• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar moralim bozuk iki yıldır kapanmak istiyorum ben özel sektördeyim gıda market sektörü bugün müdürle konuştum benim durumu sormuş şirket kapanmasın yada kapansın karışmıyomuş saygı duyuyomuş bazı muhafazakar şehirlerde varmış kapalılar eee bunu bende biliyorum işte benim yaşadığım yer yazlık bölge burda beni üzecek tepki alırsam üzülürsem yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş...falan filan alkol satışıda var ya bide bu mevzularda zaten her gece ayyaşların vızırtısı yetiyo beni türbanlı görüp banada laf söyleyenler tepki verwnler olurmuymuş falan filan bende rafa kaldırmak zorunda kaldım sanırım mahalle baskısı kapanmak isteyenler ićin var galiba bize her ne kadar tersi densede...siz olsanız ne yapardınız fikir istiyorum arafta kaldım...
canmm bence sen içinden ne geliyosa onu yap bu Allahın emri sonuçta sen hazırsan gerisi önemli değil bende yeni kapandım sayılır bi sene olmak üzere kimseye fikir sormadım eşime bile hatta o kadar zorlandı ki kapalı olmama alışamadı ama şimdi çook sükür alıştı ve çok mutluyum sen kendini hazır hissediyosan kapan ve sabret ne tepki gelirse Allahıma sığın o çok büyük sana güç ve sabır verecektir:KK68::KK68:

Ve melindam kırmızı kart gördü:stop:yarın nasipse bursa yolcusuyum:KK55:salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor:KK14:inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum :KK46:dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum :KK36::KK36::KK36:
ayy şükür kuzum benmm hayırlı yolculuklar inşallah ve bebişine kavuş öyle don evine inşallaaah amin:KK68::KK68::KK68:

günaydın herkeseee:KK68: hava buz gibi oldu resmen ya:KK51:

kızlar günaydınlar nasılsınız İNŞŞ HERKES İYİDİR GÜZEL HaBERLER VARDIR pc sorun vardı kaç gündür gelemedim o yüzden geçmişe hiç bakmıyorum

Ve melindam kırmızı kart gördü:stop:yarın nasipse bursa yolcusuyum:KK55:salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor:KK14:inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum :KK46:dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum :KK36::KK36::KK36:
hayırlı olsun tedavin bu son tedavi olur ve aile ferdi gelir busefer yuvana inşll

slm kızlar aranıza yeni katıldım.tüp bebek yaptrdm.bugun transferrde 5.günüm .ilk deneyimim.bi belirtim yok henüz inşallah mutlu haberi alırrm cok heycanlyym
cnm hoşgeldin benim ilk tedavim olacak o yüzden pek hakim değilim transfer sonrasına ama bilenler yazar aslında takılma ya sen o anların tadını çıkar inşlh bebeğin seninledir..

Herkese gunaydin : )
Tlfdan baglandigim icin gunun sarkisini henuz paylasamadim ama pc elime gecirince paylasicagim
E egunal diyetin sabah ogunu tamam ceviz haric unuttum almayi bgn alcam ama sende durum nedir ankara : )

Herkese gunaydin : )
Tlfdan baglandigim icin gunun sarkisini henuz paylasamadim ama pc elime gecirince paylasicagim
E egunal diyetin sabah ogunu tamam ceviz haric unuttum almayi bgn alcam ama sende durum nedir ankara : )

Ben o diyeti yapmayacam ki:KK48:
Dikkat etmeye devam edicem...
Plates bantlarım gelsin platese başliciimmm:KK49:

Ben o diyeti yapmayacam ki:KK48:
Dikkat etmeye devam edicem...
Plates bantlarım gelsin platese başliciimmm:KK49:

Hhahahahhaha : p
Ozaman ben bi kac gun denemeyi dusunuyorum gelismeleri bildiririm sana canim. Plates cok etkili gercekten ama kolilerden bulamam simdi lastigi topu bende egzersiz yapicam sadece
Sinir olmaya basladim zaten sabah yine tartildim gr dusmemis ya niye boyle oldu

Ne yapmam gerek peki sizce..eşim çocuk olunca işi bırakırsın o zaman istediğini yaparsın diyo..başta kendi annem bile gençsin niye kapanmak istiyosun diyo herkes aynı şeyi söylüyo sanki herkes normal ben mi garibim..

Siz garip değilsiniz stres yapmayın bence :)
Bu konu da size tek tavsiyem çok okumak olur. Kapanmanın yaşla bir alakası yoktur. İsterseniz kapanırsınız isterseniz açılırsınız bu bir özgürlüktür. Kuran'ı Kerim de örtünmenin yeri vardır. Ama türban şeklinde geçmez. Ama dediğim gibi bunun doğrusunu bilmek sizin araştırıp okumanızla bulabileceğiniz bir yoldur. Kuran okunarak öğrenilir. Ama bu kapanmayın anlamına gelmez. Örtünmek ne sizi daha iyi bir kul, ne de daha kötü bir kul yapar. İnsanların ne dediği değil sizin kendinizi nasıl iyi hissedeceğiniz önemli. Burası yazılı bir paylaşım ortamı olduğu için çok konuşmak istemiyorum bu konuda yanlış anlatmak ve yanlış anlaşılmaktan korkarım. Ama tek önerim bunu sadece kendi içinizde halledebileceğiz ve takıldığınız yerde de Kuran'a danışmanızdır. İnsanlara değil.
Sevgiler..

kızlar günaydınlar nasılsınız İNŞŞ HERKES İYİDİR GÜZEL HaBERLER VARDIR pc sorun vardı kaç gündür gelemedim o yüzden geçmişe hiç bakmıyorum

Günaydınn yeteeeerr :) Bende telefondan hafta sonları anca bakıyorum. Bi bakıyorum sayfalarca yazılmıs o yüzden zor oluyor tek tek okuyup cevap yazmak:)

Hhahahahhaha : p
Ozaman ben bi kac gun denemeyi dusunuyorum gelismeleri bildiririm sana canim. Plates cok etkili gercekten ama kolilerden bulamam simdi lastigi topu bende egzersiz yapicam sadece
Sinir olmaya basladim zaten sabah yine tartildim gr dusmemis ya niye boyle oldu

Ama bende anlamadım kaç gündür neden takıldı acaba kilo..Bende yarın anneme geçicem merak ediyorum acaba bende mi aynı yerde sayıyorum...Belli ki spor şart bize:KK48:

Yolun açık olsun Rabbime emanet inşallah bu sefer vaktidir:)

Back