• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Mıhtar gibisin yeminlen :KK70:
Melindamın 4. kez tüpe gittiğini okuyunca dondurulmuş olabilir diye şey ettimdi :KK22:
Phala'nın da gönlüne göre versin Rabbim :KK68:
Hahahah eski mihtarlardan kim kaldi ben : )
Su kk nin en leri yarismasi var ya seni de aday gostericimm ama hangi kategori bilemedim

Hahahah eski mihtarlardan kim kaldi ben : )
Su kk nin en leri yarismasi var ya seni de aday gostericimm ama hangi kategori bilemedim
hangi dalda merak ettim :KK17: ileri görüşlü olmamdan kaynaklanıyo bunlar hep:KK48:
biraz da ümitsizlikten sanırım. aşılamadan nasıl ümidi kestiysem tüpe gittim, tüpü de tutturamayıp dondurulmuş transferine geçtim :KK70:

İstenmedigim yerde durmam diye bisi var bu yaglar ne yuzsuz cikti kigizzzzz hahahahahaha illa kov beni dior eee kim kovar tabiki spor dedigin gibi. Yemicem anacim yemicem gr dusmuyor yoksa

Bende de gram oynamadı sanki öyle hissediyorum yarın sabah görcem...
Dün tv de bir diyetisyene dek geldim diyor ki ana öğünler arasında 4-5 saat olmalı ara öğün sadece 1 kez olmalı o ara öğünü ister sabah öğle arasında ister öğle akşam arasında istersenizde akşamdan sonra yiyin diyor.Bu şekilde kilo vermemeniz imkansız diyor..Yeşillik ,salatalık ve domates sınırsız diyor...Ama diyet listesi vermedi...Günde 1 yumurta mutlaka olsun diyor...Bilhassa süt ve süt ürünlerinde layt olanları tercih edin diyor...Bol su için diyor..Ne çok şey demiş :KK48:

bugün benim doğum günüm :KK23:

23341ta9[1].gif
bdheader.gif
dogum4ro3.gif
happy%20birthday2.gif
happy%20birthday3.gif
happyc[1].gif
haraketlidogu[1].gif

Canimmmm dogum gunun kutlu olsun
Yeni yasinda anne olasin insallah kutlamayi pc gecince yapicim
Simdilik bu kadarcik ama devami gelicik : )
tamam çiçeem sağol, yeni yaşımda hepimiz anne oluruz inşallah, hepimizin anne olduğunu görmek istiyorum bu yıl :KK68:

hangi dalda merak ettim :KK17: ileri görüşlü olmamdan kaynaklanıyo bunlar hep:KK48:
biraz da ümitsizlikten sanırım. aşılamadan nasıl ümidi kestiysem tüpe gittim, tüpü de tutturamayıp dondurulmuş transferine geçtim :KK70:
Delisin sen ya ;p
Sen bunlari dusunme insallah okdr zaman bekletmez bebisin

33
Biraz anlatsana neden tüp bebek yapıyorsun hangi hastane sorun ne ....

33 yaşındayım
Doktorlar hiçbir sorunumun olmadıgını söylüyor
3 düşüğüm

13 hafta 8 hafta 12 hafta

var bir kezde tüp bebek yaptırdım ama onda gebe kalamadım şimdi ikinci denemeyi yaptıracağım

Acıbadem tüp bebek merkezinde Bülent bey ile tedavi göreceğim adet gördüğümde tedaviye başlayacağım

Bende de gram oynamadı sanki öyle hissediyorum yarın sabah görcem...
Dün tv de bir diyetisyene dek geldim diyor ki ana öğünler arasında 4-5 saat olmalı ara öğün sadece 1 kez olmalı o ara öğünü ister sabah öğle arasında ister öğle akşam arasında istersenizde akşamdan sonra yiyin diyor.Bu şekilde kilo vermemeniz imkansız diyor..Yeşillik ,salatalık ve domates sınırsız diyor...Ama diyet listesi vermedi...Günde 1 yumurta mutlaka olsun diyor...Bilhassa süt ve süt ürünlerinde layt olanları tercih edin diyor...Bol su için diyor..Ne çok şey demiş :KK48:
Off bu sut urunlerinin de light olanlarini sevmiyorum kiii
Normalinden daha az miktarda tuketiyorum
Yarin merakla bekliyorum senin durumunu

33

33 yaşındayım
3 düşüğüm

var bir kezde tüp bebek yaptırdım ama onda gebe kalamadım şimdi ikinci denemeyi yaptıracağım

Acıbadem tüp bebek merkezinde Bülent bey ile tedavi göreceğim adet gördüğümde tedaviye başlayacağım

İyi bir doktorla yola devam ediyorsun canım inşallah bu düşüklerin sebebi bulunup gereken yapılır..Çok zor gebe kalıyorsun ve kaybediyorsun hem de 3 kez hiç kolay değil...Belki dek geliriz hastanede Ankara dan oralara geleceğim tutar belki:KK19:

33

33 yaşındayım
3 düşüğüm

Allah yardımcın olsun, sorun olduğu aşikar, tekrarlayan düşükler için testler yapıldı mı? bu arada acıbademin hangi şubesi?

İyi bir doktorla yola devam ediyorsun canım inşallah bu düşüklerin sebebi bulunup gereken yapılır..Çok zor gebe kalıyorsun ve kaybediyorsun hem de 3 kez hiç kolay değil...Belki dek geliriz hastanede Ankara dan oralara geleceğim tutar belki:KK19:
ne zmn geliyosun egu, kaynaşırız belki :KK73:

Off bu sut urunlerinin de light olanlarini sevmiyorum kiii
Normalinden daha az miktarda tuketiyorum
Yarin merakla bekliyorum senin durumunu

Ben de layt yemektense hiç yemem geçen marketten bisküvi vs..almıştım hatırlarsan daha hiç yemedim sevmiyorum light ürünleri..Yarın görcez bakalım kaç gram gitti ya da gitmedi:KK17:

Back