2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bir dönemde bende vertigo yaşadım o başdönmeleri çok berbat bişey neyseki ilaç tedavi var ve geçici bir durum
Sanırım adet olacağım karnım ağrıyor canım prsb günden bu yana böyle oldu

cnm geçmiş olsun anneciğine allah hastanelere düşürmesin dicem ama düşüyoruz malum nerde varsa hasta hepsine şifalar olsun hastaneye gidince şükür mevlam ki sağlamız diyoruz gerçekten de....

E egunal anneni hastahaneye götürmüşsün sanırım şimdi okudum umarım kötü bisey yoktur...allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin her anımızda yanımızdalar...

Kuzum Adın geçen bütün oylarim sana
canım benim çok geçmiş olsun

cnm geçmiş olsun anneciğine allah hastanelere düşürmesin dicem ama düşüyoruz malum nerde varsa hasta hepsine şifalar olsun hastaneye gidince şükür mevlam ki sağlamız diyoruz gerçekten de....
Sağol canım...
Yaş ilerleyince özellikle hastaneye düşmemek diye bir şey olmuyor..

canım yeni okudum geçmiş olsun umarım önemli bi durum yoktur anneciğinin.
bende babamı kaybedeli 14 sene oldu
ben ve ablalarım babamın yoklugunu hissetirmemeye çalıştık anneme bunca yıl ve çalışıyoruz da
şimdi annemden uzakta yaşıyorum ama aklım hep onda
acısı hiçbir zaman dinmiyor geçmiyor bitmiyor
sadece zaman içinde hafifliyor ama ta ki bi yerlerde bir zaman BABA kelimesi içimdeki acıya dokunana kadar....
Rabbim hepimizin ailesine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

bende okurum canım senin için not alabilrsin. isim yazarsın banada özelden

sağol canım...
babamı kalp krizinden kaybettiğimizden annem de kalbimde ağrı var deyince daha bir panik oldum haliyle..
unutulurmu hiç...
zaman,hayat koşturması derken sürekli aklımızda olmuyor babalarımız ama bizimleler aslında..

bizde kalp krizinden kaybettik. çok haklısın panik olmakla seni çok iyi anlıyorum
tabiki hep bizimleler.. Nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun

ayy sabah sabah ne yaptım bi bilsen bu arada
dün bu tarz benimde ezgi saçını doğal topuz yapmış hani bizim şu ev topuzu dediğimizden
benim saçlarım uzundur ezgininkinden de uzun hatta
neyse dün o toplamış böyle kulaklarının ordan da kısa kısa saç bırakmış
bende toplarım hep o ev topuzu modelini ama öyle çıkarmam çıkaramam çünkü o kulağımın yanındaki saçlar uzun haliyle
sabah sabah aldım makası elime kestim ordaki saçları
şimdi ev topuzum daha havalı oldu ezgiye benzedim ya kığızzzzzzzzzzzzzzzz
Allah ım nasil bi kıskançlıktır bu sabah sabah yaptıgım işe bak ya
yüzümü yıkarken alıverdim makası

gençlerimizi bu tür programlar çok etkiliyor nerde bu ritük

ama öyle deme ya güzel yaptım ellerime sağlık
güzel olmuşsundur kesin yakışmıştır canım ona bişi demiyorum ben...
neyse ki özlemden bir şey kapmamışsın saçlarımı kestim kızıla boyayıp arkaya doğru yapıştırdım da diyebilirdin sabah sabah

gençlerimizi bu tür programlar çok etkiliyor nerde bu ritük
ben gidiyorum şimdi nurella ojesi almaya ahahasbhabhdhashdshadhasgjdhas
şaka bi yana kozmetiğe gidip bi kaç oje ve aseton alıcam cidden ordan markete ugrayıp eve bi kaç bişey alıcam
ordan eve gelip ev işlerini halledicem
adiyoss amigos kuzum adiyoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…