• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
phala phala aşağıda görüyorum seni canım nasılsın takip edemedim her şey yolundamı

kızlar mrb bnm 7 yum toplanmış 4ü döllendi demişlerdi dün bugün aradılar 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli yrn transfer dediler hücre sayıları nasıl az mı

Aralık sonuydu doktor yirmi aralik gibi olu demişti dogum bakalim.
Aralık sonuydu doktor yirmi aralik gibi olu demişti dogum bakalim.
Cnimm mrhb m.slhh senin bebs erkenci davramis Alh hyrlsi ile guzel gunlr nasip etsin biran once evine gelsin minik seninle ayni zamnlrda olmustu transferimz benim de yaklsik dgum tarhi25 ve 31 aralik arasi rabbim her seyin hyrlsni versin bebgini op yerimee

phala phala aşağıda görüyorum seni canım nasılsın takip edemedim her şey yolundamı
Canım dün gene akşam üzeri kanamam oldu, günlük pedin ortası kan oldu sonra bir kaç kere böyle oldu bu gün ise şimdilik sadece lekelenme oluyor o da arada. Napalım uğraşıyorum işte geldimi gelmedi mi diye

Canım dün gene akşam üzeri kanamam oldu, günlük pedin ortası kan oldu sonra bir kaç kere böyle oldu bu gün ise şimdilik sadece lekelenme oluyor o da arada. Napalım uğraşıyorum işte geldimi gelmedi mi diye
Cnm ben transfer gununden üç aya kadar puroloton igne kullandim beş gun aarayla.sen kullaniyormusunn

canım inş geçecek bebegine hiç bir şey olmayacak

kızlar mrb bnm 7 yum toplanmış 4ü döllendi demişlerdi dün bugün aradılar 3ü 2 hücreli biri 4 hücreli yrn transfer dediler hücre sayıları nasıl az mı
canim 4 hücreli olan iyi digerleri geriden geliyor ama tutunmayacagı anlamına gelmez inş seni anne yaparlar

Back