• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bilmediğim bir şehrin yabancı sokaklarından birinde, tanımadığım bir evde bilgisayarın başında oturan güzel insan.. sanki yıllardır tanıyor gibi hissettiğim nadide insan.. inceliğin için teşekkür ederim. :KK42: gebelik psikolojisi işte çok duygulandım gene..

CanımmM''' :KK74: bende senin mesajını okuyunca çok mutlu oldum tşk ederim tatlım
duygulanma kız artık bak benide ağlatacaksın şimdi :cry:
ağlamak yok :KK20:bugün senin dogum günün:D hadi gülümse :KK48::KK19:

Bizler doktot
Merhaba
Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Hikayeniz de malesef talihsizlik var çünkü 3 kere düşük yapmış birine genetik araştırma yapılmadan tüp bebek kararı vermeleri gerçekten olmamış, ama olan olmuş yarına bakmak lazım. Dilerim tez vakit muradınıza kavuşursunuz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

Bizler doktor değiliz onlar söylerse onu yapıyoruz evet hiçbirine bu önerilmedi

Tüp bek yapan merkezde gayet ünlü merkez ama hiçbir araştırma yapmadan direk beni tüp bebeğe aldılar zaten sonuç beklenen sonuc oldu

Dondurulmus değil kuzum 4.deneme sil baştan :KK48:bu zamana kadar hiç dondirik çıkmadı:KK14:

dondirik :KK19: ayy çok tatlıymış sevdim bunu
benimde hiç dondiriğim olmadı :KK14:o kadar yumi çar çur oldu :KK51:
neyse artık taze taze gelicekler annelerinin göbüşlerine :KK46::nazar:

doğum günün kutlu olsun yeni yaşında istedğin herşey olsun inşlh....

33

33 yaşındayım
Doktorlar hiçbir sorunumun olmadıgını söylüyor
3 düşüğüm

13 hafta 8 hafta 12 hafta

var bir kezde tüp bebek yaptırdım ama onda gebe kalamadım şimdi ikinci denemeyi yaptıracağım

Acıbadem tüp bebek merkezinde Bülent bey ile tedavi göreceğim adet gördüğümde tedaviye başlayacağım
bu sefer yüzün güler inşlh bebeğin seninle olur...

Canım bence sen 5.güne yani yarına hazırla kendini bu ayrıca süper haber:rolleyes:
Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.

Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.

Dilerim sımsıkı tutunmak için seni bekliyorlardır:) Bi de ikiz olursa ne güzel olur.. Allah hayırlı gebelıkler ve hayırlı evlatlar nasip etsin bu transfer ile :anneadayı::anneadayı:

Dilerim sımsıkı tutunmak için seni bekliyorlardır:) Bi de ikiz olursa ne güzel olur.. Allah hayırlı gebelıkler ve hayırlı evlatlar nasip etsin bu transfer ile :anneadayı::anneadayı:
İnşallah canım benim, bu güzel duan ve dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. İnşallah her şey senin söylediğin gibi güzel geçer...

İnşallah canım benim, bu güzel duan ve dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. İnşallah her şey senin söylediğin gibi güzel geçer...

Yapabileceğimiz tek şey dua etmek, umud etmek... Dilerim Rabbim muharrem ayı hürmetine bizim dualarımızı bize hayırlı kılar. Gönlünü hoş eder. :KK15:

Çatladık yani..
Embriyolarını aldılar vermiyorlar haberi bile verirken binbir nazla bekle dur..
Evlatlarına sahip çık yarın git al gel onları:KK48:

:KK9::KK9::KK9: çok şükür herşey yolunda canım Rabbim yardımcın olsun
bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah :KK19::nazar::KK46:

Back