sağol canım bir ucundan tuttum tedavinin gerisi gelecek artık sorunsuz ilerlemeyi nasip etsin Rabbim..
demek sende Bülent beyle tanıştın çok pozitif bir insan o güzel enerjisi yansıyor hemen..
canım değerin 28 çıkmış sanırım :) inşallah kat kat artar ptesi :) hemen vazgeçme :) hayırlısı ile olur inşallah :)Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim
canım benim rahim filmi 11. gün olmuştu :)ya bende kuşku duydum okuduğum kadarıylada hemen adet bitimi olması şart diolar kafam karıştı benimde
yani 11. gün derken adetten 11 gün sonramıcanım transfer sırasında tanıştık :) benim durum o an çok müsait değildi bacakları açmış yatıyordum:) çok cana yakın ama :) geldi yanağımı okşadı :)
canım değerin 28 çıkmış sanırım :) inşallah kat kat artar ptesi :) hemen vazgeçme :) hayırlısı ile olur inşallah :)
canım benim rahim filmi 11. gün olmuştu :)
zaten öle bi zamana gün veriyolar canım genellikle ama en yakın adet bitimine yakın zamana veriyolar bebiş olmadığından emin olmak içinarkadaşlar adet bittikten bir hafta sonra rahim filmi çekilirmi?bana o trihte numara verdiler
yani 11. gün derken adetten 11 gün sonramı
Amin inşallah canım benim Seninde hayırlı olsun Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun güzel haberlerini bekliyoruz
egunal nasılsın seninle daha önce 2012 tüp bebek forumundada yazışmıştık hatırladığım kadarıyla nasılsınEki Görüntüle 885557 2014 Yılı Bizim Yılımız OlsunEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Tüp Bebek Yapacak Tüm KK Üyelerini BekliyorumEki Görüntüle 885557
verdiklerine göre çekiliyor herhal de canım. Hiç bi fikrim yok ben hiç çektirmedim çünkü...
çekiyorlar bende adetten ten2 hafta sonra çekildim bayrama denk gelmişti ama korunun demişlerdi ne olur ne olmaz gebelik falan oluşmuş olabilir diyearkadaşlar adet bittikten bir hafta sonra rahim filmi çekilirmi?bana o trihte numara verdiler
Çok teşekkür ederim canım, inşallah yaa, dualara çok ihtiyacım var.Öncekileri raporlu fakültede yaptırmıştım. İlk önce Acıbademe gitmiştim ama eşimin gönlü olmadı. Devlet haklarımızı kullanmaktan yanaydı, kullandık baktık elde var sıfır, tekrar Şahin hocaya gittim . Hemen başlatmadı, öncesinde tedavi olmam gerektiğini söyledi, haftaya kontrolüm var, histereskopide olmak istiyorum. Bakalım neye karar verilecek. Sende durumlar nasıl, negatiflerin varmı?Tesekkur ins olur yeni yila bebeginle girersin canim önceki denemenidemi sahin hocada yapmistin
Değerim artarsa geleceğim tabi ama artmazsa gelmem
Bence bu sefer olmuşSonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
Canimm tedaviye baslaman beni cok heyecanlandirdi..yazmasam da sizleri okuyarak takip ediyorum..bebegimin kalbi durduktan sonra uzun sure kendime gelemedim..bebekte kromozom fazlaligi cikti..o y uzden sagliksizmis..Rabbim ne kadar buyuk ki bana karar verme durumu yasatmadan kendi verdi kendi aldi..yeni yeni kendimize geliyoruz esimle...ben neden sana yazdim..maslak acibadem e bes dk lik bir yerde oturuyorum kuzum..sunu bil her zaman kapim sonuna kadar acik..gelmeni tedavi surecini rahat gecirmen cin elimden geleni yapmayi cok isterim..dilerim Rabbim yuzune guler bebegin seninle olur bu tedavinle..sevgiyle kal guzel yurekli insan..
Evet, orasi oyle :) çok bilmek iyi olmuyor bazen ama..
Bu ay o kadar cok tup bebek ilaci sattim ki, noldu bize boyle, ne kadar cok var cocuk hasreti ceken..
hep de ucuz ucuz verdim, bi de arkalarindan dua ettim :) boyle eczaciyi nerde bulcaklar :)
Bencede adres alalım şekerim..ne güzel sevabada girmişsin canım
benim aldıgım eczanecide baya güzel indirimler yapmıştı ilaçlarda
bide sen üstüne dua etmişsin daha ne olsun valla ilaçları almaya sana gelmek lazım
ayyyyyyySonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
Yok canım ya buram buram kimyasal kokuyorayyyyyyy
kuzummmmmmmmm bu haberi okuduguma okadar sevindim ki
canım inşallah sağlıklı bir gebelik olucak bu sefer asıl test günündeki değerin de inşallah güzel çıkar
Rabbim seni ve bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
Phala hamilesindiyorum ben
Yok kuzum ya bu değerle biraz zorBence bu sefer olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?