• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canıım her şey çok güzel olacak inşallah. Kız heralde ki anası gibi nazlı ahahah :KK30:
Inşallah canım inşallah ama bu nazlı mı yoksa kuvvetlimi anlamadım kanamaya dayandı ya Allahım benden onu ayırmasın

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.malesef 2014 de de anne olamadım.eşim azospermdi.dün microtese ameliyatı oldu ve sperm bulunamadı.tedavi yarım kaldı.eşim teseye alınmadan merkez hemen beni opu ya aldı.eşim ameliyata bile girmemişti.çok direttim.eşim tese olmadan yumurta toplanmasını istemiyorum diye.malesef beni dinleyen olmadı.
size sorum şu.yumurta toplandıktan sonra ağrım sızım olmadı.hastaneden çıkmaya yakın hafif sancı oldu.oda normal dedim.sonuçta işlem gördü.öyle kanamam olmadı.birkaç damla sadece oldu.dün akşamdan beri inanılmaz sancım var.iki büklüm yürüyorum.özellikle afedersiniz ama büyük ve küçük abdestim geldiğinde inanılmaz bir sancı ile iki büklüm gidiyorum helaya.neden böyle oluyor sizce ve bunlar normalmidir.doktoru aradım neden böyle oldum diye.yarın gel bakalım dedi.ama ben nasıl gideceğim bu ağrıyla.mümkün değil yetişemem.yolculuğu bu esnada çekemem.dua edin benim için bir an önce geçsin bu durum.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.malesef 2014 de de anne olamadım.eşim azospermdi.dün microtese ameliyatı oldu ve sperm bulunamadı.tedavi yarım kaldı.eşim teseye alınmadan merkez hemen beni opu ya aldı.eşim ameliyata bile girmemişti.çok direttim.eşim tese olmadan yumurta toplanmasını istemiyorum diye.malesef beni dinleyen olmadı.
size sorum şu.yumurta toplandıktan sonra ağrım sızım olmadı.hastaneden çıkmaya yakın hafif sancı oldu.oda normal dedim.sonuçta işlem gördü.öyle kanamam olmadı.birkaç damla sadece oldu.dün akşamdan beri inanılmaz sancım var.iki büklüm yürüyorum.özellikle afedersiniz ama büyük ve küçük abdestim geldiğinde inanılmaz bir sancı ile iki büklüm gidiyorum helaya.neden böyle oluyor sizce ve bunlar normalmidir.doktoru aradım neden böyle oldum diye.yarın gel bakalım dedi.ama ben nasıl gideceğim bu ağrıyla.mümkün değil yetişemem.yolculuğu bu esnada çekemem.dua edin benim için bir an önce geçsin bu durum.

Kaç yumurta toplandı bir de toplamadan önceki son e2 değerini biliyormusun?

selam kızlarr anca gelebiliyorum
bugün benim içinde yorucu bi gündü :KK51:
sabah pazara gittim geldim :KK55: eve geldim ordan eşimle markete gittik geldik
ordan eve geldim misafirim gelcekmiş telefon geldi
hemen evi derleyip toparlamaya koyuldummmmmm
sonra bişeyler hazırladım ikramlık tam herşy tmm ohh dediğimde dinn donggg kapı çaldı misafirim geldi
veeeeee bütün gün böyle geçti şimdi aldım kahvemi geçtim tv karşısına med ceziri bekliyorum :KK59:
eee sizlerden ne haberrrr:KK54:

Bugün bende giremedim ama geldim yine kimsecikler kalmamış mybaby...phaladan iyi haberler alınmış sevindim..

Inşallah canım inşallah ama bu nazlı mı yoksa kuvvetlimi anlamadım kanamaya dayandı ya Allahım benden onu ayırmasın
Allah uzun saglıklı hep bir arada olacaginız bir ömür verdin kuzuna seninle ve babasıyla beraber inş

Bugün bende giremedim ama geldim yine kimsecikler kalmamış mybaby...phaladan iyi haberler alınmış sevindim..

birazdan gelirler sanırım akşam telaşı bitmek üzeredir herhalde
bende med ceziri bekliyorum
aslında güldür güldürüde seviyorum ama onun tekrarını haftasonu izliyorum artık
perşembeden cumaya alındı ya öyle işte sen ne izliceksin :KK39:

Evet sen kafundmom vefalı dostlarsınız..insan topikte hamile arkadaşlarını görünce seviniyo..çünkü biliyo ki birgün sıra onada gelecek..
Ben o kadar alıştım ki buraya ve sizlere bir gun bakmasam eksik hissediyorum kendimi.bakmayın surekli cvp yazamiyorum oda evde bilgisayar yok telden girdiğim ve zor olduğu için:KK53:
Ne kadarda yazmışım sabırla heeee:D

Back