• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
H haticee21 geçmiş olsun arkadaşım bende ağustosta kürtaj oldum bebeğim 9+2 de düştü sebep bulunamadı...bende endokrinoloji için geçen hafta 10 tüp kan verdim dahiliyeye...şeker guatr falan yok hormonlarım normal sadece 3 hafta sonra kan pıhtılaşması sorunuma ait tahlillerin sonucu çıkacak bakalım..
Sağol canım sana da geçmiş olsun bizde bilmiyoruz nedenini merkez gelin görüşelim dedi ama gitmedik henüz

Ne diyosun canimm yaaa...
Allahım sen büyüksün sabir versin sana canım. Sınavin cok büyük.. soyleyecek söz bulamiyorum çok üzuldüm seni düşünemiyorumm
Sağol canım allahım sabrini veriyor her ne kadar aklıma geldikçe aglasam da dayanmaya çalışıyorum karnima her dokundugumda aklıma geliyor ama elimden bişey gelmiyor çaresiz kalıyor insan :(

Gecmis olsun cnm kiz kardeşim de gecen hafta 13 haftalik bebegi kalbi durmuş kurtaj oldu ama ikiki test sonuclari kurtajdan sonra cikti sorunluymus testler zatem dr hasta oldugu icin demis
Sağol canım evet bizim Dr aynı şeyi dedi büyük ihtimal sorunlu bi bebekti dedi kısmet değilmiş napalım

Sağol canım allahım sabrini veriyor her ne kadar aklıma geldikçe aglasam da dayanmaya çalışıyorum karnima her dokundugumda aklıma geliyor ama elimden bişey gelmiyor çaresiz kalıyor insan :(
Eskiye bakamadim sorun.neydi ama gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler demekki hakkinizdaki hakkimizdaki hayir bu

birazdan gelirler sanırım akşam telaşı bitmek üzeredir herhalde
bende med ceziri bekliyorum
aslında güldür güldürüde seviyorum ama onun tekrarını haftasonu izliyorum artık
perşembeden cumaya alındı ya öyle işte sen ne izliceksin :KK39:
Film taktık biz 300 spartalı nın yeni filmini aşkitomla izliyoruz..

Kizlar aksam 7 de eve geliyorum yemekti kocanin gelmesiydi 8.30 oluyor. Yemek ye kopege arada top at namaz kil bilmem ne hopp zaman su...
Sonra oturunca bi uyku basiyor amanın.
Bide internet baglatamadik hat kalmamis bizim burda ahahaha çok tuhaf demi aylardir internet sirasi bekliyoruz istanbul da..
Allah sonumuzu hayir etsin valla kucuk cin devleti olduk.
Neyse o yuzden internette az cekince telefondan yazmak cok zor oluyor. Ama gunduz goremedigim arkadaslar aksam pek neseli kiskaniyorum:)
Hepinizi xoooook opuyorum

Kizlar aksam 7 de eve geliyorum yemekti kocanin gelmesiydi 8.30 oluyor. Yemek ye kopege arada top at namaz kil bilmem ne hopp zaman su...
Sonra oturunca bi uyku basiyor amanın.
Bide internet baglatamadik hat kalmamis bizim burda ahahaha çok tuhaf demi aylardir internet sirasi bekliyoruz istanbul da..
Allah sonumuzu hayir etsin valla kucuk cin devleti olduk.
Neyse o yuzden internette az cekince telefondan yazmak cok zor oluyor. Ama gunduz goremedigim arkadaslar aksam pek neseli kiskaniyorum:)
Hepinizi xoooook opuyorum
Bugun sessiz topik jimseler yokkk

Sağol canım allahım sabrini veriyor her ne kadar aklıma geldikçe aglasam da dayanmaya çalışıyorum karnima her dokundugumda aklıma geliyor ama elimden bişey gelmiyor çaresiz kalıyor insan :KK43:

Bence karnına her dokundugunda şükret canım benim. Dogup engelli bi bebek olabilirsi mesela. Her sey bizim iyiligimiz hsyrımiz icin. Demesi kolay elbet biluyoeum dediklerim merhem olmaz ama elbet rabbim gönlüne koyacagin yeniden bi bebegin elbet olacak..

Film taktık biz 300 spartalı nın yeni filmini aşkitomla izliyoruz..

hımm bizde bu aralar yeni bi yabancı dizi izliyoruz hoş dizi final yapmış bitmiş ama biz yeni izliyoruz :KK48:
olsun önemli olan başlamak ve bitirmek dimi ama
bu arada breaking bad izliyoruz finale yaklaştık sayılır
yabancıdizi izleyince bizim türk dizileri zaten çerez geliyor bana
öyle bi aksiyon öyle bi kurgular varki yabancı dizilerde
bizimkiler hep aşk hep ihtiras hep bi bişey dimi ama :cool:

Cuma canim kimi yorgun kimi eglwncede muhabbette :))

valla benim eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden şuan yok geldim öyle iki lak lak yapım diye kimsecikler yazmayınca attım kendimi med cezir mode on :d şimdi bida bi bakiyim dedim kmler var kimler yok diye ama dediğin gibi sanırım yarının hafta sonu olmasıyla herkes bi yerlerde :KK55:

hımm bizde bu aralar yeni bi yabancı dizi izliyoruz hoş dizi final yapmış bitmiş ama biz yeni izliyoruz :KK48:
Kim kiminle nerede nasıl..iki kardeş aynı adamı sever falan filan...

Bende cumaları american horror story izliyorum e2 de..

Kim kiminle nerede nasıl..iki kardeş aynı adamı sever falan filan...

aynııııı aynııııı sadece oyuncular farklı valla :KK6:

Bende cumaları american horror story izliyorum e2 de..

hımm onuda breaking bad bitince izlicez canım sırada o var zaten :KK59: ilk sezonun metini çok duydum ama diğerlerini bilemiyorum :cool:
onun dışında game of thrones the walking dead arrow takip ediyorum şimdilik

Back