Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldu canım hatta ben de seni dürttüm ki bu duygu selini birlikte yaşayalım diyeOldumu oldumu eksik kalmiyim didimm
ama bu çok gülmüyorda sanki titreşim modunda kalmış gibi fabrika ayarlarına döndür garibiçok güldüm yaaa
canım yatabilirisn kasma kendinisaol cnm hep birlikte guzel haberler ins :) kizlar bugn ilk gunm ya hep sirt ustumu yatcam ben saga sola yatabilirmiyimki
ayyy ben hep yatmıştım wc ye gitmeye korktum o derecesürekli yatar ve hareketsiz kalırsanda taze kan akışı az olur rahmine yürüyüş yap hep yatma...
bu gülmeyi yeni öğreniyor ondanama bu çok gülmüyorda sanki titreşim modunda kalmış gibi fabrika ayarlarına döndür garibi
ayyy ben hep yatmıştım wc ye gitmeye korktum o derece
2. tedavimde yatmiciim bende
Günaahhhhhhhbu gülmeyi yeni öğreniyor ondan
canım hayırlısı olsun Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip edersaol cnm hep birlikte guzel haberler ins :) kizlar bugn ilk gunm ya hep sirt ustumu yatcam ben saga sola yatabilirmiyimki
Ben de bu kez yatmiciimmm
Günaahhhhhhh
evet evet bi böyle triplere girdi bi bişey oldu bi sevimlileşti ne bilim
bgn onu izlerken çok eğlendim ben ya hele ayşegül sen beni begenmiosun diye kahroldukça
ayyy kaostan beslenen ayşegl özlemin begenmediği ayşegl tarz olmayan ayşegl
ben de izliyormuştum zaten seni
sen beni yeni mi izliyorsun
ayy bi o eksikti gördüm şimdik gördümm
anladıysam noliimmmm
ay kiyamam cnm bu 3. denemem ama acemi gibiyim valla napcagimi sasirdim dier iki tedawim negatif hep yattim sirt ustu bunu oyle yapmiyim dio bende allah yardim etsincanım hayırlısı olsun Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder
ben korkmuştum ve sırt üstü yatmıştım
evet kuzucumm yaa Bilmezmiyim bu kızçelere de yaparız tabii sanada yapıcazBak bu yeni dönem kızçeler havai fişekli kutlamalarımı bilmezler sen bilirsin...
Ne kutlamalar yaptık bebişlerimizin haberlerine...
Yaaa ben bilmiyorum kızlar bu kknın kuytu köşelerini amakız kk de kaybolmayız ben ne kuytu köşelerini biliyorum kk nin
aaaaaaaaaaaa resim görünmüyorrrrrrranladıysam noliimmmm
yesssss
romatizma ayyy kuşş öldüüüüüüü
öğretiriz ablaaaaaaaaaaaaaaaevet kuzucumm yaa Bilmezmiyim bu kızçelere de yaparız tabii sanada yapıcaz
Yaaa ben bilmiyorum kızlar bu kknın kuytu köşelerini ama