Merhaba, bende Bursalıyım, Acıbadem de başladım bende, hayırlı olsun, hamile haberlerimizi yazmak dileğiyle..meraba bende bursadayimm ve cok sewindim.sizi goruncee nerde tedawi oluyosunuz acabaa nasil gidioo ben jinemedde tedawi olyyorumm :)
inşşşşşşşşşşşşşBugün itibariyle TSH ilacıma başladım...
Bakalım nolcek..
Yan etkisiz düzene sokarım inşallah...
gözün aydınnnarkadaslar yeni dahil oldugum bu topikten sevincli bir haber vererek ayriliyorum.bhcg 58.97 cikti.sonsu sukurler olsun.rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin
Demek dayanamadın arkadaşım, ama seni çok iyi anlıyorum. Madem yaptın iki günde bir yaptır bakalım katlanıyor mu? Inşallah değerin artar canımTransferden sonra 5.gunum bugun :)
4.2 cikti hcg :) tamam komik bi deger ama 10.gune belki katlicak yani :)
0.1 de cikabilirdi..
Çok pozitifim bu denememde
Yeter takvim yaptım. Ama sadece bebeğin gelişimini merak ettiğim için. Okuyup bilgi alacağım.gözün aydınnn
hayırlı olsun canımYeter takvim yaptım. Ama sadece bebeğin gelişimini merak ettiğim için. Okuyup bilgi alacağım.
Bende Şahin beyin hastasıyımMerhaba, bende Bursalıyım, Acıbadem de başladım bende, hayırlı olsun, hamile haberlerimizi yazmak dileğiyle..
Benimde gözükmüyor kuzumben geldimmmm
online olanlar gözükmüyor mu
başka konularada baktım göremedim de acaba genel mi yoksa benim baktıgım konularda mı in cin top atıyo
merabaaa ins yaaa guzell haberler alirizz yenimi basladinizz :)Merhaba, bende Bursalıyım, Acıbadem de başladım bende, hayırlı olsun, hamile haberlerimizi yazmak dileğiyle..
alla alla noldu ki bizim kk ya acabaBenimde gözükmüyor kuzum
Gözünaydın canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim duayı ksbul etmiş darısı başımıza Allahım bizimde dualarmızı kabul etsin süt buharına ne yağları damlatın söylebilrmsin canımmerhaba arkadaşdualari, bende aylar önce bu gruptaydım ve listeye adımı yazdırmak için çok uğraşmış ama malesef başarılı olamamıştım. neysee benim eşimin morfoloji 2, hatta en son testte 1 e düşmüştü ama ona çok üzülemeden benim anestezili rahim filmimde iki tüpümde kapalı çıkmıştı. tek şansımız tüp bebekti. umut tüp bebeğe falan gittim görüştüm anlaştık, ama raporumu hemen alamadım araştırma hastanesinden. önce laporoskopi olmam söylendi bunun için de zayıflamam gerekiyordu bu sefer başladım rejime ve spora. 9 kilo falan verdim ama bu arada süte maydonoz koyup buharına oturdum, o karışıma yağlar damlattım. veee en önemlisi salatı tefriceye okumaya başladım 4444 tane. sabahlara kadar rabbime dua ettim. bir tek ondan istedim. umudumu hiç kaybetmedim tüp bebeğe gerek kalmayacağından çok emindim. tam reglimi beklerken laparoskopi olacaktım bitiminde o ay reglim gelmedi. arkadaşlar tabiki bilime inanıp peşinde koşturcaz ama lütfen rabbimizden umudunuzu kaybetmeyin."ARŞIN SAHİBİ ALLAHIM SEN OL DERSİN OLUVERİR. BENİM YAVRUM İÇİNDE OL DE OLSUN ALLAHIM. SEN KENDİNİ ÖVDÜĞÜN GİBİSİN SEN BÜYÜKSÜN BİZİM RABBİMİZSİN BENİMDE KUCAĞIMI MUCİZENLE DOLDUR ALLAHIM. BEN SENİN GÜNAHKAR ACİZ KULUNUM AMA BENİ EVLATSIZLIKLA SINAMA ALLAHIM." diye dua etmiştim çoğu zaman. Rabbim hepimiz hayalini kucağında koklamayı sağlıklı hayırlı evlatlarımızı nasip etsin İnşaAllah. Dualarım sizinle sizde benim için dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?