- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Canim yarin daha guzel sonuclar bekliyoruz allahimin izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Arkadasim mrb. 5. Gun embriyosu iki adet mi transfer edildi sana?Aminnn :)
Ciktim simdi :) 2 tane trasfer ettiler :)
2 tane de dondurdular :) cok sukur rabbime.. Sabaha kadar uyuyamadim ya 5.gune giden olmazsa die..
Simdi cocuklarimi aldim eve gidiyorum hihihi
Kizlaaarr birsey sormak istiyorum 5. Gun embriyosu olup iki tane embriyokonulan warmi icinizde? Yada dr lariniz bu konuda ne diyor?
Canım dualarım seninle, yolun açık olsun ve inşallah bu sefer olsun.
Cnm bebislerini almisin super ya darisi basima...unsl bi omur seninle olur evlatlarin tatlim..Ben varim cano :)
Bugun 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.. Nasi yani ne diyorlar? Anlamadim :)
Sen istiyorsan olay bitmistir, gecen ay bi arkadasima yine 2 tane 5.gun yerlestirildi, ikisinin de kalp atisini aldilar cok sukur..
O baska bi merkezde yaptirdi..
Darisi basimiza :)
Aminnn canim, insallahh :) simdi bu 10 gun gecmek bilmez :)Cnm bebislerini almisin super ya darisi basima...unsl bi omur seninle olur evlatlarin tatlim..
allah kabul etsin bebişim tedavin su gibi geçsin sonundada imzan daki gibi bir melek seni bekliyor olsun inşSagol cnm evet bi tek yasin..
Sagolun kizlar allah razi olsun..
Cnm kisi basi bi tane 5 derken dagitacak misin ..
Isim tugba cnm cok sagol
ohh maşallah canım değerin çok güzel çıkmışKızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
oh maşallah beişip olup seni anne yapsınlar inşBen varim cano :)
Bugun 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.. Nasi yani ne diyorlar? Anlamadim :)
Sen istiyorsan olay bitmistir, gecen ay bi arkadasima yine 2 tane 5.gun yerlestirildi, ikisinin de kalp atisini aldilar cok sukur..
O baska bi merkezde yaptirdi..
Darisi basimiza :)
sara_28 senden gelecek güzel haberi bekliyorum
Yükseliyor inşallah yarın biraz daha yükselir allah yardım cin olsunKızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
senin adına çok heycanlıyımsağol canım inşallah o güzel haberi verebilirim
bende editör E egunal nerede diyorummm demekki anneye pasta yapıyordun ellerine sağlık eeeeeeeeeeeee 15 benimde doğum günüm bakalım bana nasıl bir pasta yapacaksınBir pazar akşamından hepinize sevgileeerrr
Yarın anneciğimin doğum günü münasebetiyle süpriz pasta yapmakla geçti günüm...
Güzel planlarım var kendisi için
Bir pazar akşamından hepinize sevgileeerrr
Yarın anneciğimin doğum günü münasebetiyle süpriz pasta yapmakla geçti günüm...
Güzel planlarım var kendisi için
senin adına çok heycanlıyım
annenin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdikleriyle sizlerle beraber inşallah
pastanın resmini istiyorum mutlaka
canım çok sağol ben kendimi her türlü sonuca alıştırmaya çalışıyorum ne bileyim
çok güzel bir renkKızlar bal köpüğü nasıl bir renk sizce açık tenliyim saçlarım 4 parmak dibi çıktı sarı yapmak istemiyorum artık.