2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
O güzel selfienizi bekliyoruz heyecanla..
Yarın bu saatlerde kucağında olur sanırım

Ne güzel bir haber bu çok tebrik ederim...
Sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum tatlım

Ne yapmam gerek peki sizce..eşim çocuk olunca işi bırakırsın o zaman istediğini yaparsın diyo..başta kendi annem bile gençsin niye kapanmak istiyosun diyo herkes aynı şeyi söylüyo sanki herkes normal ben mi garibim..

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

Slm arkadaslar az önce hastaneyi aradım büyük ihtimalle yarın transfer yapılacak dedıler ama benım bi sorunum var ben şimdi dudulludayım drm şişlide yarın ordamı kalsam evemi gelsem karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen deneyımli anneler

Cnm konuyu tam bilmiyorum ama yazin bana sunu hatirlatti Hz Ebubekir namaza giderken abdest almis kosarak namaza giden yedi yasinda bir cocuk gorur cocuk cocuk der sen daha kucuksun niye acele ediyon namaz sana farz degil daha cocugun cevabi ise ey ebubekir dun arka mahallede bir cocuk altiyasindaydi oldu olum genc yasli diye ayirmiyor demis kusura bakma haddim degil ama olum bize nezaman gelecek biliyomuyuz senin kalbinden ne geciyorsa ona bak

Kızlar ikinci denemem 11 gün 142 çıktı kan değerim. 9 gün idrarda ikinci çizgiyi silik gördüm. Yarın kan testi tekrarlanacak. 14 günü oluyor yarın kaç çıkması gerekiyor.birde progesteron kaç çıkması gerekiyor.

Eurofertil demi yaptırdın sorununuz neydi bende baslicamda

bende paragraf paragraf cevaplıyım
yemin ederim benimde canım kuruhasan çekti bgn hava çok kötü dışarı çıkasım olmadıgı için çıkıp almadım
ama ilk fırsatta kuruhasan reyonuna yol alıcam
ayşenur un gitmesine sevindim, özlem gitmesin o varken programı izlemek eglenceli bazen gıcık oluyom ama olsun
hele mimik yapınca

faydalı bilgiler kısmına gelince don lastiği cidden olur mu bilmem fazla esnek sanki ama
topu niye sevmedin ki ben memnun kaldım bi ara hergün yapıodum, şimdi evi taşıcam diye topladım ya kolilerden birine koydum hangisinde bilmiyorum o yüzden ben plates yapmiciiiim

folik e gelince şaşırmadım hiç millet mersine giderken tersine giden biri varsa o da foliktir
dip not : ı love folik

yani öyle cupcake mupcake dedin şaşırttın beni şok şok şok yani
gitsin yani 500gr artık kalakaldım burda duraklama dönemindeyiz
çöküşe geçmemiz lazım artık
şuan da işe bakki televizyonda yemek programı izliyorum Allah ım börek yiyolllar

Şarjdaydı canım kim çıkaracaktı prizden üşendim Allah seni inandırsın

yaa üşenmesen iyiydi hem izler hem yorum yapardık dedim ama baktım çoooktan gitmişsin bile
prizden çıkarmaya üşenen insan nasıl kilo versin
aaaa bide yarın imdattttttttttt tmm dimi

Yapacakmış gibi bir halin var sondan başladın sormaya bundan sonra gelecek sorulardan endişeliyim
ben de endişe ettim kendimden yurt dışında okumasına izin vermesem mi çocuklarımın hasretine dayanamam ben

LÜTFEN YARDIM EDİN
Slm arkadaslar az önce hastaneyi aradım büyük ihtimalle yarın transfer yapılacak dedıler ama benım bi sorunum var ben şimdi dudulludayım drm şişlide yarın ordamı kalsam evemi gelsem karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen deneyımli anneler

Ben Nar Satiroglu Hastanesi (Hakan Satiroglu) Ankara da.
Sorunum tek yumurtaligim ve tek tupum var. Fsh im 12.50 rezervi mde azalma var. 3 yumurta toplandı, 2 tane 3.gun transferi yapıldı.

İyi aksamlar ben aranıza yenı katıldım carsamba günü yumurtalar toplandı hala beklıyoruz aramalarını sızce nezaman transfer olur bilgisi olan varmı
Hoşgeldin canım. Hayırla sonuçlanır inş. Kaç yumurta toplandı?

Ve melindam kırmızı kart gördüyarın nasipse bursa yolcusuyumsalı günü canım doktorumla randevum var 4.deneme için umuda yolculuk başlıyorinşallah bu son tedavim olur ve evladıma kavusurum dualarınizi bekliyorum canımlarim E egunal iyiki varsın kuzum senin sayende birçok kaderdasim dostum oldu seni ve burdaki herkesi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…