2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Patlıcan dediğin ya mangal ateşinde ya da ocakta közlenir fırında köz mü olurmuş:63:

Bu sabah 1 yumurta,azcık peynir,1 domates yedim...
12 gibi bir bardak süt içtim 1 tanede minnak kuruhasan yedim:KK45:

dün gece izledim baştan sona elemeyi:KK57:
kostüm olarak en çok özlemi beğendim ilk defa :KK48: nasılda güzel hazırlanmış dansına hayran kaldım :KK70:
senin nur yine eledi valla tebrik ederim :110:
Belli ki her hafta Nur o sahneye çıkacak elenme adayı olarak illa ki tarzı daha iyi olan biri onu eler diye düşünüyorum.
Ama elenmemeli...Ben beğeniyorum tarzını hanım hanımcık...Daha gerçek hayatla uyumlu..Ben ayşenur gibi giyinip burda dolansam akşam haberlerine konu olurum diye düşünüyorum:KK48::KK48:

Bu sabah 1 yumurta,azcık peynir,1 domates yedim...
12 gibi bir bardak süt içtim 1 tanede minnak kuruhasan yedim:KK45:

bu sabah sadece 1 dilim etimek ile yarım ton balığı yedim :KK51:bol su eşliğinde
bugün 3. gün et günü, köfte yapcaktım ama tuzsuz yiyemem diye ton balığı tercih ettim
çarşamba sabahına kadar da tartılmamaya karar verdim :KK59:

Tanrım :KK57: diyet yapan insanlar görüyorum..

Uzaylı görmüş yurdum insanı gibi bir hallerdesin :KK48:
Evet maybaby hatunla cuma günü diyete başladık...
o 57 den 54 e düşcek bende 55 den 52 ye...
Herkes pazartesi başlar diyete biz cuma günü başladık:KK48:

ban uzak şeyler bunlar :KK37:

bu sabah sadece 1 dilim etimek ile yarım ton balığı yedim :KK51:bol su eşliğinde
bugün 3. gün et günü, köfte yapcaktım ama tuzsuz yiyemem diye ton balığı tercih ettim
çarşamba sabahına kadar da tartılmamaya karar verdim :KK59:
Bence hergün tartılmamalısın zaten...
Salı günü tartılcam ben..
Valla sınırsız olması fikri güzel gelsede akşama kadar aynı şeyi yemek çok itici ben taaa baştan dedim o zor iş en güzeli dikkat ederek yemek...

cuma mübarek gün iyi oldu cuma başladıgımız
ikimizinde hedefi aynı 3 kilo ama bizde çok yağ olmadıgı için o 3 kiloyu vermek zor oluor haliyle
baktık gitmemiş istediğimiz kilo çarşamba sabahı ozaman bende senin gibi dikkat edip devam ederim:KK66:

cuma mübarek gün iyi oldu cuma başladıgımız
ikimizinde hedefi aynı 3 kilo ama bizde çok yağ olmadıgı için o 3 kiloyu vermek zor oluor haliyle
baktık gitmemiş istediğimiz kilo çarşamba sabahı ozaman bende senin gibi dikkat edip devam ederim:KK66:
Aaaaa kim demiş biz de yağ yok diye..
Ben de doymuş doymamış trans bitkisel her türlü yağ mevcuttur:KK48:
Basenlerimdeki selülit yağsız olmadığımın kanıtı kiloyu bir atayım sporla desteklemem lazım bu ara spor yapamıyorum sadece diyetle idare ediyorum..

Belli ki her hafta Nur o sahneye çıkacak elenme adayı olarak illa ki tarzı daha iyi olan biri onu eler diye düşünüyorum.
Ama elenmemeli...Ben beğeniyorum tarzını hanım hanımcık...Daha gerçek hayatla uyumlu..Ben ayşenur gibi giyinip burda dolansam akşam haberlerine konu olurum diye düşünüyorum:KK48::KK48:

ama işte diğer kızçelerin önce bu stratejiyi düşünmeleri gerek :KK48:
bencede hanım hanımcık giyimi ona lafım yok
ayşenur normalde de öyle giyiniyomuş dimi :KK57:

İhtiyacın yok demek ki ne güzel..
sizin de böyle şok diyetler yapacak kadar ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. yazdığın kilolar normal değil mi? boyun 1.50 olması lazım ki o kilolarla kilolu görünesiniz. yoksa ihtiyacım var mı bilmem ama ben boğazımı tutamadığımdan uzak böyle şeyler bana :KK72: karadenizin taç yapraklarıyla harmanlanmış çayın yanında bol çörekotuyla süslenmiş fransız peynirli fırında poğaçaya hayır diyemem :KK73:

Back