2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hepimize günaydınnn.
Bugün Yusuf Ereni görme günü
Çok heyecanlıyımmm.

canım gördün mü bebişini, evinde öpüp koklayacagın zamanlarda yakındır inşallah
kocaman bi Maşallah yusuf erene bu arada adı da çok güzel ben çok begendim maşallah

Son düzenleme:
gunaydin kizlar aksam yazdim cvp veren olmadi kimler ne durumda die :) transfer sonrasi neler yaptiniz bugn 3. gunum beklemedeyim :)

iyiakşamlar cnm yeni açtım da sayfayı günaydın dan baya zaman geçmiş yinede cevaplayım
2.deneme için beklemedeyim ne zmn yapıcagımızda belli değil bakalım
transfer sonrası bi yattım 5 gün kalkmadım sanırım biraz hareket iyi oluyormuş kızlardan öyle duydum kan dolaşımı vs
onun dışında ananas ve kabak çekirdeği tutunmada etkili diye onlardan yedim canım benim bildiklerim bu kdr

canım gördün mü bebişini, evinde öpüp koklayacagın zamanlarda yakındır inşallah
kocaman bi Maşallah yusuf erene bu arada adı da çok güzel ben çok begendim maşallah
Gördum cnm gözlerini acti biraz.aglamadi ama aglama moduna girdi ilk defa kipirdarken gordum.bugün daha iyiydii

saol cnm.elimizden geleni ve arkadaslarin tavsiyelerine uymaya calisiyoruz bakalmim.kismette ne varsa o :)

1 hafta daha alma imkanın varsa canm alabilirsen güZel olur fakat Alman'da Şart değil yavaş hareket edersin kendini yormazsın inşllh birsey olmaz

oyy cok.saol.kardesim allah razi olsun butun kardeslerimin benimfe kucagimiz bos kalmasin insallah <3 :)
Amin inşallah Amin
birbirimizden başka kimimiz var iyiki var kk iyiki

uzaniyorum yatiyorum.kakiyorummm oturuyorum belim fenaaa :) siz napionuz

ayy bilirim çok fena ama bebişler gelsinde bu acılar unutulur elbet

1 haftadır evdeyim raporlu idim ... 2. Yelek bitiyor

hamarat hatunum desene sen şuna 1 haftada 2 yelek valla tebrikler
bende bişey bgenedim bi örgü dergisinde onu örmeye kalkabilirim her an ama becerirmiyim bilmiyorum

tamamdir :) cok saol cnmcimm allah razi olsun soyledilerin onemli :)
Hepimizden razı olsun kuzum her zaman yanındayız bebişinde seninle hiç takma kafana elde değil ama yine de söylüyoruz işte :) :) :)

Canım bu olayda en önemlisi stres yapmamak gerçekten çok zor elimizde değil biliyorum ama yapmamız gereken bu rabbim bu bebişi kısmet ettiyse sana hiç yatmasanda tutunur bebişin emin ol kuzum rabbim yardımcın olsun bence yatmaman daha iyi ben hep yattım daha çok stres yapıp akşama kadar kendini dinliyosun belirti arıyosun

Gördum cnm gözlerini acti biraz.aglamadi ama aglama moduna girdi ilk defa kipirdarken gordum.bugün daha iyiydii
Kıyamam canımm ya prensimiz hastanedeymiş ben ultrasonla görüceksin sandım ama üzülme tatlım bnm yiğenimde 7 aylık doğdu annesi çıktı bebişimiz küvezde kaldı drlar yaşamaz diyodu ben ilk gördüğümde ağlaya ağlaya bi hal oldum yaşamaz diye ama şimdi bi paşaki sorma gitsin rabbim tez zamanda senin bebişinide çıkarır kuzum dualarım seninle

Allahim.katindan gelecek heya ile yuzlerimizi yine katindan gelecek huzur ve saadetle rahmetle kalplerimizi doldur..
amin ecmain..
bi kpmsumuz yazdi saolsun surekli.okuyorum sizde okuyun ins :)

*Bir gün bende anne olacağım*
*Mavi pembe patikler alacağım
Cennet kokulumu bağrıma basacağım
Miniğimi bulma yolunda yaşadıklarımı geride bırakacağım
Artık mutluluktan ağlayacağim
*

Kıyamam kuzuma ya..ne zaman çıkacakmış kuzucuk..inşallah yeni yıla kadar çıkar evinizde hep beraber yeni yılı karşilayın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…