• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese iyi geceler iyi haftasonları diliyorum görüşrüz bende çıkıyorum:KK25:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.malesef 2014 de de anne olamadım.eşim azospermdi.dün microtese ameliyatı oldu ve sperm bulunamadı.tedavi yarım kaldı.eşim teseye alınmadan merkez hemen beni opu ya aldı.eşim ameliyata bile girmemişti.çok direttim.eşim tese olmadan yumurta toplanmasını istemiyorum diye.malesef beni dinleyen olmadı.
size sorum şu.yumurta toplandıktan sonra ağrım sızım olmadı.hastaneden çıkmaya yakın hafif sancı oldu.oda normal dedim.sonuçta işlem gördü.öyle kanamam olmadı.birkaç damla sadece oldu.dün akşamdan beri inanılmaz sancım var.iki büklüm yürüyorum.özellikle afedersiniz ama büyük ve küçük abdestim geldiğinde inanılmaz bir sancı ile iki büklüm gidiyorum helaya.neden böyle oluyor sizce ve bunlar normalmidir.doktoru aradım neden böyle oldum diye.yarın gel bakalım dedi.ama ben nasıl gideceğim bu ağrıyla.mümkün değil yetişemem.yolculuğu bu esnada çekemem.dua edin benim için bir an önce geçsin bu durum.
Canım normal böyle ağrıların olması bende de olmuştu. Sonuçta oraya bir müdahale oluyor. 1-2 güne geçer. Allah şifanı versin inş.

Ahh bu kızçeler sayfada kimse kalmamış ama ışıkları kapatmamışsınız ben yeni geldim gezmelerden E egunal kuzum sayfa sahibi olarak fatura bu ay sana kabarık gelir bende sayfanın ışıklarını kapatıp uyuyım bari :KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydın güzel bir hafta sonu geçirin kızlar ben birazdan çıkıp kızkardeşimin (hamile olanın )evne gideceğim ufak tefek işler var onları yapacağız

11 yumurta toplanmış.e2 değerim 829 du.benim e2 zaten bütün tedaavi bitikten sonra bakıldı.değer bu çıktı.

Değerin normal acaba OHSS mi gelişti diye düşündüm..
Aşırı yumurtalık uyarılması ile karında sıvı birikimi başlaması demek...
Ultrasonla belli olur...
e2 değeri 3000 ni geçince böyle bir risk oluyor senin değerinde sorun çok şükür..
Neden olduğunu şu an anlamak zor tatlım inşallah bugün iyisindir...

günaydın güzel bir hafta sonu geçirin kızlar ben birazdan çıkıp kızkardeşimin (hamile olanın )evne gideceğim ufak tefek işler var onları yapacağız
Gunaydin kolay gelsin insallah bizde hamile oluruzda ablamizda bize yardima gelir dusuncesi bile cok guzel

gunaydin kizlar aksam yazdim cvp veren olmadi kimler ne durumda die :) transfer sonrasi neler yaptiniz bugn 3. gunum beklemedeyim :)

gunaydin kizlar aksam yazdim cvp veren olmadi kimler ne durumda die :) transfer sonrasi neler yaptiniz bugn 3. gunum beklemedeyim :)
Cnm suan tedavide degilim.ama iki tedavim.oldu ilk tedavimde besgun.dinlendim sonra calismaya devam ettim ikincisibde yillik iznimi alip evde kendimi yormadan tadilat vardi birde evde is yaptim fakat ikiside negatif oldu ucuncu icin aralik ayini bekliyorum bence stres yapma zamani geldiyse olur ins zamanida gelmistir hepimiz icin

