bak hele siz tilifonlanmı konuştunuz...@phala canım geçmiş olsun senini duydum iyi olduğuna emin oldum içim rahatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak hele siz tilifonlanmı konuştunuz...@phala canım geçmiş olsun senini duydum iyi olduğuna emin oldum içim rahatladı
Kizlarr bi sorum varrrr
Ben Asm tüpe baslayqcagim ama oncesinde Çider e uye olmayi dusunuyorum. 1000tl gibi bisi fark ediyor.ama biri dedi ki ben üye olmadim cunku uye olursam ilgilenmiyecekler gibime geldi.
Aranizda üye olan var mı tqvsiye eder misiniz?
çok kötü midem bulanıyor 1 haftadır başım dönüyor kulaklarım çınlıyor kendimi hiç iyi hisedemiyorum
amin canım rica etsem benim içinde okuyabilirmisin bende bu ay başlıcamda tedaviyeAllah razi olsun canim tesekkur ederim. Cok sukur tamamladik rabbim varligini eksik etmesin hic birimizden
canımmm bencede ol neden ilgilenmesinlerkiKizlarr bi sorum varrrr
Ben Asm tüpe baslayqcagim ama oncesinde Çider e uye olmayi dusunuyorum. 1000tl gibi bisi fark ediyor.ama biri dedi ki ben üye olmadim cunku uye olursam ilgilenmiyecekler gibime geldi.
canım gerçekten çok güzel ifade etmişsin duygularımızı :) :)Ne şeklimizi, ne sesimizi, ne yüzümüzü somut her şeyi bilmiyor olsak da biliyoruz hepimiz birbirimizi...
Kimimiz daha zorlu yollardan ilerliyor, kimimiz kestirmeden...
Kimimizin daha edinecek tecrübeleri oluyor, kimimiz ise ne olduğunu bile anlamadan kavuşuyor...
Yöntemleri, yolları, süreçleri, kişileri farklı olsa da isteklerimiz ortak...
Bu nedenle hepimiz yol arkadaşıyız, en çok biz üzülüyor en çok biz seviniyoruz...
İşte bu "güzel" olan.
Paylaştıkça azalan üzüntülerimiz de oluyor, paylaştıkça çoğalacak mutluluklarımız daha çok olsun.
Ve herkes için "acıları unutturacak başka acılar" olmamasını diliyorum.
Şansımız bol, yolumuz açık olsun
Çok geçmiş olsun kuzum kötü bişey çıkmaz umarım bu arada oyların tamam gözün aydın en en en bitanemiz :) :) :)Bugün saat 8 den 3 e kadar hastanedeydim annemin kalp ağrısı olmuştu nedir diye araştırmak istedik sonucu 3 gün sonra alacaz...Hastane ortamına girince dedim ki Allahım kimseyi sağlıkla sınama..
Neler gördüm bugünümüze binlerce şükür..
Evet evladımız eksik ama nasip diye bir şey var herşeyin hayırlısını versin Rabbim...
Şu an ki halimize şükredelim kızlar çok ama çok şanslıyız...
Canım adını yazarsan bende okurum yasin :) şimdiden allah kabul etsin rabbim gönlündekini versin tez zamanda :)kızlar bende bu ay tedaviye başlıcam rabbim izin ederse benim içinde yasin okuyabilirmisiniz acaba çok sevinirim şimdiden allah razı olsun
Kızlar çider ne yaaaKizlarr bi sorum varrrr
evet bencede dr zamanı geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaa tesüf ederimmm ben pasaklımıyım1 haftadır devam ediyorsa doktora gitme zamanın gelmişte geçiyor canım...
Muhtemelen kulakta sorun var baş döngünlüğüde yapar..
Bir ihtimal kulağını yıkarlar kirden tıkanmıştırdermişimmmm
canım gerçekten çok güzel ifade etmişsin duygularımızı :) :)
Çok geçmiş olsun kuzum kötü bişey çıkmaz umarım bu arada oyların tamam gözün aydın en en en bitanemiz :) :) :)
Canım adını yazarsan bende okurum yasin :) şimdiden allah kabul etsin rabbim gönlündekini versin tez zamanda :)
Kızlar çider ne yaaa
ama dermişim diye bitirdim mesacımı...evet bencede dr zamanı geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaa tesüf ederimmm ben pasaklımıyım
kız sen ne fenasın evet yaaa kulağımda asfalt şantiyesi açtım belediyle ile iş birliği yapacağım haaaa sen geçenlerde ank belediye başkanı ile görüşmüştün iş bağla sana banaama dermişim diye bitirdim mesacımı...
kulağın pasaklılıkla ne ilgisi var kuytu bir yer hem de göremiyorsun çer çöp kum taş birikebilir yaneee
kız sen ne fenasın evet yaaa kulağımda asfalt şantiyesi açtım belediyle ile iş birliği yapacağım haaaa sen geçenlerde ank belediye başkanı ile görüşmüştün iş bağla sana bana
yedinden karşılayana kadar güle güleyeniden gelene kadar bbyyy
cnm 340tl ama dr eczane ile anlaşmış 220 ye aldkkızlar gonal f 450 yı raporsuz ne kadara aldınız
cevabın için cok saol canımcnm 340tl ama dr eczane ile anlaşmış 220 ye aldk