• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben geldimmmm

CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış :KK43:

Bülent hoca ile görüşmeye gittiğim gün bana bir şey anlattı...
Yanlış hatırlamıyorsam 11 embriyoda 1 tane cgh den sağlıklı çıkan embriyonun bugün kalp atışlarını duyduk dedi..Anne baba olamayan bir çiftte herşey normal ama bebek olmuyor meğerse kromozomlarda sorun varmış..Sağlıklı 1 tane embriyo ile gebelik elde etmişler..

tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)

canım herseyin hayırlısı :) drunun dediği gibi inşallah senin gibi gözleri olan bir kız bebiş nasip edr inşallah :) drunun tavrı çok güzel bence :) bu sekilde ve allahımın yardımı ile inşallah güzel haberlerini alırız :)

canım en iyisini yapıyorsun :) ben 3-4 günden sonra arkadaşlarla buluştum dışarı çıktım :) stres gebelik hornonunu baskılıyormuş :) drum hoşuna gidecek şeyleri yap dedi hayatını kısıtlama yormadan herseyi yapabilirsin demişti :) şükür tuttu darısı sana :)

canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)

günaydın
f78fd04ba6fa31c6b872e97bdfde2ccb_we.gif
Günaydın şekercim..

tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)

canım herseyin hayırlısı :) drunun dediği gibi inşallah senin gibi gözleri olan bir kız bebiş nasip edr inşallah :) drunun tavrı çok güzel bence :) bu sekilde ve allahımın yardımı ile inşallah güzel haberlerini alırız :)

canım en iyisini yapıyorsun :) ben 3-4 günden sonra arkadaşlarla buluştum dışarı çıktım :) stres gebelik hornonunu baskılıyormuş :) drum hoşuna gidecek şeyleri yap dedi hayatını kısıtlama yormadan herseyi yapabilirsin demişti :) şükür tuttu darısı sana :)

canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)
Canim cok tesekkurler insallah o gunler gelir.senin nasil gidiyor gebelik ne alemdesin.

Ben tüp doktorumuzdan başkasının değerlendirmedi taraftarı değilim gebeliğin ilk zamanlarında..

Yarın herşeyin yolunda olduğunu kendi doktorun söyleyince derin bir oohhhhhh çekeceksin inşallah:KK19:
Egunale katiliyorum ben ilk gebelifimde farkli doktora gideyim dedim doktorlar kabul etmedi 3 ayın dolsun ole gel dediler phalacgim bende cok yogun kanama gecirdim ama bebegim sapa saglam duruyordu yerinde bir gunde 3 kilo kan kaybettim nerdeyse o kadar yogundu icini ferah tut her sey yolunda gidecek insalah..

Ben geldimmmm

CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış :KK43:

Rabbim nasip etmişse canım bu 1 embriyo vesile olacak. Nasip etmemişse diğer bi embriyo vesile olacak.
Yani demem o ki korkma şartlar her şekilde eşit sen sadece duanı et ve sabret :)

Ben geldimmmm

Bence şanslı say kendini. Ya testten önce bozuk olanları her seferinde 2 ser 2 ser yerleştirselerdi. Daha büyük hüsran olmaz mıydı?
1 tane olsun senin olsun, rahatla bence.

Back