2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

çok sağol yeterim heryerim uyuşuk gibi başım ağrıyor ne düşüneceğimi bilmiyorum

yeterim ben en iyi anlayanlardan biride sensin biliyorum ben ne diyeceğimi bimiyorum

çok iyi yürekli birisin biliyomusun kalbindeki sevgin kadar büyük bir mutluluk yaşamnı diliyorum bu tedavinin sonunda
GÜZEL YÜREKLİM her şey bizim için inşşş daha güzel günleri yaşamak vardır kaderimizde

çok sağol yeterim heryerim uyuşuk gibi başım ağrıyor ne düşüneceğimi bilmiyorum
hiç bir şey düşünme canım ağla (ağlamak istiyorsan ) uyu seni ne rahatlatıyorsa onu yap içine atma yeterki geçecek geçmek zorunda

Canım aynen benimde dileğim hepimizin yakınların gibi mucizeleri olsun

uzun zamandır ben karnımda evimde bir bebeğin olacağı hayalini kurmuyorum kuramıyorum bazan düşünüyorum ilk yılarda ne çok hayalim varmış şimdi bir çoğundan vaz geçmişim çünki umudum kalmadı çabaladım uğraştım ama olmadı belkide böylesi hayırlıdır diyorum artık ama en çok küçük yegenimi kucağıma aldığımda onu kokladığımda acaba ebnim evladım olsaydı nasıl kokardı diyorum onun elini tutuğumda içimden akıp giden sıcaklık varya kendi evladım olsaydı acaba aynı şeylerimi hisedecektim diyorum ama durup durup ALLAH ŞÜKÜR EDİYORUM iyiki teyzeyim iyiki halayım diyee iyiki onları koklayıp kokularını içime çekebiliyorum çok şükür allahım SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUM

Son düzenleme:

Hayatımda çok nadir ağlayan biriyimdir. Ilk tüp bebek tutmadiginda aynı duygulari hissederek sabaha kadar sigara içerek aglamistim bir iki hafta içinde toparlanip tatile çıkmıştık sonra bi 4 ay sonra denedik ..yani ne desek boş ama nolur yıpratmak kendini herseyin bir zamanı var allah yardimcin olsun inşallah

Benim ablamin hiç çocuğu olmadı ama o kadar hayırlı işlerle ugrastilar ki çocuğu olsaydı bu kadar sevabı olmazdı diyorum ben.ama senin için yine de rabbim dualar ediyorum egunal sen ve yıllardır bekleyen arkadaşlarım için her zaman dua ediyorum. .

ALLAH RAZI OLSUN DUA EDEN ETMEYEN TÜM DOSTLARIMDAN kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız

Canım ne desem boş... Ben de ilk 2 denemeden sonra sigarayı arttırdığımı ve akşamları mecbur olmamama rağmen erken yattığımı çünkü yalnız kalmaktan çok yorulduğumu hatırlıyorum... Benim şansım hep tatil dönemlerimize denk geldi negatifler... Alkolün de sigaranın da dibine vurmuştum... Bir süre sonra kendinde o gücü tekrar hissedeceksin merak etme... Ben 3. denemede buldum meleğimi... Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin doğumda hep dua edicem size... Bir an önce düzelmeye bak ve gül, eğlen bi süre arkadaşlarınla dışarı çık... Tatile gidin eşinle... Umarım tavsiyelerim hayat bulur da sen de çabucak toparlanırsın :)
Sevgiler

Kızlar bugün bir kitap gördüm ve hemen aldım... Tüp bebekle hamile kalan bir yaşam koçu yazmış problemi PCOS ve endometriyozis... Hayal kırıklıkları ve ufacık sevinçleri okurken bizi gördüm kitapta... İsmi 'BEBEKLE DOĞMAK' okumak isteyenler için...

O kitabı biliyorum içinde sonlara doğru güzel gerçek yaşanmış hikayeler var...bende size bir kitap önereyim tavuk suyuna çorba anne adayları için....tavsiye edebilirim güzel bazı yerlerde ağlayarak okumuştum..

Merhaba kızlar bugun transferim gerceklesti 2 tane transfer edildi biri iyi kalitede digeri orta insallah tutunurlar annelerine...Allah hepimizin yardmcısı olsun..
Tedavin hayirli bebisli olsun annelerine iyice tutunup bir daha birakmasinlar insallah

iyi akşamlar

daha önce bir kaç kez yazmıştım bu topiğe.şimdi işler ciddiye bindi.aralıkta allahın izniyle tedaviye başlıyoruz.size sormak istediğim bir kaç soru var.

eşimin değerleri normal.ben pkoluyum.hormonlarım normal.1 sene önce hsg çektirdim tüpler açık.1 negatif aşılamam oldu.yumurtalar ilaçlara ve iğnelere cevap veriyor ama döllenmiyor maalesef.

tüpten önce yaptırmam gereken test var mı?

Merhaba kızlar bugun transferim gerceklesti 2 tane transfer edildi biri iyi kalitede digeri orta insallah tutunurlar annelerine...Allah hepimizin yardmcısı olsun..
elinden geleni yapmışsın canım şimdi iş beklemede rabbim yüzünü güldürsün inşşş

Ayy insallahhh yaaaa :)
Benim de 2tane transfer oldu pazar gunu :)
Heyecan dorukta..
Stresten bir gecede reflü oldum ya, suan cok kotu durumdayim, ne pis biseymis reflu.. Bisey yiyip icemiyorum

Aramıza hoşgeldin. Herşey gönlünce olsun.
Ben de Ekim de başladım tedaviye.O yüzden taze taze bilgi verebilirim sana:)

Senden istenecek testler:
TSH
ST4
Rubella IgG
Tam kan sayımı
Hiv1+2ab
Hsb Ag
Anti HGV
Eşinden istenecek testler alttaki 3tane.
ve sperm sayımı
Bunların sperm sayımı hariç 6 ay içinde yapılanı varsa kabul ediyorlar.
Hsg 1 yıllık kabul edilir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…