- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 47
mrb lulinda test gününe az kaldı dimiii seni takip ediyorum güzel haberle alırız inş
9. Gün. Benim test 15. Günde yapılacak. Yarıyı geçtim yani:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb lulinda test gününe az kaldı dimiii seni takip ediyorum güzel haberle alırız inş
maşallah sabırlısın canım burda takip ettiğim bi çok arkadaş 9 yada 10. günde yaptırmıştı9. Gün. Benim test 15. Günde yapılacak. Yarıyı geçtim yani:)
maşallah sabırlısın canım burda takip ettiğim bi çok arkadaş 9 yada 10. günde yaptırmıştı
inş zamanı gelmiştir canım dualarım sizlerle her namazımda inankiSanırım bizim yaşlar sabrı beraberinde getiriyor biraz:) 15. Günde bakılan sonuçtan sonra tekrar artışa bakılmıyor. Net sonuç yani. O Yüzden erken yapmayı düşünmüyorum. Göreceğiz bakalım. Olursa ne güzel olur, olmazsa yola devam.
hoşgeldin bebiş naısl canım sen kardeşimle aynı hafta içindesin ya senin gebelik takvimini takip ediyorum kardeşimi bilgilendiriyorumGüneydın kızlarr Ben dün akşam döndüm :) N'abersniz? Cumartesi günü 12.000 adım atmışım Sizlerden n'aber?
cevap panasu çorbaya dönmüşGünaydınnn.
Güzel bol pozitifli bi haftamız olsunn.
Smile lar gitmiş yinee
güzel hayırlı haberler almak nasip olsun inşSanırım bizim yaşlar sabrı beraberinde getiriyor biraz:) 15. Günde bakılan sonuçtan sonra tekrar artışa bakılmıyor. Net sonuç yani. O Yüzden erken yapmayı düşünmüyorum. Göreceğiz bakalım. Olursa ne güzel olur, olmazsa yola devam.
inşşşşşşşGünaydın kızlar akşam annem ve kızkardeşlerim bendeydi oturduk sohbet falan derken topiğe baktım yine sessizdik...bu hafta hayırlı olur inşallah...@lulinda nın test günü bu hafta sanırım..Rabbim yüzünü güldürsün 1 bedende 3 kalp olsunlar inşallah...
mümkünmü saat yedi yeteeeeer ayakta ama telefonumu vereyim çağrı at DÜRTME korkuyorumAHHAHAHAH bakım hala uyuyor musun diye bi dürtiyim dedim :)
iyiyim canım kahvaltı hazırladım dün su kesileceğini anons etti belediye akşamdan çamaşır yıkadım onları astım birazdanda dışarıya çıkıp bir arkadaşıma ev hediyesi alacağım yarın ona güle güle otur için bebişlerin olsun demeye gideceğim
bazan olmamamk için bekleriz oluruz bazan olmak için bekleriz olmayız bu ne karmaşa yaaGünaydınnnlar olsun hayırlı bir pazartesi daha çok şükür bugunüde gördük :)
Hala relg olmayı bekliyorum
inşşşşşşşböyle dolansın ortalıkta