2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızzz o replik o hayat benim dizisinden :KK48:
sırf nuranla sakine püskevit yiceklerde görcem diye izliyom o diziyi :KK70:

şuan bi elit smileyim olmadıgı için paylaşamıyorum (düşün ki paylaştım)
bizden çıkan sesler bile elit :KK70:dermişim yok artık :KK53:

hahahhaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: köpüşün adı sakine mi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama ama ama olmaz ki bir diziden bahsediyorsunuz bende izlemeye niyetleniyorum başka dizinin repliğini koyup başka isimler verip beni yanıltıyorsun ben nasıl anlayacam bu dizide kim Sakine kim Polat kim Nur:KK70::KK70::KK70:
Ahhh ah elit smile miz en çok onu özlüyorum acaba şimdi nerelerde:KK61::KK61::KK48:

ama ama ama olmaz ki bir diziden bahsediyorsunuz bende izlemeye niyetleniyorum başka dizinin repliğini koyup başka isimler verip beni yanıltıyorsun ben nasıl anlayacam bu dizide kim Sakine kim Polat kim Nur:KK70::KK70::KK70:
Ahhh ah elit smile miz en çok onu özlüyorum acaba şimdi nerelerde:KK61::KK61::KK48:
kıyamammmm canım benim sende haklısın :KK19:
sakineyle nuran ın hiçbi alakası yok bununla hepsi benim suçum:oops:
elit smileyimiz şimdi yaban ellerde:KK14:

kıyamammmm canım benim sende haklısın :KK19:
sakineyle nuran ın hiçbi alakası yok bununla hepsi benim suçum:oops:
elit smileyimiz şimdi yaban ellerde:KK14:

elit smilemizi kaçıran bu pala smile diyollar
buba_phone.gif
:KK48:
Gülfem ve gülruh mu gülnur mu neyse onlar düşman kardeşler sanırım dizinin ismide ordan geliyor...
Bir adam var ortada adını duymadım henüz gülfemin eski kocası şimdilerde kızkardeşinin yakınlarında gibi anladım ben..
hiç etik değil baldızına göz koyması :KK12:

gülfem kendine güvenen emin ee tabi bide paralı yaa o yüzden çan çan ötüyor
gülrunun da alta kalır yanı yok hani para pul yok ama feci cadı bi kız
biri merti durdursunnnn :KK55::KK17:
güzel bitti sonu gülfem kriz geçirdi artık daha tehlikeli biri olcak
bir cumartesi güllerin savaşında görüşmek üzere saygılar:KK52:

elit smilemizi kaçıran bu pala smile diyollarEki Görüntüle 1273882 :KK48:
Gülfem ve gülruh mu gülnur mu neyse onlar düşman kardeşler sanırım dizinin ismide ordan geliyor...
Bir adam var ortada adını duymadım henüz gülfemin eski kocası şimdilerde kızkardeşinin yakınlarında gibi anladım ben..
hiç etik değil baldızına göz koyması :KK12:

pala smiley :KK70::KK70::KK70: kız kaçıran mı bu :KK70::KK70:

gelelim diziye tamamen yanlış anlaşılma
gülfem ve gülru( bende ismini baya zor anladım ilk seyrettiğimde) kardeş değiller
ama peki onlar ne diye sorarsan okadar uzun şeyler yazmak zorunda kalicim ki beni buna mecbur etme :KK56:pleasee:mad:
aradaki adam gülfemin eski sevgilisi ama eski kocası değil :KK20: bu yüzden etik olmayan bişey yok :stop:

pala smiley :KK70::KK70::KK70: kız kaçıran mı bu :KK70::KK70:

gelelim diziye tamamen yanlış anlaşılma
gülfem ve gülru( bende ismini baya zor anladım ilk seyrettiğimde) kardeş değiller
ama peki onlar ne diye sorarsan okadar uzun şeyler yazmak zorunda kalicim ki beni buna mecbur etme :KK56:pleasee:mad:
aradaki adam gülfemin eski sevgilisi ama eski kocası değil :KK20: bu yüzden etik olmayan bişey yok :stop:

