• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ve melindam kırmızı kart gördü:stop:yarın nasipse bursa yolcusuyum:KK55:salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor:KK14:inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum :KK46:dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum :KK36::KK36::KK36:

Canımmmm inşallah sonunda bebişine kavuşacaksın... İçime doğuyo senin de oğlun olcak ;)

Durumları iyi olmasa 5.gün riskini almazlardı diye düşünüyorum.
Embriyolarda 2 gün hafta sonu tatiline girdiler demek inşallah yan gelip yatmazlar tatil diye çalışmaya devam etmişlerdir:KK48:
Bana çekmiş lerse yatmamışlardır:KK70:babaya çekmiş lerse bilemem :cool:

Ve melindam kırmızı kart gördü:stop:yarın nasipse bursa yolcusuyum:KK55:salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor:KK14:inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum :KK46:dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum :KK36::KK36::KK36:
canım hayırlı olsunnnnn kırmızılarrrrr :) inşallah tedavin su gibi akar geçer ve güzel sonuçlarını alırız :)

ben de iyiym canım dün namaz kılmaya kalktım tekrar açmadım intrneti şimdi gördüm ve misafir geliyo yoldalar kaynımlar gelecekler sonra görüşürüz inşallah :KK68:
Allah kabul etsin canım.
ozaman sana kolay gelsin misafir ağırlıcaksın madem ki sonra görüşürüz inşallah :KK54:

canım benim:KK19: hayırlara vesile olsun inşallah :KK68:
tedavin su gibi geçsin bebeğinin müjdesini al inşallah :D
dualarımız sizinle tabiki :KK19:

Ben Nar Satiroglu Hastanesi (Hakan Satiroglu) Ankara da.
Sorunum tek yumurtaligim ve tek tupum var. Fsh im 12.50 rezervi mde azalma var. 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.gun transferi yapıldı.
Canım bunlara rağmen 3 yumurta toplanması çok çok iyi, üstelik iki tane transferin olmuş. Daha ne inşallah onlarda sana tutunur ve bir daha tedaviye ihtiyaç duymazsın.

Back