2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kimse de tsh ilacı kullanmıyor herhal
canım ben sen söleyince farkettim ilk kullandığım zamanlar ara ara senin sölediğin tazrda şeler olmuştu bi ara bikaç gün sürdü sonra geçti bu böyle bikaç ay devam etti ama ara ara oldu dikkat ettim genellikle adet dönemlerime yakın zamanlarda oldu ama ben hiç ondan olacağını düşünmemiştim
yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu ilacı şimdi bi problemim yok canım inşşş seninde geçer şifan olur

Çok araştırdım canım yan etkisiymiş ilacın çok fazla olursa doz değişimi ya da ilaç değişikliği yapılmalıymış.Ben 2 gün daha sabredecem sonra bir çaresine bakacam olmaz böyle..

Çok araştırdım canım yan etkisiymiş ilacın çok fazla olursa doz değişimi ya da ilaç değişikliği yapılmalıymış.Ben 2 gün daha sabredecem sonra bir çaresine bakacam olmaz böyle..
yakın zamanda ilacınla birbirinize uyum sağlarsınız inşş
50 likmi kullanıyosunn

yakın zamanda ilacınla birbirinize uyum sağlarsınız inşş
50 likmi kullanıyosunn
inşallah canım..
15 gün daha içip değerime baktırmak istiyorum..
en düşük dozu kullanıyorum 25 lik..
acaba doz mu fazla geldi diyorum ama bundan daha az doz da yok minnacık hapı ikiye bölüp kullanıcam nerdeyse..

eğer dozun yüksek geldiyse sonuçlarında onuda yaptırabilirler canımm
bana ilk verdiğinde dr demiştiki bi hafta 50lik al sonra 25lik olarak 2 ye böl iç öle devam et demişti
ama sebebini hiç sormamıştımm

eğer dozun yüksek geldiyse sonuçlarında onuda yaptırabilirler canımm
bana ilk verdiğinde dr demiştiki bi hafta 50lik al sonra 25lik olarak 2 ye böl iç öle devam et demişti
ama sebebini hiç sormamıştımm
bana da mantıklı geliyor içimden bir ses 25 lik fazla geldi bana diyor hatta ben 15 gün beklemeden değerime baktırayım düşüşe geçtiyse yarıma düşüreyim doktorla konuşup..

bana da mantıklı geliyor içimden bir ses 25 lik fazla geldi bana diyor hatta ben 15 gün beklemeden değerime baktırayım düşüşe geçtiyse yarıma düşüreyim doktorla konuşup..

sen bence doktorunu ara söyle canım..
Bu küçük ama çok önemli bi ilaç muhakkak uzmanıyla hareket etmen lazım.

Canım benim bende kullanıyorum aynı ilacı ilk zamanlar aynılarını bende yaşadım.Ama zamanla kayboluyor hepsi endişelenme.şifa olur inşallah bebeğine kavusman icin o minnacik haplar

canım hemen baktırma bir ay kullan önce öle hemen anlaşılmaz
drlar bile ayda bir kontrole çağırıyolar
bide böle hemen değer birden düzene girmiyor canım
en doğru dozu ayarlamak için biraz deneme yanılma yapman lazımmm

cnm baaşladığın bu emin ve yavaş adımlarla evladına kavuşursun inşlhhhhhhh....

Canlar Günaydın dün gece kanama geldi Dr mail attim kan vermemi istedi biraz önce kan verdim şimdi umutsuz bir şekilde sonuç bekliyorum dualarinizi bekliyorum
Canım cok gecmis olsun ((( bende dun idrar testi yaptım negatif cikti inanmak istemiyorum ama adet agrilarim artti yarina kadar adet olmazsa kan verecegim yarin.mevlam neylerse guzel egler bizde insallah anne olacagimiz gunleri gorecegiz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…