Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel olmuşsundur kesin yakışmıştır canım ona bişi demiyorum ben...
neyse ki özlemden bir şey kapmamışsın saçlarımı kestim kızıla boyayıp arkaya doğru yapıştırdım da diyebilirdin sabah sabah
Oynak çiçekli günaydına ben de pon pon kızlarla günaydın diyorum
sabah sabah pozitifsiniz bense çayla kendime gelmeye çalışıyorumOynak çiçekli günaydına ben de pon pon kızlarla günaydın diyorum
geçici şuur kaybı olabilirdi olmamış şükürayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyy
omg....! omg...! çok şükür uyku sersemesi öyle bişi yapmadım kığızzzzz
geriye yapıştırmak mı bideeeeeeeeeee en sevdiğim modellll
güle güle git işleri halet gel bu gün pazarımız var havada soğuk canım gidceğim pzrtgünaydın yetercik
ama ben gidiyorum gelince görüşrürüz burda olursan
sanada geçmiş olsun bu arada ihmal etme git doktora taam mı
sabah sabah pozitifsiniz bense çayla kendime gelmeye çalışıyorum
Günaydın canımcım..Günaydınnnnn hoş hatunlarrrr kız sabah sabah saçlar kesilmiş çiçekler oynatılmış ponponlar çıkmış ortaya bu ne enerji yaaa
kahvemiiiiiiiii beni asla kendime getirmez benim ilacım çay heledde şu soğuk havalardaKendine gelemezsin tabii çayla değil kahveyle geliyor millet kendine
Ben daha kahvaltı yapiciimmm
kahvemiiiiiiiii beni asla kendime getirmez benim ilacım çay heledde şu soğuk havalarda
Günaydın canım...Günaydın kızlarr...
günaydın kızlar,bugün güne üzgün başladın 24 kasımda 2 adet 5 gün (blast)embriyo tranfer edildi bugün sabah 9 günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım.malesef negatif.üzülmemek için çalışıyorum ama elimde değil.
Kan testini bekle lütfen idrar testleri güvenilir degil cnm uzme kendini lutfenn...günaydın kızlar,bugün güne üzgün başladın 24 kasımda 2 adet 5 gün (blast)embriyo tranfer edildi bugün sabah 9 günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım.malesef negatif.üzülmemek için çalışıyorum ama elimde değil.
geçici şuur kaybı olabilirdi olmamış şükür
ayşegül gitti ya artık rahatım kim kazanırsa kazansın
Günaydınnnnn hoş hatunlarrrr kız sabah sabah saçlar kesilmiş çiçekler oynatılmış ponponlar çıkmış ortaya bu ne enerji yaaa
güle güle git işleri halet gel bu gün pazarımız var havada soğuk canım gidceğim pzrt
çok şükür bin şükür bu şarkıdan her ne kdr gına getirselerde yaz boyu ilk dans şarkısı olarak
şaka maka gitti valla ya kığızzzzzzzzzz