• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler :KK48::KK48:
senin hakkının maşallahı var desene:KK48::KK48:
yerim ben onu:KK46::nazar:
bende bu akşam cupcake yaptım deli gibi kakao kattım azcık acı olmuş o yüzden:KK48::KK48:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

aaaaa gerçekten mi sen gel tatlım ben çikolatalı kakaolu herbirşeyler yaparım:KK19:

Evet canımcım... Süpriz yapcaktım ama ağzımdan kaçırdım:KK53::KK68::KK19:

yok demem demem :) aramızda kalsını izliyordum bir ay önce falan hüsne aşermişti dalında gösterdi o zaman istedim ama mevsimi geçtiği için yoktu :) biraz ona banziyom garip garip seyleri üst üste sürüp yiyodu ben üstüste sürmüyorum ama ardarda yiyom önce kek çikolata soslu çocuk istiyo sonra ben tursu istiyorum bir tursu bir kek midemi düşün :)

Öff yaa kocam da bana salatalar neden bukadar limonluuuuuuuuuu ekşiiiiiiiiiiiii deyip duruyo sabahları da nutellasız geçmez gün içinde de tatlımı yemezsem kafayı yiyorum:KK53::KK53::KK53:

Evet canımcım... Süpriz yapcaktım ama ağzımdan kaçırdım:KK53::KK68::KK19:

Öff yaa kocam da bana salatalar neden bukadar limonluuuuuuuuuu ekşiiiiiiiiiiiii deyip duruyo sabahları da nutellasız geçmez gün içinde de tatlımı yemezsem kafayı yiyorum:KK53::KK53::KK53:
:nazar:sizde çok tatlısınız maşallah :nazar::KK68::KK68::KK68::KK68:

İlk gebelerimizdensin demek doğum zamanı geldi ne güzel ne duygulu..Birlikte çıktığımız 2014 de tüp yolunu 2014 bitmeden anne olarak tamamlayacaksın..Minnak kızçemiz sağlıkla gelsin inşallah...Normal doğum cesaretinden dolayıda kutluyorum seni..O anda dularında olmak çok güzel Allahrazı olsun canım bizleride unutmadığın için.Pazartesi bir avazda kurtarsın Rabbim.İlk fırsatta yaz bize olur mu.

bu sayfa bana uğurlu geldi umarım hepinize uğurlu gelsin inşallah... hamileliğim boyunca yazmasam da hergün bi kolaçan etmek için girmeye çalıştım. hep dua ettim hepinize. ama asıl duam doğum anında olucak inşallah kabul olur da hepiniz bu duyguları yaşarsınız... kızımla selfie çekip paylaşıcam sizinle :D umarım kolay geçer doğum.. sevgiler...

bu sayfa bana uğurlu geldi umarım hepinize uğurlu gelsin inşallah... hamileliğim boyunca yazmasam da hergün bi kolaçan etmek için girmeye çalıştım. hep dua ettim hepinize. ama asıl duam doğum anında olucak inşallah kabul olur da hepiniz bu duyguları yaşarsınız... kızımla selfie çekip paylaşıcam sizinle :D umarım kolay geçer doğum.. sevgiler...
canım sağlıkla kucakla inşallah Maşallah :nazar:
Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah
okurken çok duygulandım kii:cry: ne güzel bizi hiç unutmamşısın

canım sağlıkla kucakla inşallah Maşallah :nazar:
Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah
okurken çok duygulandım kii:cry: ne güzel bizi hiç unutmamşısın

ilk zamanlar demiştim bizi bizden başkası anlamaz diye. gerçekten de öyle.. ve kader arkadaşlarımı nasıl unuturum ki.. umarım kabul olur da hepiniz koca göbekli hamileler olarak gezersiniz ortalıkta bi an önce :D

Şimdiden dondurulmuş transferini soruşturuyorsun demek ki tedavi de olsan sezeryan mı normal doğum mu tercih etmeliyim soruları sorarsın ben sende o potansiyeli gördüm:KK48:
hatun daha tüpün t sinden başlamamış ama dondurulmuştan para alıyorlarmı diyooo:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
neyse asıl meseleye gelelim...
3 kez rapor kullanma hakkın var ilk denemede %30 ikinci denemde %25 üçüncü denemede %20 sini devlet karşılıyor..
rapor çıkınca 6 ayda kullanılması gerekiyor diye hatırlıyorum ben değişen birşey oldu mu bilmiyorum..
:KK70:yaparım dimi :confused:

canım ben haziranda dondurttum 1250 civarı verdik acıbademde :) çözme işleminde de o kadar veriyoruz tekrar transfer yapılacağında :)

Canım bende Florence Nightingale Kadıköyde dondurttum Ocak ayında. Haziranda kullandık ilaçlarla birlikte, yanlış hatırlamıyosam 1000 TL civarı tutmuştu. :)
Allah razı olsun hanımlar minnettarım :KK19:

Amiiin cumlemize tez zamanda innnnsallaaahh :KK68: önce egunal'a..

ne güldüm yhaa Delüüü :KK70:@egunal

bende güldüm valla :KK70:
Bacım cepten giriyom yavaş oluyo biraz idare et :KK37: ( çiçek veren smile )

hımm ozaman tamam telefondan girince bende öyle yavaş hareket ediyorum afettim :KK66:
bende dedim bana bişi yazmadan gitti bu kız (içi fesat smiley düşün )
meğer telefondan mış :KK28:

bende güldüm valla :KK70:

hımm ozaman tamam telefondan girince bende öyle yavaş hareket ediyorum afettim :KK66:
bende dedim bana bişi yazmadan gitti bu kız (içi fesat smiley düşün )
meğer telefondan mış :KK28:
Evet çiçeem kocam çalışıyo pc'de. Ben de terzicilik oynuyom kendi kendime ufak tefek paça işleri vardı, çıkardım bnm emektarı sandiktan:KK69:

Evet çiçeem kocam çalışıyo pc'de. Ben de terzicilik oynuyom kendi kendime ufak tefek paça işleri vardı, çıkardım bnm emektarı sandiktan:KK69:

kolay gelsin böcemm:KK19:
patlıcanları nerde közledin :KK59: geçen patlıcan közledim aklıma geldin mutfakta :KK48:

Kızlar moralim bozuk iki yıldır kapanmak istiyorum ben özel sektördeyim gıda market sektörü bugün müdürle konuştum benim durumu sormuş şirket kapanmasın yada kapansın karışmıyomuş saygı duyuyomuş bazı muhafazakar şehirlerde varmış kapalılar eee bunu bende biliyorum işte benim yaşadığım yer yazlık bölge burda beni üzecek tepki alırsam üzülürsem yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş...falan filan alkol satışıda var ya bide bu mevzularda zaten her gece ayyaşların vızırtısı yetiyo beni türbanlı görüp banada laf söyleyenler tepki verwnler olurmuymuş falan filan bende rafa kaldırmak zorunda kaldım sanırım mahalle baskısı kapanmak isteyenler ićin var galiba bize her ne kadar tersi densede...siz olsanız ne yapardınız fikir istiyorum arafta kaldım...
Kızlar bana akıl veren yok mu...

Back