2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
adim atmaya korkarim.oyle evin icinde hafidten dolaniom iste bide transfer gunundemi sayiyosunuz sayarsam ben bugun 3. gunum
Kuzum bildiğim kadarıyla o gün sayılmıyo ben de ilk transferimde senin gibiydim ama sonuç negatif oldu ve bi çok arkadaşımızı okudum çalıştılar transferden sonra ve pozitif oldu sonuçları yani çok hareketli ol demiyorum ama bu kadar hareketsiz olursanda stres yaparsın bu da senin için hiç iyi değil kuzum :)

adim atmaya korkarim.oyle evin icinde hafidten dolaniom iste bide transfer gunundemi sayiyosunuz sayarsam ben bugun 3. gunum
Canım nasılsın? Transfer günü sayılmıyor . Hep yatma evin içinde sadece yavaş yavaş göbeği ni tutarak yürü hep yatmak iyi değilmiş biraz hareket etmeliymisler

tamamdir :) cok saol cnmcimm allah razi olsun soyledilerin onemli :)

Canım nasılsın? Transfer günü sayılmıyor . Hep yatma evin içinde sadece yavaş yavaş göbeği ni tutarak yürü hep yatmak iyi değilmiş biraz hareket etmeliymisler
kızlar bnm dün opu vardı az önce aradılar 4yum döllenmiş inş gelişirlerse pzts yada crs transfer oluck ama bn öğretmnim okuldan 2 haftadr rapor alıyorm artık gitmm lazım pzts de çrşmba da olsa transfer cuma dersbaşı yapıcm umarım sıkı sıkı tutunur bebişlerim

Amin cnm 32+5 te doğdu bugün yirmi gun oldu kuvezde
Benim ablamin.besinci ayinda suyu geldi yedi nci ayina kadar hastanede yatti sonra sezeryanla dogum yapti bebek kirkgun.kuvezde kaldi 750grdi dogdugunda biberonu ondan buyuktu dusun.simdi masallah tabiri caizse at gibi derlerya oyle bir kizimiz senin oglunda tay gibi bir delikanli olcak bugunleri unutturcak sana insallah

Maşallah canim cok sevindim senin adına inşallah kaliteli dollenir ve alır gelirsin bebeğini sağlıkla :)

hayirli.olsun cnm.ins siki siki tutunurlar :)

sizde opudan sonra ağrınız varmı.perşembe günü yumurtalarım toplandı ama inanılmaz karın ağrısı yaşıyorum özellikle afedersin idrarım geldiğinde altan gele sancı inanılmaz şiddetli oluyor.sizin durununuz nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…