• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ve melindam kırmızı kart gördü:stop:yarın nasipse bursa yolcusuyum:KK55:salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor:KK14:inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum :KK46:dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum :KK36::KK36::KK36:
hayırlısı olsun melindam, dondurulmuş mu transfer edilcek? inşallah vakti gelmiştir. Rabbim bu günleri unuttursun dilerim.

Ama bende anlamadım kaç gündür neden takıldı acaba kilo..Bende yarın anneme geçicem merak ediyorum acaba bende mi aynı yerde sayıyorum...Belli ki spor şart bize:KK48:

Bilmem ki fazla mi yiyorum acaba bende anlamadim. Su imdati yapmicam cok yiyosun onda bide.kilo artisi olur diye korktum dogrusu
Hem sende yalmicakmissin dikkat etmeye devam.

Bilmem ki fazla mi yiyorum acaba bende anlamadim. Su imdati yapmicam cok yiyosun onda bide.kilo artisi olur diye korktum dogrusu
Hem sende yalmicakmissin dikkat etmeye devam.
Dedim ya sana ben bu son diyeti yaparsam hiç kilo veremem..
Çok yeniyor..
Dikkat edip sporla destekleyecez başka çaremiz yok canım...
Belli yerleşmiş yağlar var bizimle bütünleşmiş ailemizden biri olmuşlar artık :KK48:

canım embriyo transferi mi oluyorsun kısmetse, doğru mu anladım?
Kuzum phala embriyolarindan hbr bekliyor transferi olucak Allah in izniyle

hayırlısı olsun melindam, dondurulmuş mu transfer edilcek? inşallah vakti gelmiştir. Rabbim bu günleri unuttursun dilerim.
Melindam da izmirden bursaya gidiyor tedavi icin
İnsallah vakti gelmistir bebisle doner evine
Yeni tedavi dondurulmus degil canim

Buradayim tatlim da tlf anca idare et sende
Smileyim yok tlf da yaaaa (kusen smiley)ama telefona kusen : ()))

MERHABA KIZLAR
hap devrim bitti artık aşılama tüp bebek rabbim çok yormadan gönderir bebişimi

Kuzum phala embriyolarindan hbr bekliyor transferi olucak Allah in izniyle

Melindam da izmirden bursaya gidiyor tedavi icin
İnsallah vakti gelmistir bebisle doner evine
Yeni tedavi dondurulmus degil canim

Buradayim tatlim da tlf anca idare et sende
Smileyim yok tlf da yaaaa (kusen smiley)ama telefona kusen : ()))

Mıhtar gibisin yeminlen :KK70:
Melindamın 4. kez tüpe gittiğini okuyunca dondurulmuş olabilir diye şey ettimdi :KK22:
Phala'nın da gönlüne göre versin Rabbim :KK68:

Dedim ya sana ben bu son diyeti yaparsam hiç kilo veremem..
Çok yeniyor..
Dikkat edip sporla destekleyecez başka çaremiz yok canım...
Belli yerleşmiş yağlar var bizimle bütünleşmiş ailemizden biri olmuşlar artık :KK48:

İstenmedigim yerde durmam diye bisi var bu yaglar ne yuzsuz cikti kigizzzzz hahahahahaha illa kov beni dior eee kim kovar tabiki spor dedigin gibi. Yemicem anacim yemicem gr dusmuyor yoksa

İnşallah tatlım fazla uğraşmadan evladına kavuşursun...
AMİN CANIM İNŞ.İSTEYEN BENİM GİBİ OLUP HASRETLE BEBİŞ BEKLEYEN HERKES BİRAN ÖNCE SAĞLIKLI SIHHATLİ KAVUŞURUZ

Back