inşlh hamişsindir cnm ya üzücü haberler çok üzüyor bizi ama geri ayağa kalkmak cesaret veriyor insanaCanım cok gecmis olsun ((( bende dun idrar testi yaptım negatif cikti inanmak istemiyorum ama adet agrilarim artti yarina kadar adet olmazsa kan verecegim yarin.mevlam neylerse guzel egler bizde insallah anne olacagimiz gunleri gorecegiz insallah...
evet ben online olanları görüyorumçevrimiçisin ama görükmez yapmışsın kendini tabii bunu bir tek ben anlayabiliyorum şu an
peki sen pro olarak online olanları aşağıda görebiliyormusun?
son sorum zeki mürende bizi görebilecekmi?
biz prosuzlar göremiyoruz amaaaaaaaaaaaaevet ben online olanları görüyorumkesin görüyordur
ehhhh prolu olmanın ayrıcalığıbiz prosuzlar göremiyoruz amaaaaaaaaaaaa
Canim benim rabbim dualarimizi kabul etsin tek istegimiz bu.. etmiyorsa varsa bi bildigi demekten baska care kalmiyor. Ve dilerim bize nasip etmeyecek seyleri kalbimizden de silsin cikarsin..Canım cok gecmis olsun ((( bende dun idrar testi yaptım negatif cikti inanmak istemiyorum ama adet agrilarim artti yarina kadar adet olmazsa kan verecegim yarin.mevlam neylerse guzel egler bizde insallah anne olacagimiz gunleri gorecegiz insallah...
İNŞALLAH KARDEŞİMnşallah 2015 de bende diğer arkadaşlarda buralara hamileyim diye yazmayı nasip eder rabbim
inşlh hamişsindir cnm ya üzücü haberler çok üzüyor bizi ama geri ayağa kalkmak cesaret veriyor insana
senden güzel haberler alırız inşlh cnm...
Canim benim rabbim dualarimizi kabul etsin tek istegimiz bu.. etmiyorsa varsa bi bildigi demekten baska care kalmiyor. Ve dilerim bize nasip etmeyecek seyleri kalbimizden de silsin cikarsin..
Kaderimi seviyorum yazandan ötürü canim ne gelirse başımın üstüne...
Meraba kizlar ben de yeni kayit oldum benimd transferim oldu ve bugun 8. Gunum kahverengi akintimla birlikte cok az pembemsi bi kananam oldu ve cok uzgunum 12.gunu dort gozle bekliyorummmm
Canlarim tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim ben çok iyiyim 5.tedavi için şimdiden kolları sıvadım aynı merkez ve aynı doktor Şahin hocami çok seviyorum hep 2.güne embriyolar sayesinde doğru tedaviyle 5.güne gitti durmak ve pes etmek yok Rabbim ol diyene kadar devamsizi seviyoreeee @RENK11 Yarın Rabbim yüzünü güldürsun dularim seninle E egunal kuzum tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah busefer olacak
Merhaba Hoşgeldin kanamaya takilma canim yerlesme kanamasi da olabiliyor. Onuncu gununde test yaptir dilersen icin rahat etsin benim de kanamam vardi hala da oluyor ara ara ama pozitif sonuc aldim cok sukur umutsuzlanma lutfen insaallah iki gun sonra guzel haberler verirsin bizeMeraba kizlar ben de yeni kayit oldum benimd transferim oldu ve bugun 8. Gunum kahverengi akintimla birlikte cok az pembemsi bi kananam oldu ve cok uzgunum 12.gunu dort gozle bekliyorummmm
Kacinci gunundu? Hakkimizda her seyin hayirlisi tabi masaallah tevekullune ya Allah tez zamanda gonlunden geceni nasip etsinCanım cok gecmis olsun ((( bende dun idrar testi yaptım negatif cikti inanmak istemiyorum ama adet agrilarim artti yarina kadar adet olmazsa kan verecegim yarin.mevlam neylerse guzel egler bizde insallah anne olacagimiz gunleri gorecegiz insallah...
Evet seni biliyorum özel sorunların vardı o dönemle ailevi umarım tatlıya bağlanmıştır..tedaviye başlıcaktın o ara nasıl geçti.Merhaba arkadaşlar,
Beni hatırlayanınız var mı? Kaç ay sonra yine sizlere döndüm
insallah cnnnnmmEvet cnm hiçbir şey sebepsiz degil o yüzden. Rabbim sevdigi kullarini sinarmiş. Guzel haberlerini bekliyorum tatlim. Insallah
Kacinci gunundu? Hakkimizda her seyin hayirlisi tabi masaallah tevekullune ya Allah tez zamanda gonlunden geceni nasip etsin
Canlarim tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim ben çok iyiyim 5.tedavi için şimdiden kolları sıvadım aynı merkez ve aynı doktor Şahin hocami çok seviyorum hep 2.güne embriyolar sayesinde doğru tedaviyle 5.güne gitti durmak ve pes etmek yok Rabbim ol diyene kadar devamsizi seviyoreeee @RENK11 Yarın Rabbim yüzünü güldürsun dularim seninle E egunal kuzum tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah busefer olacak
amin inşallah canımçok sevindim canim iyi olmana:) rabbime emanet ol.. gonlundekine kavuş insallah..
2015 artik bizim yilimiz olsun. Burda daha farkli seyler konusmaya baslayalim. Emzirmesi yemegi okulu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?