• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Egunal cnm ya onlineler ne zaman gozukucek bole olmuyo yaaaa.....uffrfff kim var kim yok sanki bombosmusum gibi geliyo bi el atin su ise...
Canım bir haberim yok sadece avatarımızın köşesinde online olanlarda yeşil ışık yanıyor ordan anlayacaksınız şimdilik...

bebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kii
Aaaa bilgisayarlarda gozukuyo mu...
Bben cepten giriyorum evde nette sorun var bilgisayari acamiyom..ayyy egunalllll geri aldim yazimiiii

Kızlar ben yazımı düzeltiyorum o zaman gebe kalmak için
500 yasin okutuyorum isteyen olursa adıma okuya bilir.
Kişi başı 1 tane oluyormuş
İsmim Burcu Yelmen :)

canım senin gebe kalma oranın %1 fılan değil. Kım söylemişse yalan söylemiş. Benim eşimin 1 milyon bize bile hiç öyle bir tabirde bulunmadılar. Hatta kadında problem olandan daha avantajlı oluyorsun.. Yani sakın öyle düşünme derim. Rabbim güzel bir bebek nasip etsin sana inşallah :)

Kızlar ben yazımı düzeltiyorum o zaman gebe kalmak için
500 yasin okutuyorum isteyen olursa adıma okuya bilir.
Kişi başı 1 tane oluyormuş
İsmim Burcu Yelmen :)
canım ben bir bakayım kaç tane olabilir diye yazarım sana

canım senin gebe kalma oranın %1 fılan değil. Kım söylemişse yalan söylemiş. Benim eşimin 1 milyon bize bile hiç öyle bir tabirde bulunmadılar. Hatta kadında problem olandan daha avantajlı oluyorsun.. Yani sakın öyle düşünme derim. Rabbim güzel bir bebek nasip etsin sana inşallah :)
Cnm normal yolla cok zor ileri harejetli dusuk ikide tup denedik malesef negatif oldu ucuncu icin de aralikta baslicaz ins bu sefer zamani gelmistirde daha ugrastirmaz bebisimiz bizi

Back