- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
Neden ki yaaaaayapiyorum cnm bunlari :) yuruysmu disari cikmaya korkarimki ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ki yaaaaayapiyorum cnm bunlari :) yuruysmu disari cikmaya korkarimki ben
adim atmaya korkarim.oyle evin icinde hafidten dolaniom iste bide transfer gunundemi sayiyosunuz sayarsam ben bugun 3. gunumNeden ki yaaaaa
Transfer gunu sayilmiyo cnm bana porogestan igne vermisti onu vurmak icin alti kati inip cikiyodumadim atmaya korkarim.oyle evin icinde hafidten dolaniom iste bide transfer gunundemi sayiyosunuz sayarsam ben bugun 3. gunum
Allah razı olsun canım benim. Allahım sanada hepimize de nasip etsinAllah uzun saglıklı hep bir arada olacaginız bir ömür verdin kuzuna seninle ve babasıyla beraber inş
Canım benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsuncanım çok şükür güzel haberler verdin inşallah hep güzel haberleriniz gelir.
çok öptüm canım Allaha emanet olun
Kuzum bildiğim kadarıyla o gün sayılmıyo ben de ilk transferimde senin gibiydim ama sonuç negatif oldu ve bi çok arkadaşımızı okudum çalıştılar transferden sonra ve pozitif oldu sonuçları yani çok hareketli ol demiyorum ama bu kadar hareketsiz olursanda stres yaparsın bu da senin için hiç iyi değil kuzum :)adim atmaya korkarim.oyle evin icinde hafidten dolaniom iste bide transfer gunundemi sayiyosunuz sayarsam ben bugun 3. gunum
Ayyy keşke tatlım ya keşke öyle olsa. Allahım hayırlısını nasip etsin herkese ama herkeseHem nazlı hem güçlü...
O kız bir kere nazı ondan gücüde inadından
Canım nasılsın? Transfer günü sayılmıyor . Hep yatma evin içinde sadece yavaş yavaş göbeği ni tutarak yürü hep yatmak iyi değilmiş biraz hareket etmeliymisleradim atmaya korkarim.oyle evin icinde hafidten dolaniom iste bide transfer gunundemi sayiyosunuz sayarsam ben bugun 3. gunum
İlk üç dört gün dışarı çıkmasın daha iyi olur bence olurda ayağın takılır basın döner benim başım çok donmustuyapiyorum cnm bunlari :) yuruysmu disari cikmaya korkarimki ben
Maşallah ismi ne kadar guzelmis inşallah adı gibi olsun. Kaç haftalik oldunuzHepimize günaydınnn.
Bugün Yusuf Ereni görme günü
Çok heyecanlıyımmm.
Ayy keGunaydinnn Yusuf'umuzu kokla bizim icin annesiiii
Ayy keşke koklayabilsem hiç dokunamadım daha ama eve gelsin acısını çıkarticammGunaydinnn Yusuf'umuzu kokla bizim icin annesiiii
Amin cnm 32+5 te doğdu bugün yirmi gun oldu kuvezdeMaşallah ismi ne kadar guzelmis inşallah adı gibi olsun. Kaç haftalik oldunuz
Oncelikle gözünüz aymis canım. İnşallah tez zamanda evinize gelir ,Rabbim kucağına almayi biran önce nasip etsin... sağlığı nasıl ilerliyor?Amin cnm 32+5 te doğdu bugün yirmi gun oldu kuvezde
tamamdir :) cok saol cnmcimm allah razi olsun soyledilerin onemli :)Kuzum bildiğim kadarıyla o gün sayılmıyo ben de ilk transferimde senin gibiydim ama sonuç negatif oldu ve bi çok arkadaşımızı okudum çalıştılar transferden sonra ve pozitif oldu sonuçları yani çok hareketli ol demiyorum ama bu kadar hareketsiz olursanda stres yaparsın bu da senin için hiç iyi değil kuzum :)
canimcim iyiyim cok sukur sen nasilsin :) aynen dediklerini yapiyorum disarida cikmam :) saolasin :)İlk üç dört gün dışarı çıkmasın daha iyi olur bence olurda ayağın takılır basın döner benim başım çok donmustu
kızlar bnm dün opu vardı az önce aradılar 4yum döllenmiş inş gelişirlerse pzts yada crs transfer oluck ama bn öğretmnim okuldan 2 haftadr rapor alıyorm artık gitmm lazım pzts de çrşmba da olsa transfer cuma dersbaşı yapıcm umarım sıkı sıkı tutunur bebişlerimCanım nasılsın? Transfer günü sayılmıyor . Hep yatma evin içinde sadece yavaş yavaş göbeği ni tutarak yürü hep yatmak iyi değilmiş biraz hareket etmeliymisler
Benim ablamin.besinci ayinda suyu geldi yedi nci ayina kadar hastanede yatti sonra sezeryanla dogum yapti bebek kirkgun.kuvezde kaldi 750grdi dogdugunda biberonu ondan buyuktu dusun.simdi masallah tabiri caizse at gibi derlerya oyle bir kizimiz senin oglunda tay gibi bir delikanli olcak bugunleri unutturcak sana insallahAmin cnm 32+5 te doğdu bugün yirmi gun oldu kuvezde
kızlar bnm dün opu vardı az önce aradılar 4yum döllenmiş inş gelişirlerse pzts yada crs transfer oluck ama bn öğretmnim okuldan 2 haftadr rapor alıyorm artık gitmm lazım pzts de çrşmba da olsa transfer cuma dersbaşı yapıcm umarım sıkı sıkı tutunur bebişlerim
hayirli.olsun cnm.ins siki siki tutunurlar :)kızlar bnm dün opu vardı az önce aradılar 4yum döllenmiş inş gelişirlerse pzts yada crs transfer oluck ama bn öğretmnim okuldan 2 haftadr rapor alıyorm artık gitmm lazım pzts de çrşmba da olsa transfer cuma dersbaşı yapıcm umarım sıkı sıkı tutunur bebişlerim
sizde opudan sonra ağrınız varmı.perşembe günü yumurtalarım toplandı ama inanılmaz karın ağrısı yaşıyorum özellikle afedersin idrarım geldiğinde altan gele sancı inanılmaz şiddetli oluyor.sizin durununuz nasıl.kızlar bnm dün opu vardı az önce aradılar 4yum döllenmiş inş gelişirlerse pzts yada crs transfer oluck ama bn öğretmnim okuldan 2 haftadr rapor alıyorm artık gitmm lazım pzts de çrşmba da olsa transfer cuma dersbaşı yapıcm umarım sıkı sıkı tutunur bebişlerim