2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
eveetttt nerde kalmıştım hemen bi geçmişe bakayım hakkımda ileri geri konuşanlar olduysa hemen cevabını vereyim

aaa valla yeni öğreniyorum yoksa en son benmi öğrendim foto kursunu
doğurcan bebenin fotolarınıda çekip bize göstertcen bi kere..
evrene negatif enerji yayma...
afiyet olmuştur eminim bende az önce menemene ekmek bandım

fenerbahçelileri listeye almıyom ben takımı değiştirde gel
fenerlide olsan seviyorum seni
yaşınıda yazsana nerde tedavi görcen onuda söyle listeye eklicem..

tamam canım listedeki eksikleri ekliyorum hemen...
neler yaptığını yazdığın için ayrıca teşekkür ediyorum bu bilgileri daha sonra değerlendirecem...

heh buldum yazmışsın..
hala aynı haldesin yani soğukta
hayret bişey yaaa çok sinirlendim şu an
işyerinede ayrıca sinirliyim geçmişten Allahın izni ile bi gebe kal sen eyvallah der çıkarsın
o hatun mu canını sıktı yine

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı...
rica etmiştim tedaviyi beklerken neler yapıyorsunuz yazın demiştim yazmış paylaşmışsınız cansınız sağolun

eveetttt nerde kalmıştım hemen bi geçmişe bakayım hakkımda ileri geri konuşanlar olduysa hemen cevabını vereyim

neler konuştuk senin hakkında ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

geldim canım...
hala soğuktamısın sen gaz ne durumda aklımda kaldın öyle

Çok şükür canım eve geldiğimizde yanıyordu. Ben de çok mutlu oldum. Gerçekten yemek yemek su içmek gibi bir şeymiş ısınmak.

neler konuştuk senin hakkında ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
seversiniz beniiii kötü bişi dememişsinizdir bilirim

Çok şükür canım eve geldiğimizde yanıyordu. Ben de çok mutlu oldum. Gerçekten yemek yemek su içmek gibi bir şeymiş ısınmak.

ohh çok şükür sevindim canım Ankara donuyor resmen evde soğukta olmak çok fena Allah dışarda çalışan ve evsizlere yardım etsin çok zor...

benimde insülin direnci var canım glukkofen kullanıyodum en yiyisi inofolici sorayım kullanım seklini o yüzden belki ikisiyle birlikte olunca 2 adet kullanırım

kızlar benimde insilün direncim var haliyle kilo problemimde var matofin 1000 mg kullanıyorum.diyet yapmıyorum diyetle birlikte yapınca kg vermeye yardımcı imiş bana etkisi olmadı haliylen insilün dirençleriniz kaç onu merak ettim aslında bebek için kullanıyoruz sanırım hepimiz ne zamandır kullanıyorsunuz.

seversiniz beniiii kötü bişi dememişsinizdir bilirim

Ohh çok şükür sevindim canım ankara donuyor resmen evde soğukta olmak çok fena allah dışarda çalışan ve evsizlere yardım etsin çok zor...

sen sevilmeyecek hatunmusun

Eklentiler

• $avatar186262_70.gif
    10 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Yook yok yandı canım şimdi :) Isınıyor yavaş yavaş.

Canım hala o hatun ile başlayan olaylar silsilesi! Çok adeletsiz bir yöneticim var. Allah'a havale ediyorum artık.

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı...
rica etmiştim tedaviyi beklerken neler yapıyorsunuz yazın demiştim yazmış paylaşmışsınız cansınız sağolun

canım sanırım burada bir kinaye var

iyi geceler kızlarrrr ben kaçtımmmm

6 buçuk yıl kaldı canım daha var yani
ben beden eğt. öğrt. rahatım yani
tabletten yazdığım için demin tüm yazdıklarım gitti
bence bebek olunca gözün yüksekte olmaz tadını çıkart bebişlerinin ohhh misss
özel sektör pistir heran ayak oyunları falan duygusalsan bittin
boşveeerr gerçekten sana iş mi yok
işin en kötü yanı seyehatler valla zor senin nadas zamanın gelmiş

merhaba egunal bende sizler gibiyim:) 2014 Subat gibi tedavi olacagim. 36 yasindayim sebep erkek infertilesi 6. micro denememi yapacagim Istanbul Tup Bebek Merkezi Aret Kamar'la yeni bir doktor ve yeni bir hastane sayfasi actim hayatima. Yeni doktorum 2014 ugurlu gelsin dedi hepimize ugurlu gelsin arkadaslar.

Yaa canım ne güzelmiş. öğretmendin sen evet hatırlıyorum. çocuklara bakmana çok mani olmaz. çocukLAR bu arada. hepimizin ikizleri olacak ya :)

hoşgeldin canım :) inşallah 2014 hepimize uğurlu gelir canım
doktorunun ismini çok duydum hayırlı olsun

Yaa canım ne güzelmiş. öğretmendin sen evet hatırlıyorum. çocuklara bakmana çok mani olmaz. çocukLAR bu arada. hepimizin ikizleri olacak ya :)

ikizler inşallah hayırlısını versin
orkide02 biliyosun dimi doğumu oldu
bir kız bir erkek kızı kovezde :26:
bu aralar topiğimiz üzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…