• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonuç negatif......
kuzummm inan ki şimdi sana yarın için güzel sonuçlar almanı yazmak için girdim ama bu mesajını okuyunca çok çok üzüldüm :KK61: Rabbim demekki hayırlı zamanı bu zaman kılmamış tatlım diyecek söz yok inan ki çok üzüldüm yaaa:cry:
sana sımsıkı sarılıyorum:KK19: canım hepbirlikte yolumuza devam edeceğiz :KK19:
üzülme tamam mı yani biliyorum çok üzücü bi durum bende yaşadım aynısını ama işte çok üzülme nolur:KK74:

He valla hem suçluyum hem güçlüyüm dimi :-)
Yaw bana fatura çok kabarık geliyor o yüzden pek gelemiyorum :KK43:
Kuzum bende bi değişiklik yok herzamanki gibi evli mutlı ama bebeksizim:KK48:
Sen nasılsın cnm napıyorsun tedavi düşünüyormusun
ufukta tedavi yok canım :KK51: bende bilemiyorum ne zaman olucak 2. tedavi
bi yanım deli gibi istiyor bi yanım ya yine olmazsa diyor öyle karışık duygular içndeyim
kendime zaman ayırıyorum bol bol dikiş nakış patchwork kapı süsü vs bi çok şey yapıyorum kendi halimde
bi nevi zaman geçiriyorum işte onun dışında değişik bişey yok tatlım
fatura dediğin internet faturasımı kuzum anlamadım o_O

Eveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2

Bu adetimle tedaviye başlıyorum:rolleyes:histeroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez:D

canım bende merak ediyordum tedavi sürecindeki gelişmeleri
Rabbim inşalllah nasip etsin plan iyi görünüyor yavaş ama emin adımlar valla :rolleyes:

kuzummm inan ki şimdi sana yarın için güzel sonuçlar almanı yazmak için girdim ama bu mesajını okuyunca çok çok üzüldüm :KK61: Rabbim demekki hayırlı zamanı bu zaman kılmamış tatlım diyecek söz yok inan ki çok üzüldüm yaaa:cry:
sana sımsıkı sarılıyorum:KK19: canım hepbirlikte yolumuza devam edeceğiz :KK19:
üzülme tamam mı yani biliyorum çok üzücü bi durum bende yaşadım aynısını ama işte çok üzülme nolur:KK74:
Teşekkür ederim kuzum:KK19:çok şükür atlattim nasip buymus artık önümüzdeki maçlara bakalım durmak yok :KK55:Rabbim ne zaman ol derse olacak :KK36:

Teşekkür ederim kuzum:KK19:çok şükür atlattim nasip buymus artık önümüzdeki maçlara bakalım durmak yok :KK55:Rabbim ne zaman ol derse olacak :KK36:

hayırlısı canım bende çok yıprattım kendimi çok üzüldüm ama eninde sonunda kendi kendime kaldıgımda tek tesellim hayırlısı böyleymiş demek oldu çok şükür Rabbime sonsuz inanıyoruz ve biliyoruz ki Rabbimiz bizim için şimdi oldurmadıysa bir gün mutlaka gönlümüzdeki muradı verecektir.
canım arkadaşımm benimmmmm:KK74: bizler hep birlikte bu yola devam edicez elbettteEn Büyük KK
aferim kız durmak yok tabi :KK55: :rolleyes:

67821fb2c239be0393002cffae933302_1293874189.gif

Meraba kizlar ben de yeni kayit oldum benimd transferim oldu ve bugun 8. Gunum kahverengi akintimla birlikte cok az pembemsi bi kananam oldu ve cok uzgunum 12.gunu dort gozle bekliyorummmm
hoş geldin aramıza inşşşş tutunma kanamasıdır canım

ufukta tedavi yok canım :KK51: bende bilemiyorum ne zaman olucak 2. tedavi
bi yanım deli gibi istiyor bi yanım ya yine olmazsa diyor öyle karışık duygular içndeyim
kendime zaman ayırıyorum bol bol dikiş nakış patchwork kapı süsü vs bi çok şey yapıyorum kendi halimde
bi nevi zaman geçiriyorum işte onun dışında değişik bişey yok tatlım
fatura dediğin internet faturasımı kuzum anlamadım o_O
ben artık TEYZE olmakla yetineceğim galiba

melindam3535 melindam3535 canımcığımm seni teseli edecek sözüm yok allah büyük Şems-i tebrizi nin bir sözü var çok sEverim derki şems ...
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok.
Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzûm yok.

Şems-i Tebrizi

melindam3535 melindam3535 canımcığımm seni teseli edecek sözüm yok allah büyük Şems-i tebrizi nin bir sözü var çok sEverim derki şems ...
Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok.
Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzûm yok.

Şems-i Tebrizi

Evet cnm çok anlamli bi söz gerçekten.. rabbim kalbimize koymuşsa olacaktir elbet.
sadece biraz sabır ve tefekkür canimm

Yağmurlu bir Istanbul sabahından hepinize günaydınlar olsun kızlar.
RENK11 RENK11 canim benim güzel haberlerini bekliyoruz.
Ve yeteeeeer yeteeeeer cim sen ve melindam3535 melindam3535 sende elbet birgun anne olacagız. Bunu hiç unutmayin. Ve asla umitsizlige kapilmayin rabbim çok büyük...

Yağmurlu bir Istanbul sabahından hepinize günaydınlar olsun kızlar.
RENK11 RENK11 canim benim güzel haberlerini bekliyoruz.
Ve yeteeeeer yeteeeeer cim sen ve melindam3535 melindam3535 sende elbet birgun anne olacagız. Bunu hiç unutmayin. Ve asla umitsizlige kapilmayin rabbim çok büyük...
arka sayfalarda bir mesaj okudum ( kim yazmış hatırlamıyorum ama ) KADERİMİ SEVİYORUM YAZANDAN DOLAYI diyordu çok sevdim bu sözü allah büyük ona sığınıyoruz he rşey için

arka sayfalarda bir mesaj okudum ( kim yazmış hatırlamıyorum ama ) KADERİMİ SEVİYORUM YAZANDAN DOLAYI diyordu çok sevdim bu sözü allah büyük ona sığınıyoruz he rşey için

Sanırım RENK11 RENK11 yazmişti canim yanliş hatirlamiyorsam. Basimiza gelen her sey rabbimden. Allah sevdiklerini daha bi sinar ve onlara diger insanlar gibi davranmazmis o yuzden bizde ondan gelen misafirlerimizi(derlerimizi) en guzel sekilde (sabir) agirlamak yikisir. Rabbim bizimle cok sukur

herkese güzel neşeli ve bol pozitif bi haftasonlarııııııııııııııııı:KK68::confused::KK37::rolleyes::KK6::KK71::KK5::KK31:

Hepimizin gonlunden geceni nasip etsin RABBİM insalalh cnm.dun 9.gundu cnm gecen tedavimde 9.gunde silk cok silik cikmisti pozitifdi bunda cikmadi malesef hic bir belirtimde yok nerdeyse yarin kanda baktiricam ins cikar.kk da okudum 9.10 hatta 11.gunde idrarda negatif cikip kanda pozitif cikan olaylari okudum insallah benimde ole olur ..
İnsaallah cikar Allah gonlune gore versin

Back