Aralık sonuydu doktor yirmi aralik gibi olu demişti dogum bakalim.
Cnimm mrhb m.slhh senin bebs erkenci davramis Alh hyrlsi ile guzel gunlr nasip etsin biran once evine gelsin minik seninle ayni zamnlrda olmustu transferimz benim de yaklsik dgum tarhi25 ve 31 aralik arasi rabbim her seyin hyrlsni versin bebgini op yerimeeAralık sonuydu doktor yirmi aralik gibi olu demişti dogum bakalim.
Canım dün gene akşam üzeri kanamam oldu, günlük pedin ortası kan oldu sonra bir kaç kere böyle oldu bu gün ise şimdilik sadece lekelenme oluyor o da arada. Napalım uğraşıyorum işte geldimi gelmedi mi diye
Cnm ben transfer gununden üç aya kadar puroloton igne kullandim beş gun aarayla.sen kullaniyormusunnCanım dün gene akşam üzeri kanamam oldu, günlük pedin ortası kan oldu sonra bir kaç kere böyle oldu bu gün ise şimdilik sadece lekelenme oluyor o da arada. Napalım uğraşıyorum işte geldimi gelmedi mi diye
canım inş geçecek bebegine hiç bir şey olmayacakCanım dün gene akşam üzeri kanamam oldu, günlük pedin ortası kan oldu sonra bir kaç kere böyle oldu bu gün ise şimdilik sadece lekelenme oluyor o da arada. Napalım uğraşıyorum işte geldimi gelmedi mi diye
canim 4 hücreli olan iyi digerleri geriden geliyor ama tutunmayacagı anlamına gelmez inş seni anne yaparlarkızlar mrb bnm 7 yum toplanmış 4ü döllendi demişlerdi dün bugün aradılar 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli yrn transfer dediler hücre sayıları nasıl az mı
Ama yarına kdr hücreleri artabilir dimi inşallah tutunur bebişlerimizcanim 4 hücreli olan iyi digerleri geriden geliyor ama tutunmayacagı anlamına gelmez inş seni anne yaparlar
Ama yarına kdr hücreleri artabilir dimi inşallah tutunur bebişlerimiz
İnş cnm dr 2 tane koycaz demişti inş hepsi gelişir yrna kdr cok heyecanliyimcanım mutlaka artacaktır devam ederse sen kendini üzme seni anne yapmak için bir tanesi yetrli
İşl her şey istedigin gibi olsunİnş cnm dr 2 tane koycaz demişti inş hepsi gelişir yrna kdr cok heyecanliyim
ii aksamlar cnm ben varim :)herkese iyi akşamlar kimseler yok galiba...
canım beklemenin kaçıncı günündesin test günün ne zamanii aksamlar cnm ben varim :)
bugun 3. gunum cnm 8 aralik test gunum :)canım beklemenin kaçıncı günündesin test günün ne zaman
inş bu tedavinde anne olmanın zamanı gelmiştir canımbugun 3. gunum cnm 8 aralik test gunum :)
Iyi akşamlar sana daherkese iyi akşamlar kimseler yok galiba...
mrb lulinda test gününe az kaldı dimiii seni takip ediyorum güzel haberle alırız inşIyi akşamlar sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?