• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Oy insallah canm insallah :)

Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerimo_O
canım her şey yolunda gidecek merak etme bak leylek yola çıkmış bile bebişin yolda :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
Canım gözün aydın hayırlısıyla tek kişi git 3 kişi dön annesi bebişleri alda gel göbüşe :anneadayı:@egunal kuzum senin tsh nedir anlamadım ama tez zamanda düşsün gelsin bebişler biz teyze olmak istiyoruz :KK68::KK68: yeteeeeer yeteeeeer kuzum geçmiş olsun sana da dra gitmişsin :KK43:
sağol tatlım önemli bir şey değil zaten

Doğumun sağlıkla, inga sesleriyle sonlanlansın inşallah seninde:)
sağol canım :) inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda sevmeyi nasip eder:)

Günaydın kızlarr.phaladan haber varmı:KK64:
canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ? seni ve bebişi merak ediyorum :)

Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
canım geçmiş olsun yarın drundan güzel haberleri duyar ve rahatlarız inşallah :)allahım bebişini sana bağışlasın :)

Canim cok tesekkurler insallah o gunler gelir.senin nasil gidiyor gebelik ne alemdesin.
canım iyiyiz şükür :) büyüyoruz :) allahım bu sefer kucağımıda sevdiriri inşallah :) darısı hepinize dualarımdasınız :)

cnm ahyırlı olsun inşlh aralık sanada bebeğini getirir...

saol cnm iim ya tedaviye aralık 17 gibi başlıcam kısmetse korku ve endişelerle tabii bakalım kaderde ne cıkacak inşlh ahyırlı günler beni bekliyordur..
sen nasılsın maşalah oğluş büyümüş sağlıkla gelsin evine kuca<ğına inşlhhh

cnm inşljhh bebeğinide göreceksin salıkla ve rahat ve sağlıklı gebelik geçirirsin dualarım hep seninle...
sağol canımmmmm :) allahım hepimizin kucağında sevdiriri inşallah :) senin de az kalmış tedaviye :) su gibi akar hersey gönlündeki gibi olur ve sonu bebişli olur inşallah :)

TSH değerim için ilaç kullanmaya başlamıştım 11 gün önce...İlaçla olan kavgam sonunda bitiyor alıştık artık birbirimize:KK48:
2.9 ile başlamıştım ilaca en düşük doz olan 25 lik dozu kullanıyordum 5 gün dayanabildim bu doza sonra onuda yarıya düşürdüm 12.5 doz almaya başladım kendimi daha iyi hissettim 5 günde bu dozla kullandım sonra dedim ki bir kan vereyim bu ilaç neden beni fena yaptı birden çok m u düştü değerim dedim..kan verdim ilacın 10.günü değerim 2.9 dan 2.7 ye düşmüş:KK70::KK70::KK70:amaannnn ne de çok düşmüş yani:-)
Bu olanları doktorumla paylaştım ve ilk dozuma yani 25 lik dozuma geri döndüm..
Adetime 14 gün var tahminen 10 gün 12 gün sonra bir daha bakiciim değerime..
2 nin altına düşüremezsek tedaviye bu ay başlayamicam..
TSH ya düşecek ya düşecek:KK73::KK73::KK73::KK48:
canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)

Canım şuan 230 oldu :KK17: Daha haber beklediklerim var işte bakalım
Zaten senin sayende oldu ne olduysa Allah dualarını kabul etsın canım.. :KK23::KK15:
canım ben de haftasonu okuyabilirim :) allahım yardımcın olsun :)

Oy insallah canm insallah :)

Canm evet 4.gun olcak 4pek yapilmiyi galiba niye 4oluyo sence iyi midir bebelerimo_O
canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhh :)soooooooooonra da güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
canım hayırlı olsun transferin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)

Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.
Canım ben gördüm akşam senin için kokrktum..inşallah iyisindir..

canım her şey yolunda gidecek merak etme bak leylek yola çıkmış bile bebişin yolda :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

sağol tatlım önemli bir şey değil zaten
İnsallah canm insallah :)

sağol canım :) inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda sevmeyi nasip eder:)

canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ? seni ve bebişi merak ediyorum :)

canım geçmiş olsun yarın drundan güzel haberleri duyar ve rahatlarız inşallah :)allahım bebişini sana bağışlasın :)

canım iyiyiz şükür :) büyüyoruz :) allahım bu sefer kucağımıda sevdiriri inşallah :) darısı hepinize dualarımdasınız :)

sağol canımmmmm :) allahım hepimizin kucağında sevdiriri inşallah :) senin de az kalmış tedaviye :) su gibi akar hersey gönlündeki gibi olur ve sonu bebişli olur inşallah :)

canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)

canım ben de haftasonu okuyabilirim :) allahım yardımcın olsun :)

canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhh :)soooooooooonra da güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

canım hayırlı olsun transferin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)
Ayy insalah annis insallah :)

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)

sıkı sıkı tutunsunlar anneciğine..progestanın bant halini vermişler sana tutunmaya yardımcı olsun diye...
transferden sonraki ilk 3 gün daha çok uzanır halde ol otur yemek vs..yap ...daha sonraki günlerde abartmadan normal hayatına dönebilirsin...

