• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
maşallah sabırlısın canım burda takip ettiğim bi çok arkadaş 9 yada 10. günde yaptırmıştı :D

Sanırım bizim yaşlar sabrı beraberinde getiriyor biraz:) 15. Günde bakılan sonuçtan sonra tekrar artışa bakılmıyor. Net sonuç yani. O Yüzden erken yapmayı düşünmüyorum. Göreceğiz bakalım. Olursa ne güzel olur, olmazsa yola devam.

Sanırım bizim yaşlar sabrı beraberinde getiriyor biraz:) 15. Günde bakılan sonuçtan sonra tekrar artışa bakılmıyor. Net sonuç yani. O Yüzden erken yapmayı düşünmüyorum. Göreceğiz bakalım. Olursa ne güzel olur, olmazsa yola devam.
inş zamanı gelmiştir canım dualarım sizlerle her namazımda inanki

1401458054-482.jpg

Güneydın kızlarr:KK54::KK54: Ben dün akşam döndüm :) N'abersniz? Cumartesi günü 12.000 adım atmışım :KK52: Sizlerden n'aber?
hoşgeldin bebiş naısl canım sen kardeşimle aynı hafta içindesin ya senin gebelik takvimini takip ediyorum kardeşimi bilgilendiriyorum :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

güzel hayırlı haberler almak nasip olsun inş

Günaydın kızlar akşam annem ve kızkardeşlerim bendeydi oturduk sohbet falan derken topiğe baktım yine sessizdik...bu hafta hayırlı olur inşallah...@lulinda nın test günü bu hafta sanırım..Rabbim yüzünü güldürsün 1 bedende 3 kalp olsunlar inşallah...

Günaydın kızlar akşam annem ve kızkardeşlerim bendeydi oturduk sohbet falan derken topiğe baktım yine sessizdik...bu hafta hayırlı olur inşallah...@lulinda nın test günü bu hafta sanırım..Rabbim yüzünü güldürsün 1 bedende 3 kalp olsunlar inşallah...
inşşşşşşş
34622707.gif
böyle dolansın ortalıkta

yeteeeeer yeteeeeer cim nasılsın?

helena17 helena17 sen nasılcın canım?
iyiyim canım kahvaltı hazırladım dün su kesileceğini anons etti belediye akşamdan çamaşır yıkadım onları astım birazdanda dışarıya çıkıp bir arkadaşıma ev hediyesi alacağım yarın ona güle güle otur için bebişlerin olsun demeye gideceğim :-):-)

Back