O güzel selfienizi bekliyoruz heyecanla..bu sayfa bana uğurlu geldi umarım hepinize uğurlu gelsin inşallah... hamileliğim boyunca yazmasam da hergün bi kolaçan etmek için girmeye çalıştım. hep dua ettim hepinize. ama asıl duam doğum anında olucak inşallah kabul olur da hepiniz bu duyguları yaşarsınız... kızımla selfie çekip paylaşıcam sizinleumarım kolay geçer doğum.. sevgiler...
Yapacakmış gibi bir halin var sondan başladın sormaya bundan sonra gelecek sorulardan endişeliyimyaparım dimi
Ne güzel bir haber bu çok tebrik ederim...Transferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
Sen herzaman iyi ol yavrumküstürmé hasanı ye cabuk yakın takipteyim gitsin kilolar
Napalım canımız çekti
canım nasıl oldundualarim sizinle
Ne yapmam gerek peki sizce..eşim çocuk olunca işi bırakırsın o zaman istediğini yaparsın diyo..başta kendi annem bile gençsin niye kapanmak istiyosun diyo herkes aynı şeyi söylüyo sanki herkes normal ben mi garibim..Merhaba yazınıza ilgisiz kalamadim.
Beni yanlış anlamanızı istemem ama mahalle baskısı derken biraz haksızlık gibi geldi bana.
Zira kapanmak istemek dini bir mecburiyetten istinade kişinin kendi mahremiyetidir. Buna karar verecek olan da kişiden başkası degildir. Eğer kapanmak isterseniz bunu kimseye sormamalısınız. Bir de alkol içmek haramdır ama alkol satarak para kazanmakta en az onun kadar helal değildir. Yani bütün yönüyle düşünmek gerekli her şeyi. Olmak isteyipte olamadığınız durum ve şekiller yalnız sizin sorumluluğunuzdadır. Bu yazdıklarımı bir eleştiri olarak görmeyin lütfen benim fikrim bu yönde sadece.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgiler.
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)Transferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
Cnm konuyu tam bilmiyorum ama yazin bana sunu hatirlatti Hz Ebubekir namaza giderken abdest almis kosarak namaza giden yedi yasinda bir cocuk gorur cocuk cocuk der sen daha kucuksun niye acele ediyon namaz sana farz degil daha cocugun cevabi ise ey ebubekir dun arka mahallede bir cocuk altiyasindaydi oldu olum genc yasli diye ayirmiyor demis kusura bakma haddim degil ama olum bize nezaman gelecek biliyomuyuz senin kalbinden ne geciyorsa ona bakNe yapmam gerek peki sizce..eşim çocuk olunca işi bırakırsın o zaman istediğini yaparsın diyo..başta kendi annem bile gençsin niye kapanmak istiyosun diyo herkes aynı şeyi söylüyo sanki herkes normal ben mi garibim..
Eurofertil demi yaptırdın sorununuz neydi bende baslicamdaTransferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
Kuruhasanlar ölmesin yaşasın
Ayşenurcum blöf yaptı haftaiçi ama yemedi gitmek istiyorsan buyur git dediler jüriyi takdir ettim..
Lastiklerim vardı kullanılmış istemedim yenisi alayım dedim..Topuda daha önce almıştım ama sevmedim kullanamadım sıkıldım kardeşime yolladımyeni lastiklerimlen başliciimm lastiği olmayanlara don lastiği öneririm.Faydalı bilgilerde verelim dimi
Hatun tüp bebek sürecinin en sonundan başladı sormaya oysaki biz hangi merkezde yaptırmalıyım gibi sorulardan başlanmasına alışmışız..Millet gider mersine bu gidiyor tersine
Şok diyet diye buna denir işte bak şok ettim seni şu an en az 500 gram gitmiştir senden
Ben yaptım ama tadına baktım ilk kez denedim bu tarifi çünkü..
Günde 1 tane yediğim kuruhasan yerine bundan yicem
Kuruhasanlara özgürlük
Şarjdaydı canım kim çıkaracaktı prizden üşendim Allah seni inandırsın
ben de endişe ettim kendimdenYapacakmış gibi bir halin var sondan başladın sormaya bundan sonra gelecek sorulardan endişeliyim
ben de iyiym canım dün namaz kılmaya kalktım tekrar açmadım intrneti şimdi gördüm ve misafir geliyo yoldalar kaynımlar gelecekler sonra görüşürüz inşallahcanım hoşgeldin
ben bu tarz benimi izliyorum
sen nasılsın ?
Hoşgeldin canım. Hayırla sonuçlanır inş. Kaç yumurta toplandı?İyi aksamlar ben aranıza yenı katıldım carsamba günü yumurtalar toplandı hala beklıyoruz aramalarını sızce nezaman transfer olur bilgisi olan varmı
AminnnHayirlisi olsun. Kucagimiz bebeklerle dolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?