• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İyi bir doktorla yola devam ediyorsun canım inşallah bu düşüklerin sebebi bulunup gereken yapılır..Çok zor gebe kalıyorsun ve kaybediyorsun hem de 3 kez hiç kolay değil...Belki dek geliriz hastanede Ankara dan oralara geleceğim tutar belki:KK19:

Hiç gebe kalmasaydım bukadar çok üzülmedim ama gebe kalıp kaybetmek beni çok daha fazla üzdü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Burayı çok araştırdım inşallah doğru bir karar vermiştim daha önce gittiği merkezde çok ünlü bir merkezdi ama sonuç alamadım ama merkezi değiştirme nedenim sonuç almamamdan değil sonrasında benimle hiç ilgilenmemeleri nedeniyle bülent bey ile devam etmeye karar verdim inşallah doğru bir karar vermişimdir

Siz hangi merkezde tedavi görüyorsunuz

Hiç gebe kalmasaydım bukadar çok üzülmedim ama gebe kalıp kaybetmek beni çok daha fazla üzdü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Burayı çok araştırdım inşallah doğru bir karar vermiştim daha önce gittiği merkezde çok ünlü bir merkezdi ama sonuç alamadım ama merkezi değiştirme nedenim sonuç almamamdan değil sonrasında benimle hiç ilgilenmemeleri nedeniyle bülent bey ile devam etmeye karar verdim inşallah doğru bir karar vermişimdir

Siz hangi merkezde tedavi görüyorsunuz
İnşallah herşey yolunda gider bu kez..
Ben 1 kez gazi üniversitesinde 2 kez de başkent üniveristesinde tedavi gördüm..
1 kimyasal 1 de dış gebelik yaşadım..
1.5 yıldırda tedavilerden uzağım..
4.deneme için merkez arayışındayım..

İnşallah herşey yolunda gider bu kez..
Ben 1 kez gazi üniversitesinde 2 kez de başkent üniveristesinde tedavi gördüm..
1 kimyasal 1 de dış gebelik yaşadım..
1.5 yıldırda tedavilerden uzağım..
4.deneme için merkez arayışındayım..

Sizde çok zor zamanlar gecirmişsiniz inşallah kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Ben hiç ara vermeden kendimi yeni bir tedavinin icine attım eğer tedavilerden uzaklaşırsam kendimde başlamak için güç bulamam diye düşünüyorum Allahım inşallah bizimde yüzümüzü güldürür.

Allah yardımcın olsun, sorun olduğu aşikar, tekrarlayan düşükler için testler yapıldı mı? bu arada acıbademin hangi şubesi?

Evet bana hiç sorun yok dediler takii Bülent hocayla tanışana kadar o bana tekrarlayan düşüklerin nedeni genetik olabilir dedi bakalım yapıp göreceğiz gercekten genetik bir problemden dolayı Acıbadem Maslak Bülent tıraş

10 numaralı göz makyajınımı beğendin ben 7 ye verdim oyumu pek güzel gözler var dimi maşallah kızlara..

evet 1-7-10 arasında gittim geldim. ama konsept gereği 10 en uygunu gibi geldi.
bende 10 numarayı begendim konsepte en uygun o:D
7 de güzel duruyor ama fotograflandırma olarak dogru bulmadım tam görüntü olsa daha net karar verebilirdim

bugün benim doğum günüm :KK23:

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:MUTLU YILLAR SANA:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

1 (1).gif 1 (1).jpg 1 (2).gif
1 (3).gif 1 (4).jpg 1 (5).jpg

Evet bana hiç sorun yok dediler takii Bülent hocayla tanışana kadar o bana tekrarlayan düşüklerin nedeni genetik olabilir dedi bakalım yapıp göreceğiz gercekten genetik bir problemden dolayı Acıbadem Maslak Bülent tıraş
inşallah sorun bulunur ve çözüm yakındır cnm, Allah yardımcınız olsun.

Merhaba
Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Hikayeniz de malesef talihsizlik var çünkü 3 kere düşük yapmış birine genetik araştırma yapılmadan tüp bebek kararı vermeleri gerçekten olmamış, ama olan olmuş yarına bakmak lazım. Dilerim tez vakit muradınıza kavuşursunuz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Back