2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar bizim bir tanıdık var 2 yılı aşkındır evli bebek istiyodu 3-4aylık hamile..çocuk down sendromlu çıkmış %50 den yüksekmiş oranı..doktor aldırılmalı demiş boyun kemiğimi ne dedi bişey dedi ama birkaç bişeyde daha sorun varmış...aldırmak istemiyo daha gencecik 20 yaşında...amniyosentez vermiş sanırım istanbulda kromozom sonucunu bekliyolarmış ona göre karar vercekmişler...üzüldüm..

Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda versin evlatlarımızı
çok üzüldüm şimdi okuyunca
bazen olmuyor diye kahroluyoruz ama böylesi çok daha üzücü
daha gencecik gerçekten Rabbim inşalllah ona evladını sağlıkla kucaklamayı nasip eder
ve bekleyen herkese inşallah.

off kiyamam rabbim yardimcisi olsun insallah icim acidi

kızlar size tekrar bir şey soracağım.kafamda deli sorular beynimi kemiriyor.biz adanada tüp bebek yaptıracaktık.orda hazırlandım.eşimde tese ameliyatı oldu.ama takip ediyorum bizim işlemler hep tersden gitmiş.normalde tese işleminden sonra yumurta toplanılıyormuş.ama bizim merkez önce beni aldı.direttim istemiyorum teseden önce toplanmasını desemde topladılar.eşimden sperm çıkmayınca ağrılarla eve döndük.hem bedenimiz hemde ruhumuz ağrı yaşıyor.size sormak istediğim bu merkez para amaçlımı bunu yaptı.sonuçta yumurta toplama ücreti almaları için bunu yaptıklarını düşünüyorum.ve bize transfer olmadığı için 750 iade ettiler.4500 olan rakamdan sadece bunu verdiler.bu işlemler böylemi oluyor.benim gibi olanlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.bunları kafamda netleştirip bilgi sahibi olduktan sonra merkeze söyleyeceğim çok şey var.arada bunlarıda sıkıştıracağım.

canım senin durumunu okumuştum çok geçmiş olsn öncelikle
bizler bi umut kapısı diyip koşuyoruz ama böyle şeyler duyuncada üzülmemek elde değil
umarım yanlış olan bişey yoktur ve para için böyle bişey yapmamışlardır
normalde sistem nasıl ne olur inan bilgim yok cnm bu konuda ama düşününce mantıklı olan senin de dediğin gibi önce tese olması yani. peki senin toplanan yumurtaları dondurdular mı ?

malesef imha edilmiş.dondurulması için heyet raporu gerekliymiş.birde bana hoca acımasızca kaç yıl donduracağızki yumurtaları diyerek dalga geçti.bana tutup beni evlatlık alabilirsin diye espiri yaprı.zaten merkez tam ticarathane gibiydi.sırf eşimin doktoru için tercih ettik ama olmadı.

nasıl öyle söyleyebilir ya
canım Allah bizleri bu yolda hayırlı kapılar hayırlı insanlarla karşılaştırsın
bide şöyle düşündüm yumurta toplanmasaydı herhangi bi şekilde vucuttan atılabilirmiydi fikrim yok inan ki
bilgi sahibi arkadşlar umarım aklındaki bu sorulara cevap verirler
tekrar çok çok geçmiş olsun.

off kiyamam rabbim yardimcisi olsun insallah icim acidi
Abla diyo senide üzdüm diyo yavrum bide..bende yok ablam insan bazen dertleşmek ister dedim...biraz olsun rahatlayabildiysen ne mutlu dedim...allah sanada sağlıklı evlat versin abla dedi bende oma hep duamdasın ablacım dedim...Allah kullarına kaldıramayacağı yük vermez..o bizler için en iyisini bilendir dedim...ama içim acıdı aldırmam abla diyo ben ona bakarım onun hayalini kurdum ben diyo...bebeğini aldır demişler..kromozom sonucu ne çıkar bakalım...allah büyük.

Cnm bizimle biri tedavi olurkende kadin once yumurta toplandi sonra esini teseye aldilar ama neden dondurmuyolar yumurtalari onu anlamadim bu nasil prosedur cok sacma davranmis merkez

Tüketici haklarına şikayet edilebiliyosa bence et...hatta sağlık bakanlığına şikayet et.

kiyamamm cok zor bi durum ne zorluklarla sahip.olduhun bebegini aldirmak zorunda kalmakkk rabbim yaninda olsun ins O ol derse hersey olur umut kedilmez belki saglikli dogar ins ins

kendimi bir toparlayabilsem.dışarı çıkabilsem ilk iş burda bir kadın doğuma görünmek olacak.sonra merkeze sıra gelecek.
Cnm birkac merkezi ara sor prosedurleri nasilmis nasil oluyomus bu siralama sperm bulunamazsa toplanan yumurtalar nolur diye bence bire bir merkezleri ara sor basina geleni anlatma ama yoluyla yordamiyla sor nolurmus bir ogren sonra merkezine git hesabini sor

bnm sadece dün opudan snr 2-3 saat orta siddette adet ağrısı gibi olsu ve geçti cnm ağrın artarsa sürekli olursa gel demişlerdi dr un ile görüş istersen bn şuan hiçbişi yaptırmamıs gibi iyiyim çok şükür

hamarat hatunum desene sen şuna 1 haftada 2 yelek valla tebrikler
bende bişey bgenedim bi örgü dergisinde onu örmeye kalkabilirim her an ama becerirmiyim bilmiyorum[/QUOTE]
Sağolasın canim orursun örursun çok zevkli başla bi bırakmaz sın stres atıyor insan

kendimem.dışarı çıkabilsem ilk iş burda bir kadın doğuma görünmek olacak.sonra merkeze sıra gelecek.
Cok emin degilim ama yumurta dondurma cok ciddi durumda dondurabiliyorlar.allah korusun kanser gibi birdaha çocugu olamayacak durumda devlet izin veriyoe diye biliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…