Allah razı olsun burası arkadaşlığımız olmasa ne yaparım bilmem iyi ki varsınız..benim pek hatta hiç arkadaşım yok hoş olanlarada derdimi anlatsam az cok bilirsiniz acır gözle bakmalar her yerde allah sanada verir demeler falan...

Leyla calisan iscilere yemek dagitirken Mecnuna sira gelince kepceyi sadece dokundururmuş. Bigun demisler ki ya Mecnun hepimize yemek verirken hep seni es geciyor sen nasil hala asiksin. Banada size davrandigi gibi mi davransaydi demis.
Yani canim rabbim sana da digerlerinden farkli davraniyorsa bil ki sen bunun ustesinden gelebilecegin icindir bil ki seni cok sevdigindendir. O yuzden sakın kimsenin sana acidigini dusunme cunku bizim derdimiz yok misafirimiz cok. Onu kabul et ve guzel agirla. Tevekkülle sabırla..
Kalbini ferah tut her sey guzel olur insallah..

Ben de tek kat çorap giyerek izliyorum:KK48:
Çorabın üzerine de sitiletto giyeyim dedim de tarz olmam diye vazgeçtim:KK48:
Tülum giyseydim evde sitilettomla olurdu bak:KK53:

hahaha tek kat üşüttü beni ondan 2 kat giydim alla
bana 2 kat çorapla stilleto olmaz o yüzden panduf tercih ettim ben
şık mıyım tarzmıyım özleme sormam lazım :KK48:
tülum mulüm diyip nikaa( hikaye demek istiyor ivo ) anlatma bana:63:

ayşegülün hakkından özlem geliyor bu ara..
bir gün özlem sever olabileceğimi hiç düşünmezdim vay beeeeee:KK53::KK48:

Yüreğini vermeli insan..
Sıktığı ele,kucakladığı dosta..
Dokunduğu omuza,gülümsediği yüze..
Baktığı göze, dinlediği söze..
Çünkü verdiğimiz kadar alacağız bu dünyadan...
Yani, ektiğimiz kadar biçebileceğimiz...
Sonra ''hepsi benim'' diyebileceğimiz...
Ama sadece yürekten verebileceğimiz kadar...
Bir umut ışığı kadar..
Bir gönül dolusu insanlık paylaştığımız kadar...
Ne eksik, ne fazla; sadece hakettiğimiz kadar!

ayşegülün hakkından özlem geliyor bu ara..
bir gün özlem sever olabileceğimi hiç düşünmezdim vay beeeeee:KK53::KK48:

ayyy o da özlem onu begenmiyo diye kahroluyorrr
özlem bgn dedi ya beni neden bu kdr önemsiyosun ben seni begensem nolur begenmesem ne olur
cevap verecek bişey bulamayınca diyor ki aynı platformda yarışıyoruz :KK48: hadi canım ....
özlem bide diyor ki illa söyleteceksin yani ben senin beni begenip begenmemeni umursamıyorum :63:
ayyy orda özlemin boynuna atlayasım geldi yeminleeeee
bide dürtme butonu mu çıktı nasıl oldu o ben bilemedim o_O

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:tülummm

ayyy o da özlem onu begenmiyo diye kahroluyorrr
özlem bgn dedi ya beni neden bu kdr önemsiyosun ben seni begensem nolur begenmesem ne olur
cevap verecek bişey bulamayınca diyor ki aynı platformda yarışıyoruz :KK48: hadi canım ....
özlem bide diyor ki illa söyleteceksin yani ben senin beni begenip begenmemeni umursamıyorum :63:
ayyy orda özlemin boynuna atlayasım geldi yeminleeeee
bide dürtme butonu mu çıktı nasıl oldu o ben bilemedim o_O
bil diye dürtüm seni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sıkı sıkı tutunsunlar anneciğine..progestanın bant halini vermişler sana tutunmaya yardımcı olsun diye...
transferden sonraki ilk 3 gün daha çok uzanır halde ol otur yemek vs..yap ...daha sonraki günlerde abartmadan normal hayatına dönebilirsin...
cok.tesekkurederim cnm saol amin ins :) oylemi yapim dion adim atmaya korkuyorum :(

cok.tesekkurederim cnm saol amin ins :) oylemi yapim dion adim atmaya korkuyorum :KK43:
önemli olan kendini zorlamaman mesela PERDE ASMA ÇAMAIR ASARKEN AĞIR BİR ŞEY KALDIRMA YADA KOLARINI UZATIRKEN KENDİNİ Kasacak şeklide davranma işte buna benzer şeyler yapma onun dışında evinde (ilk 3 gün)her işini yapa bilirisn yorulmadan sinemaya tiyatroya gidebilirisn markete bakkal gidebilirisn kendini yormadan her şeyden faydanalabilirisn

Back