- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen mi açıcamtopik
topik
topik
topikkkk
Evet canım değerler menopoz riskini gösteriyor..
bence 2015e girdiğimizde aç canımhemen mi açıcam
Evet canım değerler menopoz riskini gösteriyor..
Her ay yumurta takibi yaptırmalı yumurta görüldüğü an tedaviye başlanmalı ve yumurta havuzu oluşturulmalı..
Allah yardımcısı olsun..
tamam dün dediğim gibi 31 aralık 2014 saat 00;00 da açıyımbence 2015e girdiğimizde aç canım
anlaşılmıştırYooo 2015 de :)
Yeni topiğin açılışına herkesi bekliyorum ...
Gün ve saati daha sonra belirticiimmm...
Kırmızı kurdelasını kescez
Kızlar hayırlı akşamlar ben yola revan olacağım şimdi...
KOcamannnnn öpüldünüz be yaa
İyi akşamlar canım..
Bugün fazla muhabbet edemedik
Anneme geçtim sabah dışarıda işlerimiz vardı gelemedim topiğe...Evet yoktunuz bugün olsun kısmet degilmis demek ki
Canim bende ayni seyi yasadim cok gecmis olsun zamani gelmemis demek..herkese selam 15 kasım da transfer olmuştu 2 tane 2.gün emriyosu dün test günümdü malesef negatif kızlar
Aaa ben bırakmadım amaaa.2015 topiginede gelecegimmm.2014 de hamile kalanlar aramızdan ayrıldı zaten cnm.. 2015 topiği açalım bizede yeni topik uğurlu gelsin..
allah şifa versinarkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun
Sorma gülden bize rahat yok, korkarım ki bu hepte böyle olacak. Napalım biz istedik :)Çooooook sevindim şükürler olsun...
Sen şimdi 10 günü nasıl bitircen
Kaç yumi döllendi onu heyecanla bekle,kaç tanesi transfer gününe kadar dayanacak endişeyle onu bekle,transfer ol test gününü bekle,testin pozitif olsun değer artışını bekle,keseyi gör kalp atışını bekle
anne olmak değil bize
İyi akşamlar canım..
Bugün fazla muhabbet edemedik