• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım çok geçmiş olsun annecin inşallah sağlığına kavuşur, sapa sağlam olur.
Bu hafta benim içinde çok zor geçti, iki gün önce babanemi kaybettik, dün ananem miğde kanaması geçirdi ki ben kendisine çok fena düşkünüm ödüm kopar canı yanacak diye onu hastaneye yatırdık. Bu gün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bu 3 gün benim için çok zor geçti çok.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun çabuk toparlanmanı ve yeniden yola devam etmeni diliyorum

Bugün saat 8 den 3 e kadar hastanedeydim annemin kalp ağrısı olmuştu nedir diye araştırmak istedik sonucu 3 gün sonra alacaz...Hastane ortamına girince dedim ki Allahım kimseyi sağlıkla sınama..
Neler gördüm bugünümüze binlerce şükür..
Evet evladımız eksik ama nasip diye bir şey var herşeyin hayırlısını versin Rabbim...
Şu an ki halimize şükredelim kızlar çok ama çok şanslıyız...

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur annenin

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur annenin
Sağol canım..
Bir gün sol tarafımda bir ağrı var dedi ben de peşine düşelim dedim ekg,efor vs..onları yaptırdık sonra kalp sintigrafisi çekildi bugün sonucu cuma alacaz...Bakalım damarlar ne durumda...

Canım çok geçmiş olsun annecin inşallah sağlığına kavuşur, sapa sağlam olur.
Bu hafta benim içinde çok zor geçti, iki gün önce babanemi kaybettik, dün ananem miğde kanaması geçirdi ki ben kendisine çok fena düşkünüm ödüm kopar canı yanacak diye onu hastaneye yatırdık. Bu gün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bu 3 gün benim için çok zor geçti çok.

Sağol canım..
Hangi birine geçmiş olsun diyeyim..Ama önce başınız sağolsun canım cidden zor bir hafta olmuş..
Annanene olan düşkünlüğünü bilmezmiyim Allah size bağışlasın onu şifa versin...

Sağol canım..
Bir gün sol tarafımda bir ağrı var dedi ben de peşine düşelim dedim ekg,efor vs..onları yaptırdık sonra kalp sintigrafisi çekildi bugün sonucu cuma alacaz...Bakalım damarlar ne durumda...

inşallah herşey yolundadır canım bazen üşütmedende ağrı olabiliyor

inşallah herşey yolundadır canım bazen üşütmedende ağrı olabiliyor
aynen canım menopoz etkilerini çok yaşıyor kışın bile çok terler ve o gece terlemiş soğutmuş terini tutulmuş hafif boynu sıtına doğru o da ağrı yapmış olabilir kas ağrısı...inşallah öyledir diye dua ediyorum..

Sağol canım..
Hangi birine geçmiş olsun diyeyim..Ama önce başınız sağolsun canım cidden zor bir hafta olmuş..
Annanene olan düşkünlüğünü bilmezmiyim Allah size bağışlasın onu şifa versin...
Amin canım çok sağol

aynen canım menopoz etkilerini çok yaşıyor kışın bile çok terler ve o gece terlemiş soğutmuş terini tutulmuş hafif boynu sıtına doğru o da ağrı yapmış olabilir kas ağrısı...inşallah öyledir diye dua ediyorum..

güldenim biliyomusun benim annemde yüksek tansiyon hastası ayı zamanda şeker hastası bi seferinde kardiyologuyla konuşurken sol taraftaki her ağrının kalple ilgili olmadığını ve eğer ağrının yerini tarif edebiliyorsa ve yayılmıyorsa kalp ağrsı değildir dedi kalp ağrısını yeri tam olarak belirlenemezmiş sürekli yayıldığı için bunun dışında kas kemik ağrısıda kalp ağrısıyla karıştırılırmış

Canım üst üste ne kadar çok şey olmuş;( Bebeğin kalp atışlarını falan Görmüş müydünüz? Doktora gittin mi? Operasyon falan gerekiyor mu?
Kalp atışını duymadım. Doktora sordum kürtaj gerekiyor mu diye hayır dedi.

@WishhDuygu canim benim sen edebiyatci misin :) cok iyi yaziyorsun:)
E egunal hayatim cok gecmis olsun rabbim basimizdan eksik etmesin
yeteeeeer yeteeeeer canim vertigo olmasin sende dikkat et kendine dr a git
Kizlqr tesekkur ederim Çider e uye olucam :KK66:
Acaba atladigim var mi:)
Hamile olma olasılığım olmadığına göre bencede vertigo olasılığı çok yuksek pzrt randevu aldım @portakalales çider kurucusu. Sibel hanım da tüp bebekle anne olup öyle kurmuş bu derneği

Back