Cnm suan tedavide degilim.ama iki tedavim.oldu ilk tedavimde besgun.dinlendim sonra calismaya devam ettim ikincisibde yillik iznimi alip evde kendimi yormadan tadilat vardi birde evde is yaptim fakat ikiside negatif oldu ucuncu icin aralik ayini bekliyorum bence stres yapma zamani geldiyse olur ins zamanida gelmistir hepimiz icin
ah cnm benimde iki negatiften sonra 3 denemen dinleniyorum is yapmiyorum az dolaniyorum az yatiyorum.ne bilm acemi gibiyim kimler napmis merak ediyorum cvbin icin cok saol bizimde kucagimz dolcak ins Allah buyuk :)

günaydınnnnn hamarat anne adayımız kolay gelsin kuzum sana :D:D:D

aidat toplayacam kızlardan topiğin kullanımı ortak sonuçta:KK48:
dimi canım haklısın toplansın aidatlar :KK70::KK70::KK70:

Hepinize Güüüüünnnnaayyyyddııınnnnnn..
Musmutlu haftasonlarımız olsun inşallah maşallah:KK73::KK73:
günaydınnnnn enerjiyi neye borçlıyuz kuzuu ben çok yorgunum yaa akşama misafir de var koşturmaya devam :110:

Hepimize günaydınnn.
Bugün Yusuf Ereni görme günü:KK68:
Çok heyecanlıyımmm.:KK36:
ayyy çok heyecanlı annesi teyzoşlarından da selam var sana de minicik kuzucuğa :KK46::KK46::KK36::KK15::KK15:

Kuzum trasferi yapılan bir yada 2 arkadaşımız var onlarada denk gelememişsindir geri kalanlar bende dahil negatif aldık yada beklemedeyiz daha transferleri yapılmadı bildiğim kadarıyla çok stres yapıp sürekli yatma bu da kan akışını engelliyo ananas yiyodu kızlar tutunmasına faydalı diye meyveni sebzeni dikkatli ye moralini yüksek tut pozitif ol kuzum tadını çıkar kafana takma sonuçta hamişsinnnnn meleğin seninle:anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar:

günaydınnnnn hamarat anne adayımız kolay gelsin kuzum sana :D:D:D

dimi canım haklısın toplansın aidatlar :KK70::KK70::KK70:

günaydınnnnn enerjiyi neye borçlıyuz kuzuu ben çok yorgunum yaa akşama misafir de var koşturmaya devam :110:

ayyy çok heyecanlı annesi teyzoşlarından da selam var sana de minicik kuzucuğa :KK46::KK46::KK36::KK15::KK15:

Kuzum trasferi yapılan bir yada 2 arkadaşımız var onlarada denk gelememişsindir geri kalanlar bende dahil negatif aldık yada beklemedeyiz daha transferleri yapılmadı bildiğim kadarıyla çok stres yapıp sürekli yatma bu da kan akışını engelliyo ananas yiyodu kızlar tutunmasına faydalı diye meyveni sebzeni dikkatli ye moralini yüksek tut pozitif ol kuzum tadını çıkar kafana takma sonuçta hamişsinnnnn meleğin seninle:anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar:
ayy cok saol canimcim :) ilk uc gun yatmak gerekir ama demi cnm gerekenleri uyapioz bakalim en cokta bu yatma konusuna takildim :)

ayy cok saol canimcim :) ilk uc gun yatmak gerekir ama demi cnm gerekenleri uyapioz bakalim en cokta bu yatma konusuna takildim :)
evet tatlım ilk üç gün yat sonra abartmadan normal hayatına dönebilirsin hepimiz takılıyoruz merak etme kuzum :) ağır kaldırma yükseğe uzanma gerinme bunlara dikkat et temiz havada yürüyüş yap bence :KK66::KK66:

evet tatlım ilk üç gün yat sonra abartmadan normal hayatına dönebilirsin hepimiz takılıyoruz merak etme kuzum :) ağır kaldırma yükseğe uzanma gerinme bunlara dikkat et temiz havada yürüyüş yap bence :KK66::KK66:
yapiyorum cnm bunlari :) yuruysmu disari cikmaya korkarimki ben :(

Back