• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Transferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺

Transferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin:nazar:

canımm Allah nazardan saklasın, tamamına erdirsin sağlıkla huzurla inşallah :nazar::nazar: darısı bize :KK73:

kolay gelsin böcemm:KK19:
patlıcanları nerde közledin :KK59: geçen patlıcan közledim aklıma geldin mutfakta :KK48:
saol balım, ocağın etrafına alüminyum folyo döşedim öyle yaptım. Ben patlicn çok diye seçenek aradım o gün ama ikişer üçer bekledim artik başında :KK51: bu arada asyamin selami var bebeem.

Amin. O kadar çok umut hikayesi okudum ki. Tek yumurtalık, tek tüp ,fsh 12. 5 , 3 yumurta oluşumu, 2 dollenen yumurta transferi ve mutlu son☺☺bu da benim hikayem...işyerinde not defterleri evde kâğıtlara sürekli OL de Allah im yazdım OL de. Sürekli Meryem süresi okudum. Transferin 3.gunu ateşim 38.8 oldu progynex igne yüzünden 2 gün yürüyemedim. Yılmadim Ol de Allah im diye yazdim. Rabbim olmayanlara nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayi. Ne olur ümidinizi kesmeyin ve doğru Dr la yola çıkın herkese sevgiler...

Valla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek:KK48:
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..
Sen herzaman iyi ol yavrum:KK36:küstürmé hasanı:KK20: ye cabuk:KK72::KK48:yakın takipteyim gitsin kilolar:KK49::KK49:
:KK70::KK70::KK70: kuruhasancılar doldu topiğe :KK70::KK70::KK70:
Napalım canımız çekti:63::KK48::KK48:
Canım bende Florence Nightingale Kadıköyde dondurttum Ocak ayında. Haziranda kullandık ilaçlarla birlikte, yanlış hatırlamıyosam 1000 TL civarı tutmuştu. :)
canım nasıl olduno_Odualarim sizinle:KK37:

saol balım, ocağın etrafına alüminyum folyo döşedim öyle yaptım. Ben patlicn çok diye seçenek aradım o gün ama ikişer üçer bekledim artik başında :KK51: bu arada asyamin selami var bebeem.
iyi yapmışsın folyo koymakla bende koyuyorum ocagın üstüne batmasın diye ama yine de bi şekilde suyu bişeysi akıyor
eeee hamarat hatun olmak kolay mı :KK48: elit olmak kolay tızımmmmm:p patlıcan közlede görek :KK70:
birde vealeyküm selam canım :KK19:

Merhaba, bende hiç bi sıkıntı yok yumurtalıkların ve rahmin çok iyi olduğunuda söyledi doktor, sadece eşim şeker hastası olduğundan meni dışarı çıkmıyor idrara geri kaçıyodu.bugün mikro-tese ameliyatı oldu ve testislerden sperm aldılar çok şükür ki yeteri kadar sperme ulaşıldı.onun için çok sevinçliyim bugün, ben de adetimi bekliyorum 2. gün gidip başlıcam tedaviye.. eurofertil fulya şubesinde yapılacak tüp bebek..bugün ameliyatı altunizadede oldu eşim çok memnun kaldık ..
Hayirlisi olsun. Kucagimiz bebeklerle dolsun:)

Kızlar moralim bozuk iki yıldır kapanmak istiyorum ben özel sektördeyim gıda market sektörü bugün müdürle konuştum benim durumu sormuş şirket kapanmasın yada kapansın karışmıyomuş saygı duyuyomuş bazı muhafazakar şehirlerde varmış kapalılar eee bunu bende biliyorum işte benim yaşadığım yer yazlık bölge burda beni üzecek tepki alırsam üzülürsem yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş...falan filan alkol satışıda var ya bide bu mevzularda zaten her gece ayyaşların vızırtısı yetiyo beni türbanlı görüp banada laf söyleyenler tepki verwnler olurmuymuş falan filan bende rafa kaldırmak zorunda kaldım sanırım mahalle baskısı kapanmak isteyenler ićin var galiba bize her ne kadar tersi densede...siz olsanız ne yapardınız fikir istiyorum arafta kaldım...

Merhaba yazınıza ilgisiz kalamadim.
Beni yanlış anlamanızı istemem ama mahalle baskısı derken biraz haksızlık gibi geldi bana.
Zira kapanmak istemek dini bir mecburiyetten istinade kişinin kendi mahremiyetidir. Buna karar verecek olan da kişiden başkası degildir. Eğer kapanmak isterseniz bunu kimseye sormamalısınız. Bir de alkol içmek haramdır ama alkol satarak para kazanmakta en az onun kadar helal değildir. Yani bütün yönüyle düşünmek gerekli her şeyi. Olmak isteyipte olamadığınız durum ve şekiller yalnız sizin sorumluluğunuzdadır. Bu yazdıklarımı bir eleştiri olarak görmeyin lütfen benim fikrim bu yönde sadece.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgiler.

kuruhasanın kökünü kuruttunuz kalmadı stoklarda:KK70:

bi son zamanlarda sevesim geldi hele ayşegülle olan kavgalarında daha bi sevdim :KK39:

Kuruhasanlar ölmesin yaşasınEn Büyük KK:KK48:
Ayşenurcum blöf yaptı haftaiçi ama yemedi gitmek istiyorsan buyur git dediler jüriyi takdir ettim..

iyi etmişsin benmde var bende yapıodum bi ara yine başlamak lazım tabi
topun var mı topun :KK8:

Lastiklerim vardı kullanılmış istemedim yenisi alayım dedim..Topuda daha önce almıştım ama sevmedim kullanamadım sıkıldım kardeşime yolladım:KK48: yeni lastiklerimlen başliciimm lastiği olmayanlara don lastiği öneririm.Faydalı bilgilerde verelim dimi:KK48:

Hatun tüp bebek sürecinin en sonundan başladı sormaya oysaki biz hangi merkezde yaptırmalıyım gibi sorulardan başlanmasına alışmışız..Millet gider mersine bu gidiyor tersine:KK48:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Şok diyet diye buna denir işte bak şok ettim seni şu an en az 500 gram gitmiştir senden:KK48::KK48:
Ben yaptım ama tadına baktım ilk kez denedim bu tarifi çünkü..
Günde 1 tane yediğim kuruhasan yerine bundan yicem:KK48:
Kuruhasanlara özgürlükEn Büyük KK:KK48:

Back