• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayyy o da özlem onu begenmiyo diye kahroluyorrr
özlem bgn dedi ya beni neden bu kdr önemsiyosun ben seni begensem nolur begenmesem ne olur
cevap verecek bişey bulamayınca diyor ki aynı platformda yarışıyoruz :KK48: hadi canım ....
özlem bide diyor ki illa söyleteceksin yani ben senin beni begenip begenmemeni umursamıyorum :63:
ayyy orda özlemin boynuna atlayasım geldi yeminleeeee
bide dürtme butonu mu çıktı nasıl oldu o ben bilemedim o_O

Özlem bir de topladı kendisini eskiye göre daha dengeli:KK48:
Finale kalırsa özleme oy atcam:rolleyes:

kafunder .!.:
sağol canım :) inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda sevmeyi nasip eder:)

canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ? seni ve bebişi merak ediyorum :)

canım geçmiş olsun yarın drundan güzel haberleri duyar ve rahatlarız inşallah :)allahım bebişini sana bağışlasın :)

canım iyiyiz şükür :) büyüyoruz :) allahım bu sefer kucağımıda sevdiriri inşallah :) darısı hepinize dualarımdasınız :)

sağol canımmmmm :) allahım hepimizin kucağında sevdiriri inşallah :) senin de az kalmış tedaviye :) su gibi akar hersey gönlündeki gibi olur ve sonu bebişli olur inşallah :)

canım tedavi yol haritanı çizmişsiniz galiba :) hayırlı olsun tatlımmmmmmm :)

canım ben de haftasonu okuyabilirim :) allahım yardımcın olsun :)

canım yarın sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallahhhhhhh :)soooooooooonra da güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

canım hayırlı olsun transferin :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)
Cnm ben daha iyiyim toparladım.yusuf eren hastanede hala.
Doğduğu güne göre daha iyi yavaş yavaş kilo almaya başladı.dahada iyi olacak allahın izniyle.:KK68:
Sen nasılsın nasıl gidiyorr:anneadayı:

Kızları tek tek izlemeye alıyorum artık izlerini kaybetmeyim en son nereye yazmışlar neden bizi bırakıp başka topiklerle bizi aldatmışlarmı peşlerinde oliciimmm..Sizde beni izleyin :KK70:

Bir daha ki seneye KK nın EN leri yarışmasında bir kategori daha olabilir..
''en dürtülesi üye''
Ben adayım bu dalda şimdiden beni dürtün:KK70::KK70::KK70:
büyük bir zevkle dürterimm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ve seni desteklerim :D:D

Kızları tek tek izlemeye alıyorum artık izlerini kaybetmeyim en son nereye yazmışlar neden bizi bırakıp başka topiklerle bizi aldatmışlarmı peşlerinde oliciimmm..Sizde beni izleyin :KK70:
harikasın kızların seni aldatmasına asla izin verme :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sanirim bana dedin canm:) insallah guzel sonuclanir kuzum
evet tatlımm sana dedim inan annesi iyi sonuçlanıcak inşallah bebişler seninle keyfini çıkar hamişsin kuzuum :anneadayı::KK76:

tsh ım normal değer aralıklarında ama gebelik için 2 nin altında olması daha iyi diye bizde doktorumla 2 nin altına düşürme kararı aldık:KK48: 2.9 değerimi ilaçla 2 nin altına düşürüp tedaviye başlayacağım şekercim..
hadi hayırlısı cancağızım dört gözle bekliyoruz hayırlısıyla son tedavi ve gelsin bebişler patlasın hawai fişekler :-):KK71::KK71:

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
canım hayırlı olsun transferin bu ay bol hamişli olsun kızçeler ayaklarınızı sürüyün gelelim arkanızdan bantta rahim duvarı kalınlaşsın bebişlerin daha kolay tutunsun diye :KK9:

Allah razı olsun burası arkadaşlığımız olmasa ne yaparım bilmem iyi ki varsınız..benim pek hatta hiç arkadaşım yok hoş olanlarada derdimi anlatsam az cok bilirsiniz acır gözle bakmalar her yerde allah sanada verir demeler falan...
Canım bnm etrafımda bir sürü arkadaşım var ama inan burdaki dostluk çok farklı tanımasanda kardeş gibi oluyosun en samimi arkadaşın bile anlamıyor seni bu konuda o bakışlar o kadar ezici ki bende sürekli başbaşayım o bakışlarla :( napalım canım bu da bizim imtihanımız sabır kuzum bizde anne olucaz :)

Cnm ben daha iyiyim toparladım.yusuf eren hastanede hala.
Doğduğu güne göre daha iyi yavaş yavaş kilo almaya başladı.dahada iyi olacak allahın izniyle.:KK68:
Sen nasılsın nasıl gidiyorr:anneadayı:
maşallah canım daha güzel günleriniz olacak inş

saol cnm hep birlikte guzel haberler ins :) kizlar bugn ilk gunm ya hep sirt ustumu yatcam ben saga sola yatabilirmiyimki :(

Özlem bir de topladı kendisini eskiye göre daha dengeli:KK48:
Finale kalırsa özleme oy atcam:rolleyes:

evet evet bi böyle triplere girdi bi bişey oldu bi sevimlileşti ne bilim
bgn onu izlerken çok eğlendim ben ya hele ayşegül sen beni begenmiosun diye kahroldukça:KK70:
ayyy kaostan beslenen ayşegl özlemin begenmediği ayşegl tarz olmayan ayşegl:KK30: :KK70:

ben de izliyormuştum zaten seni
sen beni yeni mi izliyorsun :KK12:
Benim nicikim üzerine gel ve tıkla siyah bir kutucuk çıkıyor orada DÜRT yazar:KK70:

ayy bi o eksikti gördüm şimdik gördümm :cool:

Back