2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşlh hamişsindir cnm ya üzücü haberler çok üzüyor bizi ama geri ayağa kalkmak cesaret veriyor insana
senden güzel haberler alırız inşlh cnm...

çevrimiçisin ama görükmez yapmışsın kendini tabii bunu bir tek ben anlayabiliyorum şu an
peki sen pro olarak online olanları aşağıda görebiliyormusun?
son sorum zeki mürende bizi görebilecekmi?
evet ben online olanları görüyorum

Son düzenleme:
Canim benim rabbim dualarimizi kabul etsin tek istegimiz bu.. etmiyorsa varsa bi bildigi demekten baska care kalmiyor. Ve dilerim bize nasip etmeyecek seyleri kalbimizden de silsin cikarsin..

Canim benim rabbim dualarimizi kabul etsin tek istegimiz bu.. etmiyorsa varsa bi bildigi demekten baska care kalmiyor. Ve dilerim bize nasip etmeyecek seyleri kalbimizden de silsin cikarsin..

Kaderimi seviyorum yazandan ötürü canim ne gelirse başımın üstüne...

Canlarim tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim ben çok iyiyim 5.tedavi için şimdiden kolları sıvadım aynı merkez ve aynı doktor Şahin hocami çok seviyorum hep 2.güne embriyolar sayesinde doğru tedaviyle 5.güne gitti durmak ve pes etmek yok Rabbim ol diyene kadar devam sizi seviyoreeee@RENK11 Yarın Rabbim yüzünü güldürsun dularim seninle E egunal kuzum tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah busefer olacak

Meraba kizlar ben de yeni kayit oldum benimd transferim oldu ve bugun 8. Gunum kahverengi akintimla birlikte cok az pembemsi bi kananam oldu ve cok uzgunum 12.gunu dort gozle bekliyorummmm

çok sevindim canim iyi olmana:) rabbime emanet ol.. gonlundekine kavuş insallah..
2015 artik bizim yilimiz olsun. Burda daha farkli seyler konusmaya baslayalim. Emzirmesi yemegi okulu ...

Meraba kizlar ben de yeni kayit oldum benimd transferim oldu ve bugun 8. Gunum kahverengi akintimla birlikte cok az pembemsi bi kananam oldu ve cok uzgunum 12.gunu dort gozle bekliyorummmm
Merhaba Hoşgeldin kanamaya takilma canim yerlesme kanamasi da olabiliyor. Onuncu gununde test yaptir dilersen icin rahat etsin benim de kanamam vardi hala da oluyor ara ara ama pozitif sonuc aldim cok sukur umutsuzlanma lutfen insaallah iki gun sonra guzel haberler verirsin bize

Kacinci gunundu? Hakkimizda her seyin hayirlisi tabi masaallah tevekullune ya Allah tez zamanda gonlunden geceni nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,
Beni hatırlayanınız var mı? Kaç ay sonra yine sizlere döndüm
Evet seni biliyorum özel sorunların vardı o dönemle ailevi umarım tatlıya bağlanmıştır..tedaviye başlıcaktın o ara nasıl geçti.

Kacinci gunundu? Hakkimizda her seyin hayirlisi tabi masaallah tevekullune ya Allah tez zamanda gonlunden geceni nasip etsin

Hepimizin gonlunden geceni nasip etsin RABBİM insalalh cnm.dun 9.gundu cnm gecen tedavimde 9.gunde silk cok silik cikmisti pozitifdi bunda cikmadi malesef hic bir belirtimde yok nerdeyse yarin kanda baktiricam ins cikar.kk da okudum 9.10 hatta 11.gunde idrarda negatif cikip kanda pozitif cikan olaylari okudum insallah benimde ole olur ..

canım Allah razı olsun tedavi için kolları sıvamana inanılmaz sevindim Rabbim yardımcın olsun yüzün gülsün inşallahhhhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…