kolay gelsin yorma kendini çokgünaydın kızlarrrrbugün yoga günü hepinizi öptümm
ne kadar çoğaldı kadına şidet (yada hep vardıda insanlar konuşamıyordu ) ama kadına şidete hayır önüne geçilmeli bunun ama ama hamile kadına şidet uygulayan erkekğin taaaa ................................Kızlar Günaydın iki gündür çok yogundum burda bir arkadaşım vardı Mayıs da boş gebelik geçirmişti iki gün önce de hamile olduğunu öğrendi ve eşi ile kavga etmişler eşi şiddet uygulamış polis hastane derken bizde kaldı bir gün arkadaş da kendi kendime dedim bu mu adaletin dünya
ne kadar çoğaldı kadına şidet (yada hep vardıda insanlar konuşamıyordu ) ama kadına şidete hayır önüne geçilmeli bunun ama ama hamile kadına şidet uygulayan erkekğin taaaa ................................
Aynen canim o kadar üzüldüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi yanında. Daha önce boş gebelik geçirdiğinde de şiddet vardı ailesinin evine gitmişti bu defa ailesine haber de veremedi hem vurmuş hem yüzüne çay dokmus bu nasıl canilik yine baristilar ama inşallah aynı şeyler olmazne kadar çoğaldı kadına şidet (yada hep vardıda insanlar konuşamıyordu ) ama hamile kadına şidet uygulayan erkekğin taaaa ................................
merhaba arkadaşlar, bende aylar önce bu gruptaydım ve listeye adımı yazdırmak için çok uğraşmış ama malesef başarılı olamamıştım. neysee benim eşimin morfoloji 2, hatta en son testte 1 e düşmüştü ama ona çok üzülemeden benim anestezili rahim filmimde iki tüpümde kapalı çıkmıştı. tek şansımız tüp bebekti. umut tüp bebeğe falan gittim görüştüm anlaştık, ama raporumu hemen alamadım araştırma hastanesinden. önce laporoskopi olmam söylendi bunun için de zayıflamam gerekiyordu bu sefer başladım rejime ve spora. 9 kilo falan verdim ama bu arada süte maydonoz koyup buharına oturdum, o karışıma yağlar damlattım. veee en önemlisi salatı tefriceye okumaya başladım 4444 tane. sabahlara kadar rabbime dua ettim. bir tek ondan istedim. umudumu hiç kaybetmedim tüp bebeğe gerek kalmayacağından çok emindim. tam reglimi beklerken laparoskopi olacaktım bitiminde o ay reglim gelmedi. arkadaşlar tabiki bilime inanıp peşinde koşturcaz ama lütfen rabbimizden umudunuzu kaybetmeyin."ARŞIN SAHİBİ ALLAHIM SEN OL DERSİN OLUVERİR. BENİM YAVRUM İÇİNDE OL DE OLSUN ALLAHIM. SEN KENDİNİ ÖVDÜĞÜN GİBİSİN SEN BÜYÜKSÜN BİZİM RABBİMİZSİN BENİMDE KUCAĞIMI MUCİZENLE DOLDUR ALLAHIM. BEN SENİN GÜNAHKAR ACİZ KULUNUM AMA BENİ EVLATSIZLIKLA SINAMA ALLAHIM." diye dua etmiştim çoğu zaman. Rabbim hepimiz hayalini kucağında koklamayı sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nasip etsin İnşaAllah. Dualarım sizinle sizde benim için dua edin lütfen.
yaaa bilemiyorum yaşayınca ne olur insan nasıl düşünür ama bir kere olmuşsa yine olur diye düşünüyorum allah yardımcısı olsunAynen canim o kadar üzüldüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi yanında. Daha önce boş gebelik geçirdiğinde de şiddet vardı ailesinin evine gitmişti bu defa ailesine haber de veremedi hem vurmuş hem yüzüne çay dokmus bu nasıl canilik yine baristilar ama inşallah aynı şeyler olmaz
Benim de dilimin ucuna geldi ne kadar şerefsiz adam var... Allah belalarını versin
sanada günaydınHEPİNİZE KUCAK DOLUSU GÜNAYDINLAR
Aynen canim o kadar üzüldüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi yanında. Daha önce boş gebelik geçirdiğinde de şiddet vardı ailesinin evine gitmişti bu defa ailesine haber de veremedi hem vurmuş hem yüzüne çay dokmus bu nasıl canilik yine baristilar ama inşallah aynı şeyler olmaz
yaaa bilemiyorum yaşayınca ne olur insan nasıl düşünür ama bir kere olmuşsa yine olur diye düşünüyorum allah yardımcısı olsun
Bende kocam kişisine kızgınım sanırım artık beni sevmiyo yada ben alınganım..geçen gece koltukta uyuyakalmış bende tvde film izliyodum...yatağa geç dedim neyese tamam dedi klakmadı bende yine aynı şeyi dedim...bana amma çenen düştü bir susmadın dedi gitti yattı sonra...zavalli bende çok üzüldüm ağladım..ben nelere katlanıyorum onun için evimiz için evlat için..o böyle şeyler demezdi bana sabahı hatırlamadı dediklerini ..ne yaptım ki dedi sana kırıldım dediğimde...bu sabahta burnum çok fazla kanadı beni işe bırakmaya uyandı..söyledim ona hiç tepki vermedi..peçetedeki kanıda gördü ve gayet sakindi..eskisi gibi üzerime titremiyo sanki..halbu ki önceden böylemiydi ne değişti hayatımızda....neyse ..
ben çıkıyorum kızlar keyifli bir gün geçirin inş
Günaydın kîzlarr
Huzurlu, mutlu, sagliklı
Guzel haberlerle dolu bi haftamız olsun.
bol gebe haberlerini alacagımız bi haftaa olsun.AMİN
İnşallah yusuf erenimde kendi nefes almaya başlar.Amin
kuvezde kendi nefes alamiyor halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?