2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Çok geçmiş olsun, inşallah iyi sonuçlansın... Elleri öpülesi büyüklerimiz çok kıymetli.
Ve her şeyin başı sağlık... Kendimizi şanslı saymak için çok sebebimiz var, bazen önceliklerimiz yön değiştirdiğinde gözden kaçıyor ise birileri gözümüze gözümüze sokmalı :)

Çok sağol canım...
Babamı kaybedeli 11 yıl oldu annem kaldı büyüğümüz olarak zaten kıymetliydi şimdi daha çok üzerine titriyoruz.
Allah eksikliklerini göstermesin hiç birimize..
Bu farkındalıkla bir süredir yaşıyorum aslında pozitif ve umut dolu olmam bu yüzden...
Halime şükretmeyi öğretti hayat bana..
İnsanoğlu eksik olanı yerine koyma derdine düşüyor oysaki tamam olanlarda yeter mutlu olmak için...

1 haftadır devam ediyorsa doktora gitme zamanın gelmişte geçiyor canım... Muhtemelen kulakta sorun var baş döngünlüğüde yapar.. Bir ihtimal kulağını yıkarlar kirden tıkanmıştırdermişimmmm

evet bencede dr zamanı geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaa tesüf ederimmm ben pasaklımıyım

ama dermişim diye bitirdim mesacımı... kulağın pasaklılıkla ne ilgisi var kuytu bir yer hem de göremiyorsun çer çöp kum taş birikebilir yaneee

kız sen ne fenasın evet yaaa kulağımda asfalt şantiyesi açtım belediyle ile iş birliği yapacağım haaaa sen geçenlerde ank belediye başkanı ile görüşmüştün iş bağla sana bana

yeteeeeer geçmiş olsun... Kötüdür kulak ağrısı. İhmal edip daha ilerlemesine sebep olmamak lazım...
okurken de çok eğlendim, "çer çöp kum taş" dan da aklıma kendi deneyimim geldi.

0-13 yaşlar da çocukların kulaklarına bir şeyler kaçmasına, kaçırmasına alışkın doktorum gecenin bir yarısında "kulağım da kulağım" diyerek söylenmelerim arasında şikayetlerimi dinledikten sonra yaşıma hürmeten! direkt orta kulak, iltihap, kristal olayına girdi...(41'in yamacındaydım henüz küçüktüm :) oysa ki)

Ve tüm 0-13 e taş çıkarırcasına nur topu gibi mercimekten biraz büyük taşım oldu :) Neredeyse 1.5 ay önceki hafta sonu kaçamağımızda gittiğimiz hırçın Karadeniz bende bir parçasını bırakmak istemiş... Söz dinlemez vücudum onu sahiplenmiş, şefkatle sarmış sarmalamış, yetinmemiş düşmesin diye iltihapla kendine bağlamış :) E tabi bir yerden sonra da bir parçam gibi olmuş, onca zaman mutlu mesut yaşamışız. Ne zaman ki yerinden oynamıştı işte o zaman dünyam değişmişti...

Sonuç bir sürü gereksiz antibiyotik, üstüne bildiğin elektrik süpürgesinin katater uçlu modeliyle beynimi neredeyse kulağımdan çıkarıyorlardı. Diyeceğim o ki; çerini çöpünü kumunu taşını bilmem ihmal etmemeli... Yoksa beyin nasıl kulakta oluyor anlıyor insan!

Anlamamanı dilerim... Geçmiş olsun tekrar

güldüm valla geçmiş olsun diyeceğime...
ben latife yapmıştım çer çöp kum taş diye demek ki olabiliyormuş
hırçın karadeniz sana taş ikramında bulunmuş
kulak çok önemli ciddiye almak lazım..

Hayat garip tek taşlarımızı bir bakıyoruz kulağımızda buluyoruz, bir bakıyoruz -196 derecelerde sıvı nitrojen içinde... Aşkla gelip yerleşeceklerdi oysa ki :)
Bir de sıvı nitrojen deyince Macgyver geliyor aklıma Mütemadiyen bir nitrojen hikayesi dönerdi... Tevellütü gıcır olanlar google yardımı alır ancak.

Vayy neler yazmışsın canım. Öyle öyle inşallah hepimiz iyi olacağız.

Bir tek taşta parmağımızda olsa keşke bilmem kaç karatlık pırlantam var diyeydim
nitrojen denen bildiğin azotun sanırım pırlantayla işi yok
öğrencilik yıllarıma döndürdün beni N simgeli elementim azotum benim atom nosuda 7 di sanki öyle hatırlıyorum heyyyy gidi kimya hocam kulakları çınlasın taş kaçmadıysahabire sözlüye kaldırır bana elementlerin atom numaralarını saydırırdı
Macgyver ı duydum ama izlemedim hiç google bakasım geldi sonra vazgeçtim

Canım çok geçmiş olsun annecin inşallah sağlığına kavuşur, sapa sağlam olur.
Bu hafta benim içinde çok zor geçti, iki gün önce babanemi kaybettik, dün ananem miğde kanaması geçirdi ki ben kendisine çok fena düşkünüm ödüm kopar canı yanacak diye onu hastaneye yatırdık. Bu gün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bu 3 gün benim için çok zor geçti çok.

Canım üst üste ne kadar çok şey olmuş;( Bebeğin kalp atışlarını falan Görmüş müydünüz? Doktora gittin mi? Operasyon falan gerekiyor mu?

Okumazmiyim canim benim ne demek sen ozelden adini soyadini yaz bide babanin adini yaz oyle daha guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…