2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar Günaydın iki gündür çok yogundum burda bir arkadaşım vardı Mayıs da boş gebelik geçirmişti iki gün önce de hamile olduğunu öğrendi ve eşi ile kavga etmişler eşi şiddet uygulamış polis hastane derken bizde kaldı bir gün arkadaş da kendi kendime dedim bu mu adaletin dünya

ne kadar çoğaldı kadına şidet (yada hep vardıda insanlar konuşamıyordu ) ama kadına şidete hayır önüne geçilmeli bunun ama ama hamile kadına şidet uygulayan erkekğin taaaa ................................

Benim de dilimin ucuna geldi ne kadar şerefsiz adam var... Allah belalarını versin

ne kadar çoğaldı kadına şidet (yada hep vardıda insanlar konuşamıyordu ) ama hamile kadına şidet uygulayan erkekğin taaaa ................................
Aynen canim o kadar üzüldüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi yanında. Daha önce boş gebelik geçirdiğinde de şiddet vardı ailesinin evine gitmişti bu defa ailesine haber de veremedi hem vurmuş hem yüzüne çay dokmus bu nasıl canilik yine baristilar ama inşallah aynı şeyler olmaz

ÇOk sevindimm :) Tüp bebek zaten bir yöntem kısmen bir tedavidir ya da bir aracıdır. Onu da nasip eden rabbimdir. Oyüzden hepimizin ve sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim saglıklı bir gebelik sonrası saglıklı bir evladı kucagınıza almayı da nasip etsin ve mutlu mutlu yaşayın

yaaa bilemiyorum yaşayınca ne olur insan nasıl düşünür ama bir kere olmuşsa yine olur diye düşünüyorum allah yardımcısı olsun

bıdıkın okul toplantısı var annesi oraya gidecek veeeeee cimcimee bana kalacak gideyimde biraz vakit geçireyimmm sonrada has gidip iğnemi yaptıracağım

yaaa bilemiyorum yaşayınca ne olur insan nasıl düşünür ama bir kere olmuşsa yine olur diye düşünüyorum allah yardımcısı olsun

KIZLAR GÜNAYDIN.. BU KONUDA YORUM YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ BİR KADININ KENDINDEN ÇOK BİR ERKEĞİ SEVİP, HER ŞEYİNE KATLANMASINA BEN KATLANAMIYORUM.
DİLERİM SONLARI GÜZEL OLUR...

ben çıkıyorum kızlar keyifli bir gün geçirin inş

Bazen hormonlar böyle etkiler yapıyor biz kadınlara.
Hem derler ya seni senin istediğin şekilde sevmemesi, seni sevmiyor anlamına gelmez.
Biraz rahat ol derim. Beyler üstlerine düşülmesinden pek hoşlanmıyor aksine kendine dönük kadınlara hasta oluyor:)
Hiçbir şey için gerekirse çocuk için bile kendini yıpratma. Olduğu kadar olmadığı kader tatlım
Sen seni sevmeyi ihmal ediyorsun bence... Bir an önce kıymetlenmen dileğiyle sağlık haberlerini ver bize merak ediyorum bende

Günaydın kîzlarr
Huzurlu, mutlu, sagliklı
Guzel haberlerle dolu bi haftamız olsun.
bol gebe haberlerini alacagımız bi haftaa olsun.AMİN

İnşallah yusuf erenimde kendi nefes almaya başlar.Amin
kuvezde kendi nefes alamiyor halaa

tatlımm her şey güzel olacak merak etme... Allah'a emanet elbet.
Yusuf Eren de inşallah çok kısa zaman içinde çıkacaktır. Sen kendini üzme onun yerine geleceği güne hazırlan. İyi beslen, dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…