BHoşgeldin canım. Hayırla sonuçlanır inş. Kaç yumurta toplandı?
14 tane toplandı ama bugun aradım 4 tane iyi durumdaymıs
Ve melindam kırmızı kart gördüyarın nasipse bursa yolcusuyum salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum
İnş 4 ü de yola devam eder14 tane toplandı ama bugun aradım 4 tane iyi durumdaymıs
Inşallah canım dua edelim inşallah güzel haberler alırımcanım 5. güne gitmesi iyi :) inşallah kaliteli kaliteli olsunlar :) hayırlısı ile ptesi güzel haberler alalım :)
Inşallah sonuda güzel olur canımcanım çok güzel bi haber bu inşallah Rabbim ol der ve olur, sevindim valla canım
Bana çekmiş lerse yatmamışlardırDurumları iyi olmasa 5.gün riskini almazlardı diye düşünüyorum.
Embriyolarda 2 gün hafta sonu tatiline girdiler demek inşallah yan gelip yatmazlar tatil diye çalışmaya devam etmişlerdir
Bana çekmiş lerse yatmamışlardırbabaya çekmiş lerse bilemem
Amin canım inşallah öpüyorum kuzumCanımmmm inşallah sonunda bebişine kavuşacaksın... İçime doğuyo senin de oğlun olcak
canım hayırlı olsunnnnn kırmızılarrrrr :) inşallah tedavin su gibi akar geçer ve güzel sonuçlarını alırız :)Ve melindam kırmızı kart gördüyarın nasipse bursa yolcusuyum salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum
Amin inşallah bitanem çok teşekkür ederimcanım hayırlı olsunnnnn kırmızılarrrrr :) inşallah tedavin su gibi akar geçer ve güzel sonuçlarını alırız :)
Allah kabul etsin canım.ben de iyiym canım dün namaz kılmaya kalktım tekrar açmadım intrneti şimdi gördüm ve misafir geliyo yoldalar kaynımlar gelecekler sonra görüşürüz inşallah
Ve melindam kırmızı kart gördüyarın nasipse bursa yolcusuyum salı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyor inşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederimcanım benimhayırlara vesile olsun inşallah
tedavin su gibi geçsin bebeğinin müjdesini al inşallah
dualarımız sizinle tabiki
Ay inşallah canım, bakalım bu gün haber bekliyorum ve heyecan dorukta. Haber gelince yazacağım burayaAnnelerine çeksinler o zaman.
Yan gelip yatmak olmaz bu zamanda bölünsünler hücreden göz gözü görmesin inşallah
Canım bunlara rağmen 3 yumurta toplanması çok çok iyi, üstelik iki tane transferin olmuş. Daha ne inşallah onlarda sana tutunur ve bir daha tedaviye ihtiyaç duymazsın.Ben Nar Satiroglu Hastanesi (Hakan Satiroglu) Ankara da.
Sorunum tek yumurtaligim ve tek tupum var. Fsh im 12.50 rezervi mde azalma var. 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.gun transferi yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?