Çok şükür dedim ki bir behlül vakası daha ile karşı karşıyayım:KK48:
Geçmişi anlatma zaten boşver bitti dizi ben yarışmaya odaklanıyorum şu an..
Bizim elit smilemiz elinde parfüm şişesi ile dolaşırken havasından geçilmezken sen bir pala gel kaçır kızımızı aldığım son bilgiye göre kız kendi isteğim ile kaçtım demiş :KK70::KK70:

Çok şükür dedim ki bir behlül vakası daha ile karşı karşıyayım:KK48:
Geçmişi anlatma zaten boşver bitti dizi ben yarışmaya odaklanıyorum şu an..
Bizim elit smilemiz elinde parfüm şişesi ile dolaşırken havasından geçilmezken sen bir pala gel kaçır kızımızı aldığım son bilgiye göre kız kendi isteğim ile kaçtım demiş :KK70::KK70:

MAGAZİN SMİLEY
şoook şokk şooookkkk

ayyyyyyyyyyyy bunu duyan ailesi :KK35: vay bu başıma gelenler smileyi ile ağlamaklı :cry:olmuş
kaçırılmayla ilgili bazı bilgilere sahip oldugu düşünülen yakın arkadaş:KK19: çok şüpheli açıklamalarda bulunmuş:KK8:
olayın peşini bırakmayan :KK55:polis elit smileyi aramaya devam ediyor:KK76:
olayın müge anlıya:KK59: taşnması üzerine kız yaka paça evine döndürülmüş:KK4:

MAGAZİN SMİLEY
şoook şokk şooookkkk

ayyyyyyyyyyyy bunu duyan ailesi :KK35: vay bu başıma gelenler smileyi ile ağlamaklı :cry:olmuş
kaçırılmayla ilgili bazı bilgilere sahip oldugu düşünülen yakın arkadaş:KK19: çok şüpheli açıklamalarda bulunmuş:KK8:
olayın peşini bırakmayan :KK55:polis elit smileyi aramaya devam ediyor:KK76:
olayın müge anlıya:KK59: taşnması üzerine kız yaka paça evine döndürülmüş:KK4:
Ve eve dönen smile nin son hali saç baş dağınık nerde o bakımlı elit smile
suslu.gif

Olayı namus meselesi olarak gören eli sopalı abi intikam planları peşindedir
zopa.gif

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK48:

Ben yatışa geçiyorum ama uyumuyorum yarışmamı izlicem yatarak bu halde iyi takıldım pc başında..
Hepinize iyi geceler kızlaaarr....

Ben
yatışa geçiyorum ama uyumuyorum yarışmamı izlicem yatarak bu halde iyi takıldım pc başında..
Hepinize iyi geceler kızlaaarr....

iyigeceler canım
bu senaryoyuda yarın tamamlarız:KK66:
:mad:kızına kıyamayan annesi feryat koparır etme oglummmm:mad: yapma oglum:mad::mad::mad:

2.bölüm yarın :KK56::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
A
Bİ KARDEŞİNE KIYACAK MI
elit smiley abisinden kaçabilecek mi
sessiz kalan baba sessizliğini bozacak mı?
hepsi ve daha fazlası yarın kk özel yayınında
senaristler E egunal ve mybaby24 mybaby24

tabi ki hayıııırrrrr..moral bozacak ne var..görende iğnelerin 8.gününde falan sanır...
canım bir daha ki randevuda belirgin olmaları gerekiyor ölçüm yapabilir hale gelirler merak etme..
belki azcık daha fazla iğne vurursun o kadar...
cetroditede etkili olabilir evet baskılayıcı sonuçta..
ilk 5 gün yanıltıcı olaur değerlendirme için bence beklemeliyiz..

Sagol canım senin fikirlerin benim icin cok önemli inşallah dedigin gibi olur sorun çıkmaz

Back