- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
canım embriyo transferi mi oluyorsun kısmetse, doğru mu anladım?Bu gün bana haber gelecek canım, dua et ne olur güzel haberler alayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım embriyo transferi mi oluyorsun kısmetse, doğru mu anladım?Bu gün bana haber gelecek canım, dua et ne olur güzel haberler alayım
hayırlısı olsun melindam, dondurulmuş mu transfer edilcek? inşallah vakti gelmiştir. Rabbim bu günleri unuttursun dilerim.Ve melindam kırmızı kart gördüyarın nasipse bursa yolcusuyumsalı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyorinşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum
Canim benim hayirlisi olsun insalah bu sefer olur bebis gelirKızlar günaydın. Hastaneye gittim. Klomene başlıyorum yine günde 1 doz. Hayırlara vesile olsun
amin cnm inşallah, hayırlısıyla..Canim benim hayirlisi olsun insalah bu sefer olur bebis gelir
Rabbim yardimcin olsun
Ama bende anlamadım kaç gündür neden takıldı acaba kilo..Bende yarın anneme geçicem merak ediyorum acaba bende mi aynı yerde sayıyorum...Belli ki spor şart bize
evet benim o
Dedim ya sana ben bu son diyeti yaparsam hiç kilo veremem..Bilmem ki fazla mi yiyorum acaba bende anlamadim. Su imdati yapmicam cok yiyosun onda bide.kilo artisi olur diye korktum dogrusu
Hem sende yalmicakmissin dikkat etmeye devam.
Merhabaaaa..Merhabalar
Bende varımmmmm
Kuzum phala embriyolarindan hbr bekliyor transferi olucak Allah in izniylecanım embriyo transferi mi oluyorsun kısmetse, doğru mu anladım?
Melindam da izmirden bursaya gidiyor tedavi icinhayırlısı olsun melindam, dondurulmuş mu transfer edilcek? inşallah vakti gelmiştir. Rabbim bu günleri unuttursun dilerim.
maybeybiiiii
Kuzum phala embriyolarindan hbr bekliyor transferi olucak Allah in izniyle
Melindam da izmirden bursaya gidiyor tedavi icin
İnsallah vakti gelmistir bebisle doner evine
Yeni tedavi dondurulmus degil canim
Buradayim tatlim da tlf anca idare et sende
Smileyim yok tlf da yaaaa (kusen smiley)ama telefona kusen : ()))
İnşallah tatlım fazla uğraşmadan evladına kavuşursun...MERHABA KIZLAR
hap devrim bitti artık aşılama tüp bebek rabbim çok yormadan gönderir bebişimi
bayılırım gizemli hatunlaraevet benim o
bayılırım gizemli hatunlara
Dedim ya sana ben bu son diyeti yaparsam hiç kilo veremem..
Çok yeniyor..
Dikkat edip sporla destekleyecez başka çaremiz yok canım...
Belli yerleşmiş yağlar var bizimle bütünleşmiş ailemizden biri olmuşlar artık
AMİN CANIM İNŞ.İSTEYEN BENİM GİBİ OLUP HASRETLE BEBİŞ BEKLEYEN HERKES BİRAN ÖNCE SAĞLIKLI SIHHATLİ KAVUŞURUZİnşallah tatlım fazla uğraşmadan evladına kavuşursun...
bugün benim doğum günümAma sen bayılma hakkımızda dedikodu çıkar