımız eksik ama nasip diye bir şey var herşeyin hayırlısını versin Rabbim...
Şu an ki halimize şükredelim kızlar çok ama çok şanslıyız...
Sağol canım..çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur annenin
Canım çok geçmiş olsun annecin inşallah sağlığına kavuşur, sapa sağlam olur.
Bu hafta benim içinde çok zor geçti, iki gün önce babanemi kaybettik, dün ananem miğde kanaması geçirdi ki ben kendisine çok fena düşkünüm ödüm kopar canı yanacak diye onu hastaneye yatırdık. Bu gün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bu 3 gün benim için çok zor geçti çok.
Sağol canım..
Bir gün sol tarafımda bir ağrı var dedi ben de peşine düşelim dedim ekg,efor vs..onları yaptırdık sonra kalp sintigrafisi çekildi bugün sonucu cuma alacaz...Bakalım damarlar ne durumda...
aynen canım menopoz etkilerini çok yaşıyor kışın bile çok terler ve o gece terlemiş soğutmuş terini tutulmuş hafif boynu sıtına doğru o da ağrı yapmış olabilir kas ağrısı...inşallah öyledir diye dua ediyorum..inşallah herşey yolundadır canım bazen üşütmedende ağrı olabiliyor
Amin canım çok sağolSağol canım..
Hangi birine geçmiş olsun diyeyim..Ama önce başınız sağolsun canım cidden zor bir hafta olmuş..
Annanene olan düşkünlüğünü bilmezmiyim Allah size bağışlasın onu şifa versin...
aynen canım menopoz etkilerini çok yaşıyor kışın bile çok terler ve o gece terlemiş soğutmuş terini tutulmuş hafif boynu sıtına doğru o da ağrı yapmış olabilir kas ağrısı...inşallah öyledir diye dua ediyorum..
Tesekkur ederim canımçok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun çabuk toparlanmanı ve yeniden yola devam etmeni diliyorum
Kalp atışını duymadım. Doktora sordum kürtaj gerekiyor mu diye hayır dedi.Canım üst üste ne kadar çok şey olmuş;( Bebeğin kalp atışlarını falan Görmüş müydünüz? Doktora gittin mi? Operasyon falan gerekiyor mu?
Hamile olma olasılığım olmadığına göre bencede vertigo olasılığı çok yuksek pzrt randevu aldım @portakalales çider kurucusu. Sibel hanım da tüp bebekle anne olup öyle kurmuş bu derneği@WishhDuygu canim benim sen edebiyatci misin :) cok iyi yaziyorsun:)
E egunal hayatim cok gecmis olsun rabbim basimizdan eksik etmesin
yeteeeeer canim vertigo olmasin sende dikkat et kendine dr a git
Kizlqr tesekkur ederim Çider e uye olucam
Acaba atladigim var mi:)
Saram Neredesin sen özledim seni güzel yürek lim. Sağol canım pzrt gideceğim öncesinde Dr randevusu doluymusyeteeer canım geçmiş olsun ihmal etme doktora git
neden olmasınHamile olma olasılığım olmadığına göre bencede vertigo olasılığı çok yuksek pzrt randevu aldım @portakalales çider kurucusu. Sibel hanım da tüp bebekle anne olup öyle kurmuş bu derneği
Saran Neredesin sen özledim seni güzel yürek lim. Sağol canım pzrt gideceğim öncesinde Dr randevusu doluymus
böyle bir şey olması mümkün değil vertiğo dur o vertiğobende seni özledim canım buralardayım genelde
bu arada inşallah hamilesindir
yok beee olmazda öyle bir şey kötü bir şey olmasınneden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?