- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
bebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kii
Çünkü sen Pro sun canım havalısın ahahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kii
Canım bir haberim yok sadece avatarımızın köşesinde online olanlarda yeşil ışık yanıyor ordan anlayacaksınız şimdilik...Egunal cnm ya onlineler ne zaman gozukucek bole olmuyo yaaaa.....uffrfff kim var kim yok sanki bombosmusum gibi geliyo bi el atin su ise...
canım kaç tane okuyacaksın ne zamana kadar adın de son soruyu özelden cevaplayabiliriisnKızlar bende yasin okutuyorum. BEnim için okumak isterseniz çok sevinirim :)
Aaaa bilgisayarlarda gozukuyo mu...bebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kii
Sen pro üye olduğun için görebiliyorsun eyyyyy yeteeeeerbebişim online olanları ben pc den görebiliyorum sen neden göremiyorsun kii
Kızlar bende yasin okutuyorum. BEnim için okumak isterseniz çok sevinirim :)
canım kaç tane okuyacaksın ne zamana kadar adın de son soruyu özelden cevaplayabiliriisn
evet yaben proluyum veeeee HAVALIYIMMÇünkü sen Pro sun canım havalısın ahahahha
Cnm kisi basi bi tane mi yoksa okuyabildigimiz kadar mi sole bide adini yaz bana ozeldenKızlar bende yasin okutuyorum. BEnim için okumak isterseniz çok sevinirim :)
500 yasin mi okutuyorsun sen de ?
YOK be yasak değil sanırım belki bilinmesini istemezsin diyeCanım bi zaman koymadım mıktarda kım ne kadar okursa allah kabul etsın :) İsmimi burdan yazsam nolur yasak mı ahahah Burcu benim adım ahahah
Cnm kisi basi bi tane mi yoksa okuyabildigimiz kadar mi sole bide adini yaz bana ozelden
sormamın sebebi şu canım..Evet öyle istiyorum ama 500 olur mu bilmiyorum
2milyon cnmCanım ayıptır sorması sizde sperm kaç adet :) Bizde de suçlu sperm.. Relg olmayı beklıyorum bende
2milyon cnm
YA ZATEN 1 KİŞİDEN 1 YASİN 500 kişi bayağı zor olur kim kaç tane okursa olsa daha kolay olurCanım ben bu işten çok anlamıyorum bence kim ne kadar okumak isterse İsmim Burcu gizlemiyorum ben ahahah
canım ben bir bakayım kaç tane olabilir diye yazarım sanaKızlar ben yazımı düzeltiyorum o zaman gebe kalmak için
500 yasin okutuyorum isteyen olursa adıma okuya bilir.
Kişi başı 1 tane oluyormuş
İsmim Burcu Yelmen :)
Cnm normal yolla cok zor ileri harejetli dusuk ikide tup denedik malesef negatif oldu ucuncu icin de aralikta baslicaz ins bu sefer zamani gelmistirde daha ugrastirmaz bebisimiz bizicanım senin gebe kalma oranın %1 fılan değil. Kım söylemişse yalan söylemiş. Benim eşimin 1 milyon bize bile hiç öyle bir tabirde bulunmadılar. Hatta kadında problem olandan daha avantajlı oluyorsun.. Yani sakın öyle düşünme derim. Rabbim güzel bir bebek nasip etsin sana inşallah :)