• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu sayfa bana uğurlu geldi umarım hepinize uğurlu gelsin inşallah... hamileliğim boyunca yazmasam da hergün bi kolaçan etmek için girmeye çalıştım. hep dua ettim hepinize. ama asıl duam doğum anında olucak inşallah kabul olur da hepiniz bu duyguları yaşarsınız... kızımla selfie çekip paylaşıcam sizinle :D umarım kolay geçer doğum.. sevgiler...
O güzel selfienizi bekliyoruz heyecanla..
Yarın bu saatlerde kucağında olur sanırım:anneadayı::KK46::nazar:

Transferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
Ne güzel bir haber bu çok tebrik ederim...
Sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum tatlım:KK19:

Merhaba yazınıza ilgisiz kalamadim.
Beni yanlış anlamanızı istemem ama mahalle baskısı derken biraz haksızlık gibi geldi bana.
Zira kapanmak istemek dini bir mecburiyetten istinade kişinin kendi mahremiyetidir. Buna karar verecek olan da kişiden başkası degildir. Eğer kapanmak isterseniz bunu kimseye sormamalısınız. Bir de alkol içmek haramdır ama alkol satarak para kazanmakta en az onun kadar helal değildir. Yani bütün yönüyle düşünmek gerekli her şeyi. Olmak isteyipte olamadığınız durum ve şekiller yalnız sizin sorumluluğunuzdadır. Bu yazdıklarımı bir eleştiri olarak görmeyin lütfen benim fikrim bu yönde sadece.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgiler.
Ne yapmam gerek peki sizce..eşim çocuk olunca işi bırakırsın o zaman istediğini yaparsın diyo..başta kendi annem bile gençsin niye kapanmak istiyosun diyo herkes aynı şeyi söylüyo sanki herkes normal ben mi garibim..

Transferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

Slm arkadaslar az önce hastaneyi aradım büyük ihtimalle yarın transfer yapılacak dedıler ama benım bi sorunum var ben şimdi dudulludayım drm şişlide yarın ordamı kalsam evemi gelsem karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen deneyımli anneler

Ne yapmam gerek peki sizce..eşim çocuk olunca işi bırakırsın o zaman istediğini yaparsın diyo..başta kendi annem bile gençsin niye kapanmak istiyosun diyo herkes aynı şeyi söylüyo sanki herkes normal ben mi garibim..
Cnm konuyu tam bilmiyorum ama yazin bana sunu hatirlatti Hz Ebubekir namaza giderken abdest almis kosarak namaza giden yedi yasinda bir cocuk gorur cocuk cocuk der sen daha kucuksun niye acele ediyon namaz sana farz degil daha cocugun cevabi ise ey ebubekir dun arka mahallede bir cocuk altiyasindaydi oldu olum genc yasli diye ayirmiyor demis kusura bakma haddim degil ama olum bize nezaman gelecek biliyomuyuz senin kalbinden ne geciyorsa ona bak

Kızlar ikinci denemem 11 gün 142 çıktı kan değerim. 9 gün idrarda ikinci çizgiyi silik gördüm. Yarın kan testi tekrarlanacak. 14 günü oluyor yarın kaç çıkması gerekiyor.birde progesteron kaç çıkması gerekiyor.

Eurofertil demi yaptırdın sorununuz neydi bende baslicamda

Kuruhasanlar ölmesin yaşasınEn Büyük KK:KK48:
Ayşenurcum blöf yaptı haftaiçi ama yemedi gitmek istiyorsan buyur git dediler jüriyi takdir ettim..

Lastiklerim vardı kullanılmış istemedim yenisi alayım dedim..Topuda daha önce almıştım ama sevmedim kullanamadım sıkıldım kardeşime yolladım:KK48: yeni lastiklerimlen başliciimm lastiği olmayanlara don lastiği öneririm.Faydalı bilgilerde verelim dimi:KK48:

Hatun tüp bebek sürecinin en sonundan başladı sormaya oysaki biz hangi merkezde yaptırmalıyım gibi sorulardan başlanmasına alışmışız..Millet gider mersine bu gidiyor tersine:KK48:

bende paragraf paragraf cevaplıyım :KK48:
yemin ederim benimde canım kuruhasan çekti bgn hava çok kötü dışarı çıkasım olmadıgı için çıkıp almadım
ama ilk fırsatta kuruhasan reyonuna yol alıcam
ayşenur un gitmesine sevindim, özlem gitmesin o varken programı izlemek eglenceli bazen gıcık oluyom ama olsun
hele mimik yapınca :KK70:

faydalı bilgiler kısmına gelince don lastiği cidden olur mu bilmem fazla esnek sanki ama :KK58:
topu niye sevmedin ki ben memnun kaldım bi ara hergün yapıodum, şimdi evi taşıcam diye topladım ya kolilerden birine koydum hangisinde bilmiyorum o yüzden ben plates yapmiciiiim o_O

folik folik e gelince şaşırmadım hiç:KK48: millet mersine giderken tersine giden biri varsa o da foliktir :KK70:
dip not : ı love folik folik :KK68:

Şok diyet diye buna denir işte bak şok ettim seni şu an en az 500 gram gitmiştir senden:KK48::KK48:
Ben yaptım ama tadına baktım ilk kez denedim bu tarifi çünkü..
Günde 1 tane yediğim kuruhasan yerine bundan yicem:KK48:
Kuruhasanlara özgürlükEn Büyük KK:KK48:

yani öyle cupcake mupcake dedin şaşırttın beni şok şok şok yani
gitsin yani 500gr artık kalakaldım burda duraklama dönemindeyiz
çöküşe geçmemiz lazım artık:cool:
şuan da işe bakki televizyonda yemek programı izliyorum Allah ım börek yiyolllar:mad:

Şarjdaydı canım kim çıkaracaktı prizden üşendim Allah seni inandırsın:KK48:

yaa üşenmesen iyiydi hem izler hem yorum yapardık dedim ama baktım çoooktan gitmişsin bile:63:
prizden çıkarmaya üşenen insan nasıl kilo versin :KK70:
aaaa:KK57: bide yarın imdattttttttttt :KK58::KK58::KK58::KK58: tmm dimi :KK28:

Yapacakmış gibi bir halin var sondan başladın sormaya bundan sonra gelecek sorulardan endişeliyim:KK48:
ben de endişe ettim kendimden :KK45: yurt dışında okumasına izin vermesem mi çocuklarımın hasretine dayanamam ben :KK73:

LÜTFEN YARDIM EDİN
Slm arkadaslar az önce hastaneyi aradım büyük ihtimalle yarın transfer yapılacak dedıler ama benım bi sorunum var ben şimdi dudulludayım drm şişlide yarın ordamı kalsam evemi gelsem karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen deneyımli anneler

Ben Nar Satiroglu Hastanesi (Hakan Satiroglu) Ankara da.
Sorunum tek yumurtaligim ve tek tupum var. Fsh im 12.50 rezervi mde azalma var. 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.gun transferi yapıldı.

İyi aksamlar ben aranıza yenı katıldım carsamba günü yumurtalar toplandı hala beklıyoruz aramalarını sızce nezaman transfer olur bilgisi olan varmı
Hoşgeldin canım. Hayırla sonuçlanır inş. Kaç yumurta toplandı?

Ve melindam kırmızı kart gördü:stop:yarın nasipse bursa yolcusuyum:KK55:salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor:KK14:inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum :KK46:dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum :KK36::KK36::KK36:

Back