• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
nE0uj.gif

güzel olmuşsundur kesin yakışmıştır canım ona bişi demiyorum ben...
neyse ki özlemden bir şey kapmamışsın saçlarımı kestim kızıla boyayıp arkaya doğru yapıştırdım da diyebilirdin sabah sabah:KK70:

ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK57: ayyyyyyyyyy:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
omg....! omg...! çok şükür uyku sersemesi öyle bişi yapmadım kığızzzzz
geriye yapıştırmak mı bideeeeeeeeeee :KK8: en sevdiğim modellll :KK8:

ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK57: ayyyyyyyyyy:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
omg....! omg...! çok şükür uyku sersemesi öyle bişi yapmadım kığızzzzz
geriye yapıştırmak mı bideeeeeeeeeee :KK8: en sevdiğim modellll :KK8:
geçici şuur kaybı olabilirdi olmamış şükür:KK48:
ayşegül gitti ya artık rahatım kim kazanırsa kazansın:D

Günaydınnnnn hoş hatunlarrrr kız sabah sabah saçlar kesilmiş çiçekler oynatılmış ponponlar çıkmış ortaya bu ne enerji yaaa :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

günaydın yetercik :KK74:
ama ben gidiyorum :KK25: gelince görüşrürüz burda olursan
sanada geçmiş olsun bu arada ihmal etme git doktora taam mı :KK39:
güle güle git işleri halet gel bu gün pazarımız var havada soğuk canım gidceğim pzrt

günaydın kızlar,bugün güne üzgün başladın 24 kasımda 2 adet 5 gün (blast)embriyo tranfer edildi bugün sabah 9 günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım.malesef negatif.üzülmemek için çalışıyorum ama elimde değil.

günaydın kızlar,bugün güne üzgün başladın 24 kasımda 2 adet 5 gün (blast)embriyo tranfer edildi bugün sabah 9 günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım.malesef negatif.üzülmemek için çalışıyorum ama elimde değil.

Canım kan testini görmeden yıpratma kendini lütfen..

Kan testini bekle lütfen idrar testleri güvenilir degil cnm uzme kendini lutfenn...

geçici şuur kaybı olabilirdi olmamış şükür:KK48:
ayşegül gitti ya artık rahatım kim kazanırsa kazansın:D

çok şükür bin şükür :KK75::KK75::KK75: bu şarkıdan her ne kdr gına getirselerde yaz boyu ilk dans şarkısı olarak :KK48:

şaka maka gitti valla ya kığızzzzzzzzzz:KK73::KK73::KK73:

Günaydınnnnn hoş hatunlarrrr kız sabah sabah saçlar kesilmiş çiçekler oynatılmış ponponlar çıkmış ortaya bu ne enerji yaaa :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

sorma canım artık kendi saçımı kendim kesiyorum
normaldede saçlarımın uçlarından kendim alıyorum
kuaföre gidince acımıyo hiç valla çok kesiyolar :KK12:

güle güle git işleri halet gel bu gün pazarımız var havada soğuk canım gidceğim pzrt

ayyy soğuktada pazara gitmek hiç keyifli olmuyo bee
ellerim soğukken dogru ürünleri seçemiyorum ben şahsen:KK48:
sanada iyi pazarlar ben gittim geldim bile :KK55:

çok şükür bin şükür :KK75::KK75::KK75: bu şarkıdan her ne kdr gına getirselerde yaz boyu ilk dans şarkısı olarak :KK48:

şaka maka gitti valla ya kığızzzzzzzzzz:KK73::KK73::KK73:

Gitmeseydi 2.yarışma izlenmezdi...
O kadar şaibe varken bunu temizlemeleri şartıı..
Herkes 3 e 2 oyla gitti ayşegül 5 oyla..
Bu da özellikle yapıldı bence...

Kızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..

Back