2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canımmmm inşallah sonunda bebişine kavuşacaksın... İçime doğuyo senin de oğlun olcak

Durumları iyi olmasa 5.gün riskini almazlardı diye düşünüyorum.
Embriyolarda 2 gün hafta sonu tatiline girdiler demek inşallah yan gelip yatmazlar tatil diye çalışmaya devam etmişlerdir
Bana çekmiş lerse yatmamışlardırbabaya çekmiş lerse bilemem

canım hayırlı olsunnnnn kırmızılarrrrr :) inşallah tedavin su gibi akar geçer ve güzel sonuçlarını alırız :)

ben de iyiym canım dün namaz kılmaya kalktım tekrar açmadım intrneti şimdi gördüm ve misafir geliyo yoldalar kaynımlar gelecekler sonra görüşürüz inşallah
Allah kabul etsin canım.
ozaman sana kolay gelsin misafir ağırlıcaksın madem ki sonra görüşürüz inşallah

canım benim hayırlara vesile olsun inşallah
tedavin su gibi geçsin bebeğinin müjdesini al inşallah
dualarımız sizinle tabiki

slm kızlar aranıza yeni katıldım.tüp bebek yaptrdm.bugun transferrde 5.günüm .ilk deneyimim.bi belirtim yok henüz inşallah mutlu haberi alırrm cok heycanlyym

Ben Nar Satiroglu Hastanesi (Hakan Satiroglu) Ankara da.
Sorunum tek yumurtaligim ve tek tupum var. Fsh im 12.50 rezervi mde azalma var. 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.gun transferi yapıldı.
Canım bunlara rağmen 3 yumurta toplanması çok çok iyi, üstelik iki tane transferin olmuş. Daha ne inşallah onlarda sana tutunur ve bir daha tedaviye ihtiyaç duymazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…